- 20 Haziran 2011
- 210
- 74
- 298
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 3 ay oldu bende yüz göğüs arasında yoğun yaşadım halada yüzüm tam geçmedi 2 haftada patlak verdi bence stres anestezi kolay değil.Kızlar, silikonları taktırdıktan sonra vücudunuz bir tepki verdi mi onlara??
Benim 2. haftam bitti ve omuzlarım, yanaklarım ve göğüs ve boynumda minik minik bir sürü sivilceler çıktı. minik minik yağ bezesi gibi.. Hiç olmazdı böyle şeyler.. Acaba narkozun falan yan etkisi olarak yeni yeni mi vücudum kusuyor?? bir süre sonra geçer inşallah
Katılıyorum size balenli sütyen beni de rahatsız etti.bende sporcu sütyeni yada bralet tarzı sütyenler tercih edeceğim..Diren hoca bana 3 ay ara ara masajlarına devam et dedi. :) Yani ilk masaj yapmaya başladığımız zamanki sıklığında değil ama 3 ay aklına geldikçe yapmanı tavsiye ederim ben de sana. :) Normal sütyen konusuna gelince; ben korseden sonra sporcu sütyenine geçtim hala sporcu sütyeni kullanıyorum. Geçen normal bu balenli dediğimiz sütyenlerden denedim; aman Allah’ım o kadar rahatsız edici geldi ki. Ben yıllarca bunları nasıl kullanmışım dedim. Bundan sonra sporcu sütyeni tarzında sütyenler giymeyi düşünüyorum. Büyük rahatlık gerçekten. :)
En güzeli ve en rahatı gerçekten. Üstelik protez sebebiyle sporcu sütyeni bile normal sütyen gibi duruyor dışardan bakan balenli sütyen giymiş zanneder. :)Katılıyorum size balenli sütyen beni de rahatsız etti.bende sporcu sütyeni yada bralet tarzı sütyenler tercih edeceğim..
Merhaba, profil fotografi size mi ait?Y
yok benim hiç ağrım olmadı eski hali yok maalesef
yaaa hala geçmedi mi tam olarak??? Doktorunuza söylediniz mi peki bir şey dedi mi? Benimkiler de demekki ameliyat yuzunden çıktı, acaba vücudum silikonlara mı tepki veriyor diye korktum, alerji fln olmasın diye.. Kendiliğinden mi geçti?Benimde 3 ay oldu bende yüz göğüs arasında yoğun yaşadım halada yüzüm tam geçmedi 2 haftada patlak verdi bence stres anestezi kolay değil.
Ben söyledim ameliyat sonrası yüzümde baya çıktı diye AA havalardandır dedi slikon yapmaz dedi de bende inanmadım şimdi ben yüzüme ilaç kullanıyorum geçti de göğsü aramda tek tük çıkıyor ellemiyorum sizin kaç ay oldu hangi marka oldunuz memnunmusunuz?? Slikon tepki verirse kapsül oluşuyormuş heraldeyaaa hala geçmedi mi tam olarak??? Doktorunuza söylediniz mi peki bir şey dedi mi? Benimkiler de demekki ameliyat yuzunden çıktı, acaba vücudum silikonlara mı tepki veriyor diye korktum, alerji fln olmasın diye.. Kendiliğinden mi geçti?
Bekliyim biraz, belki geçer kendiliğinden.. Eğer geçmezse ben de bi dermotologa giderim göstermek için. Benim pazartesi günü 3. haftam dolacak. Mentor marka HP takıldı.. henüz daha çok yeni tabii ama boyutundan biraz memnun değilim. Şekli otursun diye bekliyorum, sonrasında revizyon isteyip istemediğime karar vereceğim. Şuan çok şekilsiz oldukları için br şey diyemiyorum Sizinki nasıl? memnun musunuz?Ben söyledim ameliyat sonrası yüzümde baya çıktı diye AA havalardandır dedi slikon yapmaz dedi de bende inanmadım şimdi ben yüzüme ilaç kullanıyorum geçti de göğsü aramda tek tük çıkıyor ellemiyorum sizin kaç ay oldu hangi marka oldunuz memnunmusunuz?? Slikon tepki verirse kapsül oluşuyormuş heralde
Bekleyin olmadı gidersiniz Benimde motiva memnun sayılırım da 3 ay 10 gün oldu da ağrılarım hala bitmedi ne yazıkkıBekliyim biraz, belki geçer kendiliğinden.. Eğer geçmezse ben de bi dermotologa giderim göstermek için. Benim pazartesi günü 3. haftam dolacak. Mentor marka HP takıldı.. henüz daha çok yeni tabii ama boyutundan biraz memnun değilim. Şekli otursun diye bekliyorum, sonrasında revizyon isteyip istemediğime karar vereceğim. Şuan çok şekilsiz oldukları için br şey diyemiyorum Sizinki nasıl? memnun musunuz?
Gerçekten bitmedi mi ya 3 ayda nasıl geçmez çok korkuyorum böyle mmemelerim yere düşecekmiş gibi hissetmekten sonsuza dekBekleyin olmadı gidersiniz Benimde motiva memnun sayılırım da 3 ay 10 gün oldu da ağrılarım hala bitmedi ne yazıkkı
Eskisi gibi devamlı ağrım olmuyor ama tamamen geçmedi bende anlam veremedim hehe evet o his geçer zamanla diyorlar o bende olmadı hiç resmen öküz oturmuş gibi ağırlık hissiGerçekten bitmedi mi ya 3 ayda nasıl geçmez çok korkuyorum böyle mmemelerim yere düşecekmiş gibi hissetmekten
Geçmiş olsun umarım tamamen geçer yaaEskisi gibi devamlı ağrım olmuyor ama tamamen geçmedi bende anlam veremedim hehe evet o his geçer zamanla diyorlar o bende olmadı hiç resmen öküz oturmuş gibi ağırlık hissi
İnşlalah sizinde çabucak geçer toparlanırsınızGeçmiş olsun umarım tamamen geçer yaa
Sağlıklı ve hayırlı olmasını dilerim hangi doktora ce ne kadara yaptırdınız?Bekliyim biraz, belki geçer kendiliğinden.. Eğer geçmezse ben de bi dermotologa giderim göstermek için. Benim pazartesi günü 3. haftam dolacak. Mentor marka HP takıldı.. henüz daha çok yeni tabii ama boyutundan biraz memnun değilim. Şekli otursun diye bekliyorum, sonrasında revizyon isteyip istemediğime karar vereceğim. Şuan çok şekilsiz oldukları için br şey diyemiyorum Sizinki nasıl? memnun musu
Sağlıklı ve hayırlı olsun peki siz hangi doktora ve ne kadara oldunuz?Bekleyin olmadı gidersiniz Benimde motiva memnun sayılırım da 3 ay 10 gün oldu da ağrılarım hala bitmedi ne yazıkkı
Protez alerji yapmaz, kullanılan ilaçlar ve bantlar yapabilir. Bana bantlar yapmıştı, çok fenaydı... Alerji ilaçları rahatlatır. Bantlar dan kalan yapış yapış kalıntılar varsa güzelce temizleyin. Sporcu sütyenine geçince de rahatlarsınız. Ay yıldızın amelşyat osmrası sporcu sütyenini öneririm size.Merhaba hanımlar, 3 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum dual plan. ağrılar geçti fakat meme ucundaki hassaslık, memedeki gerginlik bunlar var şuan. Ama en kötüsü komple dikiş yerlerimden sırtıma doğru yayılan günden güne artan bir kaşıntım sırtımın, belimin, dikiş etrafının kaşıntısından fenalık geldi. Doktor alerji olmuşsun dedi ilac verdi ama protez alerji yapmaz korseden olabilir sporcu sütyenine geçelim dedi.
böyle bir durum yaşayan var mı?