Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende de 505 CC var eğer iri yapiliysaniz 505 i kaldiriyrsunuz. Korkmayin. Ben ameliyattan çıkıp büyük olmuş diye yakinani hiç görmedim aksine daha çok küçük diye ağlayanlari gördüm. Korktuğunuz kdar büyük değil 505 cc
Canim ben doktora bunu soyledim, buyuk cc durmunu, yas ilerledikce kas alti ise kendi derinde sarkma oldugunda silikonlar yukarda kaliyormus , kapsul olma riski daha fazlaymis..bu silikonlarin yukarda kaldigi fotolari da gordum bence en guzeli bedeninize uyan cc . Bunu da en iyi doktorunuz bilir

Canim ben doktora bunu soyledim, buyuk cc durmunu, yas ilerledikce kas alti ise kendi derinde sarkma oldugunda silikonlar yukarda kaliyormus , kapsul olma riski daha fazlaymis..bu silikonlarin yukarda kaldigi fotolari da gordum bence en guzeli bedeninize uyan cc . Bunu da en iyi doktorunuz bilir
Dedim ya vücut ölçüleri çok önemli çok zayıf birne 500 CC takınca hoş durmaz bunu en iyi doktora istediğiniz göğüsun resmini gösterin bu şekilde olsun deyin o daha yardmci olur

Ay ikinizin de mutlu olmasina cok sevindim. Bugun ameliyat sonrasi 10.gunum ve benim malesef odemim normale gore cook daha fazlaymis. Simdi bu buyukluge o kadar alistim o kadar guzel geliyor ki ne kadar azalir acaba diye kara kara dusunuyorum 😅
Yumusama oldu mu peki 10 gunde?

Günaydın, bu sabah..30 gün oldu. Sağ kolumda seroma damlaması şükür durdu. Sol meme hala inmedi, fotoğraf da bant var, o yüzden inmiş gibi duruyor, bir yol buldum, kollarımı havaya kaldırıp bandı öyle taktırıyorum, daha iyi iniyor, masajdan daha iyi.arada sağ meme altında ağrı oluyor, bıçak gibi saplanıyor, masaj ve ısıtma ile hafifliyor, neden oluyor acaba? Sağ meme başından ip çıktı, onu kestireceğim bu hafta gidip. Kollarımı çekemedim, korse var, kendim çıkaramam diye foto yok. Sonra eklerim

Eklentiler

• PhotoGrid_1619421884424.jpg
    PhotoGrid_1619421884424.jpg
    534,2 KB · Görüntüleme: 118
Günaydın, bu sabah..30 gün oldu. Sağ kolumda seroma damlaması şükür durdu. Sol meme hala inmedi, fotoğraf da bant var, o yüzden inmiş gibi duruyor, bir yol buldum, kollarımı havaya kaldırıp bandı öyle taktırıyorum, daha iyi iniyor, masajdan daha iyi.arada sağ meme altında ağrı oluyor, bıçak gibi saplanıyor, masaj ve ısıtma ile hafifliyor, neden oluyor acaba? Sağ meme başından ip çıktı, onu kestireceğim bu hafta gidip. Kollarımı çekemedim, korse var, kendim çıkaramam diye foto yok. Sonra eklerim
Çok geçmiş olsun iyice baktım inceledim ne kadar güzel duruyor.. İnşallah rahatça atlatırsınız bu dönemi :KK66:

10.günü inan hatırlamıyorum ama 2.haftadayım yumuşama var. Lakin bu yumuşama sertlik ardından yumuşama yani öyle alıp sıkmalık değil
Anladim tesekkur ederim😍
Sizinki kucultme mi? Gecmis olsun...dr bana bant vermedi sadece medikal sutyen verdi...buyutme ama benim

Merhaba, büyütme benim 375 cc takıldı
Ayy kusura bakmayin önde iz var gibi geldi ondan kucultme sandim.ne kadar dogal olmus soylemeseniz silikon demezdm cok dogal.szin kendi dokunuz vardi sanirim...benim 5 gun oldu ama bagiriolar silikonn diye ve medikal sutyen cok kucuk gosteriyor onu takinca kucucuk kaliolar

Ayy kusura bakmayin önde iz var gibi geldi ondan kucultme sandim.ne kadar dogal olmus soylemeseniz silikon demezdm cok dogal.szin kendi dokunuz vardi sanirim...benim 5 gun oldu ama bagiriolar silikonn diye ve medikal sutyen cok kucuk gosteriyor onu takinca kucucuk kaliolar
Merhaba, evet önde iz var, doğru gördünüz, bugün 31 gün oldu, ben tüp mide sonrası kilo verdim 55 kg. Dolayısıyla hiç dokum yoktu ve inanılmaz sarkma vardı, o yüzden dikleştirme ile beraber silikon takıldı. 🎀Memeler karnıma inecek kadar sarkmıştı, tabi doğum da vardı, sadece deri kalmıştı. Benimde 28.güne kadar silikon diye bağırıyordu 😂 son bir kaç gündür şekle gelmeye başladı. 6 aydan önce bir şey beklemiyorum 🌸🌿🌸🌿🌸🌿 size de geçmiş olsun, düzelir onlar, hep öyle kalacak sanıyor insan ama kalmıyor 🌿🎀🌿🎀🌿🎀🌿🎀🌿konum aşağıda, oradan ilk baştan sona tüm resimlere bakabilirsiniz

Arkadaşlar peki 350cc altında taktırıp sonradan pişman olan ve revize olan var mı acaba, olduysanız kaç cc takıldı sonradan, benim 325cc iki haftalık şimdiden büyütmeyi düşünmeye başladım, çok pişmanım 😭😭😭
Selam Meridaaa, mesajları okurken senin bu mesajını da gördüm. Ben de yeni ameliyat oldum bugün 5. günüm. 325cc HP kas altı takıldı.. Ben de şimdiden keşke daha buyuğu olsaydı diye yakınıyorum. Ne yaptın sonradan daha buyuk protezlerle revize yaptırdın mı? Ödemler geçtikten sonra çok kçücük kalıcaklar diye çok korkuyorum. Senin nasıl oldu? Boyutuna alıştın mı yoksa hala keşke buyuk mu olsaydı diyorsun???

Merhaba, sağolun. :) Valla ne yalan söyleyeyim ilk 3 gün kâbustu. Ağlaya ağlaya ne yaptım ben kendime diye söylenip durdum. İlk 3 gün WC’ye bile annem yardımıyla girdim iç çamaşırımı vs. Kendim çekemiyordum. Baya ağrım vardı 4. Gün hafiflemeye başladı bugün 9. günüm ara ara kas ağrım oluyor kas altı yapıldı benim ameliyatım. Hala kendim yatıp kendim kalkamıyorum. Henüz dik de duramıyorum. Sırt üstü yarı dik uyuyorum, dinleniyorum. Sürecim bu şekilde ilerliyor bakalım. Normal hayata dönmeyi iple çekiyorum :)
Merhaba bende diren hocama oldum 7 inci günüm şuan durumunuz nedir ne kadar küçülme oldu ve ne zaman yumuşamaya başladı :)

Merhaba yumuşaması ilk etapta 2-3 ay sonrasını buluyor. Tamamen yumuşaması ise 6 ay falan diyorlar. Ben iki kez oldum. İlkinde implantlar daha küçük cc oldugu için 2. ay sonunda baya yumuşamıştı ama ikincide hala tam yumuşamadı sertler, bekliyorum bakalım 😊

Cerrahiniza söyleyin operasyonda 300 cc yide denesin hangisi iyi olursa onu koysun artik cerrahin göz zevkine kalmış.325 ile 300 cc arasinda cok bir fark yok zaten.ben 51 kilo 169 um genis bir gogus yapisina sahibim sporcuyum 350 cc yuksek profil var ekimde 300 cc ortaprofil pürtüklülerle degistircem
Merhaba Banu, selam öncelikle :) ben de yeni ameliyat oldum 325cc HP kas altı takıldı. Vücut ölçülerimiz neredeyse aynı 168 boyum 50 kiloyum. Çook çok az bir meme dokum vardı. Eskiden sporcu olduğum için atletik vücutluyum ve geniş omuzlarım var. Ben minimum 350 taktırmak istiyordum ama doktorum 325'i uygun gördü. Şuan daha 5. günümde olmama ragmen aklım hala daha buyuğunde kaldı :KK70: en azından 350 olsaydı orta karar olurdu diye düşünüyorum. Protezlerini değiştirttin mi bilmiyorum ama resim görme şansım var mı? 350'nin nasıl durduğunu çok merak ediyorum. Güvenmen için istersen özelden ben de resim yollayabilirim. Henüz daha oluşturduğum albümüm yok açıkçası.. 325 cc çok mu küçük yaa :KK43: hazır yaptırmışken bir kere olsun ve bitsin isterdim.. Eski mesajlardan aynı benim problemimi yaşayan Melda'yı gördüm ama sanırım hesabını kapatmış o..

Kızlar 33 yaşındayım 7 yıldır evli, bir çocuk annesiyim. Annemden gizli yaptırdım. Zaten zor bir karar cesaret gerektiren bir durum, anneme konuyu açsaydım yok ne gerek var, yok onca para yazık günah bide bıçak altına mı yatıcaksın der beni iyice gerer diye söylememe kararı aldım. Eşim çok destekçim oldu, iyice ağrılarım, Morluklar dikiş izleri vs geçsin şu korseden kurtulayım şekli şemali düzelsin o zaman söylicem. Şuan söylesem illa bakmak ister naptın kendine diye kızar bide. Aman gerek yok.

Merhaba Banu, selam öncelikle :) ben de yeni ameliyat oldum 325cc HP kas altı takıldı. Vücut ölçülerimiz neredeyse aynı 168 boyum 50 kiloyum. Çook çok az bir meme dokum vardı. Eskiden sporcu olduğum için atletik vücutluyum ve geniş omuzlarım var. Ben minimum 350 taktırmak istiyordum ama doktorum 325'i uygun gördü. Şuan daha 5. günümde olmama ragmen aklım hala daha buyuğunde kaldı :KK70: en azından 350 olsaydı orta karar olurdu diye düşünüyorum. Protezlerini değiştirttin mi bilmiyorum ama resim görme şansım var mı? 350'nin nasıl durduğunu çok merak ediyorum. Güvenmen için istersen özelden ben de resim yollayabilirim. Henüz daha oluşturduğum albümüm yok açıkçası.. 325 cc çok mu küçük yaa :KK43: hazır yaptırmışken bir kere olsun ve bitsin isterdim.. Eski mesajlardan aynı benim problemimi yaşayan Melda'yı gördüm ama sanırım hesabını kapatmış o..
Merhaba 350cc ve 325cc arasinda cok bir fark yok acıkcası.melda 400 cc ile degistirdi.bende uzun zamandır konusmadim ama en son memnundu halinden.simdiki durumunu bilmiyorum.

slm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??
Büyük istiyorsan Vücudumun alabileceği en büyük protezi istiyorum diyebilirsin, ben öyle söyledim ya 345 yada 390 olucak dedi 390 oldu. Korseden mi bilmiyorum ama aşırı büyük durmuyor bu haliyle bile

Kızlaaar lütfn bir şey diyin.. Boşuna mı kafama takıyorumm acaba :KK43: Şuan 5. günümdeyim, medikal sütyenli boyutu gözüme tam geliyor ama biliyorum ki ödemler gidince biraz daha küçülecek.. Açıkçası keşke 375 hatta 400 deseydim doktoruma diyorum.. Ben ilk gittiğimde yapay durmasın doğal dursun demiştim.. Keşke dolgun olsun istiyorum deseydim. Bence doğal olsun dediğimiz zaman otomatik küçük takmak istiyorlar.. 168 boyum 50 kiloyum. Omuzlarım da geniş.. 325cc çok mu küçük kalır??? Galiba şimdiden revizyonu düşünmeye başladım. Benimle aynı durumda olan var mı? Revizyon ameliyatında yine aynı ücret mi ödeniyor?? Lütfen cevap yazınn melda_mm melda_mm sen de buyutmuşsun okuduğum kadarıyla. :KK43:

merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Yuvarlak zamanla doğallaşıyormuş 1 sene sonra falan sanırım. Ben damla yaptırdım çıplakken dim dik sütyenliymiş gibi dursun istemediğim için

X