Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dikleştirmeli protez yaptıran biriyle konuşmam lazım eski olan kimseyi bulamıyorum(((
Canım, dikleştirme ile birlikte protez de takılırsa ciddi sarkma olmaz. Tabi doktorunun güzel bir planlama yapması lazım. Yeteri kadar derinin alınması önemli, yeterli büyüklükte protezin doğru teknikle gögüs e koyulması da önemli

Merhaba dikleştirme ameliyatı sonrası memnun musunuz tekrar sarkma oldu mu

Merhaba meme dikleştirme ile ilgili özelden bana detayları atar mısınız neler yaşadığınızı hangi doktor ben de olacağım önerilerinizi bekliyorum

Ben gecen sene ocak ayinda meme diklestirme ve protez 250 cc ameliyati oldum. Sag protez cebe oturmadigi tekrar cep buyutulecelti bende madem narkoz alacagim buyutuyumde diyerek hem cep acildi hemde protezlerimi buyutturdum 375 cc taktirdim.
Merhaba meme dikleştirme ile ilgili özelden bana detayları atar mısınız neler yaşadığınızı hangi doktor ben de olacağım önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar bant ile birlikte korse gibi ameliyat sonrası sütyeni de takmaya devam etmek doğru olur mu ?

Yoksa bant ile inmesi gereken silikonları engeller mi ?

Merhaba kime ameliyat oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba ? bende protez ile meme büyütme istiyorum.

Amelıyat sonrası gögüste enfeksıyon ve bozuk para buyuklugunde yara sorunu yasayan oldumu lütfen bırıleri acil yorjm yapabılırmi

Onurkan idaci asla aslaaa. 2017 yilinda ameliyat oldum ona beni rezil etti. Ve sonrasinda yuzume bakmadi.

Ben de bu aralar düşünüyorum bu ameliyatı, cocuklarım doğmadan önce hiç meme dokum yoktu yani sıfır dümdüz sayılırdı, emzirirken de inanılmaz büyüdü aslınfa o anki hali cok güzeldi silikonlu gibi oldukça büyük ve dikti hatta silikon taktırsaymışım böyle olacakmışım diye düşünüyordum, tabi 2 çocuk emzirip sütten kesilince o büyüyen memelerin üst kısımları boşaldı ama eskisi gibi dümdüz değil alt tarafında dokum az denemeyecek kadar var çok sarkık olmasa da bana sarkmıs gibi geliyor neyse geçen hafta bir doktora gittim bambaska bir sebepten o işleme gerek yok diyince memeleri gösterdim sizce ne durumda diye önce bariz asimetri olduğunu söyledi zaten farkındayım ben biri diğerinden oldukça küçük, dikleştirmeye gerek yok yuvarlak silikonla toplarlanır dedi birine 275 dedi sanırım onu cok anlamadım diğerine 300 yeterli olur dedi.. bende şimdi ciddi olarak düşünmeye basladım ama baska doktora da bakıcam fiyatlar inanılmaz ama malesef birde meme dokusu olanlarda şelale görünümünü okudum oldukça korktm cünkü ztn ameliyattan aşırı korkuyorum bir kere cesaretmi toplayıp olayım diyorum ama tekrar tekrar bilemiyorum cesaret edebilirmiyim. Bir de meme ölçüsü nasıl alınıyor acaba ölçüp yazayım durumu boyum 165 ve 53 kg ölçülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…