Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar herkes 350 ve üstü olmuş gibi 300cc olup memnun olan yok mu acaba 😳😊
merhaba, benim de 295cc motiva ergonomix oldu . Tam 30 gün geçti ameliyat olalı. Benim hiç dokum olmadığı için doktorum max bunu sığdırabilmiş öyle söyledi.Bir tık büyük olsa daha tatmin ederdi beni ama yine de memnunum.Önceden hiç yoktu çünkü😅

merhaba, benim de 295cc motiva ergonomix oldu . Tam 30 gün geçti ameliyat olalı. Benim hiç dokum olmadığı için doktorum max bunu sığdırabilmiş öyle söyledi.Bir tık büyük olsa daha tatmin ederdi beni ama yine de memnunum.Önceden hiç yoktu çünkü😅
52-53 kg 168 boy, omuz ve vücut yapım ince push up 75 A dolmuyordu,
Ay ikinizin de mutlu olmasina cok sevindim. Bugun ameliyat sonrasi 10.gunum ve benim malesef odemim normale gore cook daha fazlaymis. Simdi bu buyukluge o kadar alistim o kadar guzel geliyor ki ne kadar azalir acaba diye kara kara dusunuyorum 😅

Evet oncekiye nazaran daha guzel duruyordur zaten distan bakan ne kadar buyuk de olsa benimkiyi anlamaz cunku zaten destekle pamela enderson gibiyim masallah 😝🤣😝

Ay ikinizin de mutlu olmasina cok sevindim. Bugun ameliyat sonrasi 10.gunum ve benim malesef odemim normale gore cook daha fazlaymis. Simdi bu buyukluge o kadar alistim o kadar guzel geliyor ki ne kadar azalir acaba diye kara kara dusunuyorum
Ödem konusunda şöyle diyebilirim. İlk başta böyle taş gibi duruyorlardı bende şiş ve şekilsiz. Tabi daha büyük görünüyordu. Ama ödemler gidince öyle çok büyük bir küçülme olmuyor.Normal göğüs gibi iniyor şekli ve daha doğal daha güzel görünüyor benim hala daha tam aşağı inmediler ama ödemler geçtiği için mutluyum.Bence sende zamanla daha çok seviceksin şeklini ödemler azalınca. biraz daha sabret♥️🥰

Günaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum 😭, çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.

Arkadaşlar merhaba.. Ben meme implant için bir çok doktor ile görüştüm en son Ferruh hocaya karar vermiştim. 505 cc koyacak. Bayram sonuna randevu tarihi alacağım ameliyat için. Burada Ferruh hoca hakkında olumsuz yorumlarda vardı ama meme yaptıran Arkadaşlar memnun genelde. Bir çok doktor ile görüştüm. Ankara da önerebileceğiniz var mı başka?

Arkadaşlar merhaba.. Ben meme implant için bir çok doktor ile görüştüm en son Ferruh hocaya karar vermiştim. 505 cc koyacak. Bayram sonuna randevu tarihi alacağım ameliyat için. Burada Ferruh hoca hakkında olumsuz yorumlarda vardı ama meme yaptıran Arkadaşlar memnun genelde. Bir çok doktor ile görüştüm. Ankara da önerebileceğiniz var mı başka?
Masallah capiniz baya var herhalde 505 demis benimki 300u gecmio.capım mı kucuk ne 🙈🙈

Masallah capiniz baya var herhalde 505 demis benimki 300u gecmio.capım mı kucuk ne 🙈🙈
Valla çap varmı onu bilmiyorum. Şimdi 75 A yada 70 B kullanıyorum. Emzirirken sonra birazcık sarkma oldu. Ben dolgun göğüs istedim özellikle. Çünkü 350-400 cc yaptıran tüm arkadaşlarım sonrasında keşke daha büyük yaptırsaydım dedi. Olmuşken dolgun olsun.

Valla çap varmı onu bilmiyorum. Şimdi 75 A yada 70 B kullanıyorum. Emzirirken sonra birazcık sarkma oldu. Ben dolgun göğüs istedim özellikle. Çünkü 350-400 cc yaptıran tüm arkadaşlarım sonrasında keşke daha büyük yaptırsaydım dedi. Olmuşken dolgun olsun.
Bende de 505 CC var eğer iri yapiliysaniz 505 i kaldiriyrsunuz. Korkmayin. Ben ameliyattan çıkıp büyük olmuş diye yakinani hiç görmedim aksine daha çok küçük diye ağlayanlari gördüm. Korktuğunuz kdar büyük değil 505 cc

Bende de 505 CC var eğer iri yapiliysaniz 505 i kaldiriyrsunuz. Korkmayin. Ben ameliyattan çıkıp büyük olmuş diye yakinani hiç görmedim aksine daha çok küçük diye ağlayanlari gördüm. Korktuğunuz kdar büyük değil 505 cc
Teşekkür ederim içimi rahattınız. Size kesinlikle katılıyorum ameliyat sonrası daha büyük olsaydı diyen çok var etrafımda. Çok iri biri değilim ama olmuşken o kadar acıyı çekmişken dolgun göğüs olsun istiyorum. Zaten yıllardır küçük.. sadece şunu merak ediyorum alışma sürecinde sırt ağrısı yaptımı implantlar ağır geldi mi, yoksa kolay mı alıştınız?

Teşekkür ederim içimi rahattınız. Size kesinlikle katılıyorum ameliyat sonrası daha büyük olsaydı diyen çok var etrafımda. Çok iri biri değilim ama olmuşken o kadar acıyı çekmişken dolgun göğüs olsun istiyorum. Zaten yıllardır küçük.. sadece şunu merak ediyorum alışma sürecinde sırt ağrısı yaptımı implantlar ağır geldi mi, yoksa kolay mı alıştınız?
Yok hiç agirlik falan hissetmiyorsunuz. Bende 350 CC vardı onu cikarttirip 505 CC takıldı arada fark bile olmadı. Rahatsız eden bir ağırlık kesinlikle olmadı. Ama birde şu var ben 169 boyunda 76 kiloyum bende 505 CC abartı durmadı ama çok zayıf ve kisaysaniz size fazla abartı gelebilir boy kilo önemli

Yok hiç agirlik falan hissetmiyorsunuz. Bende 350 CC vardı onu cikarttirip 505 CC takıldı arada fark bile olmadı. Rahatsız eden bir ağırlık kesinlikle olmadı. Ama birde şu var ben 169 boyunda 76 kiloyum bende 505 CC abartı durmadı ama çok zayıf ve kisaysaniz size fazla abartı gelebilir boy kilo önemli
Ben 165. boy 56 kiloyum. İyi durur diye düşünüyorum.. Bakalım bayram sonuna randevu alacağım artık. Dr ne zaman için ameliyat tarihi verirse. Bir aksilikte olmazsa memelerime kavuşacağım.

Ödem konusunda şöyle diyebilirim. İlk başta böyle taş gibi duruyorlardı bende şiş ve şekilsiz. Tabi daha büyük görünüyordu. Ama ödemler gidince öyle çok büyük bir küçülme olmuyor.Normal göğüs gibi iniyor şekli ve daha doğal daha güzel görünüyor benim hala daha tam aşağı inmediler ama ödemler geçtiği için mutluyum.Bence sende zamanla daha çok seviceksin şeklini ödemler azalınca. biraz daha sabret♥️🥰
Çok geçmiş olsun acaba ne kadara yaptırdınız?

Merhaba, ben de yarın Perşembe sabahı ameliyat olacağım.Motiva Ergonomix 300cc kararlaştırdık doktorumla.Biraz heyecanlıyım bu gece de pek uyuyamadım heyecandan. Bugün kan tahlillerim var inşallah her şey güzel olur♥️
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım çok güzel olmuştur ☺️ Ben de aynı protezi düşünüyorum hangi doktora ve ne kadara yaptırdığınızı söylebilir misiniz?

X