Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar cok gecmis olsun size simdiden🙏 umarım herşey cok güzel gecer, ben hala düşünme ve araştırma aşamasındayım 🤷🏽‍♀️ kas altimi? Kas üstümü yerleştiricek sizin doktorunuz?
merhaba, çok teşekkür ederim♥️ evet kas altı yerleştiricek dokum çok az ve ince olduğu için öyle uygun olur sana dedi doktorum. bakalım çok heyecanlıyım yarın sabah için.sevgiler

Merhaba, ben de yarın Perşembe sabahı ameliyat olacağım.Motiva Ergonomix 300cc kararlaştırdık doktorumla.Biraz heyecanlıyım bu gece de pek uyuyamadım heyecandan. Bugün kan tahlillerim var inşallah her şey güzel olur♥️
Merhabalar cok gecmis olsun size simdiden🙏 umarım herşey cok güzel gecer, ben hala düşünme ve arastirmaşamasındayım 🤷🏽‍♀️ kas altimi? Kas üstümü yerleştiricek sizin doktorunuz?
merhaba, çok teşekkür ederim♥️ evet kas altı yerleştiricek dokum çok az ve ince olduğu için öyle uygun olur sana dedi doktorum. bakalım çok heyecanlıyım yarın sabah için.sevgiler
Selamm nasil oldunuz iyimisiniz? Ağrı durumunuz nasil?

Merhabalar cok gecmis olsun size simdiden🙏 umarım herşey cok güzel gecer, ben hala düşünme ve arastirmaşamasındayım 🤷🏽‍♀️ kas altimi? Kas üstümü yerleştiricek sizin doktorunuz?

Selamm nasil oldunuz iyimisiniz? Ağrı durumunuz nasil?
merhaba, iyiyim çok şükür. Dün gece neredeyse tüm gün uyudum arada ağrılarım beni uyandırdı iğne yaptılar. bir de mide bulantım oldu ama geçti şimdi kahvaltımı ettim dinleniyorum. daha iyiyim enerjim geldi♥️ teşekkür ederim sorduğunuz için

merhaba, iyiyim çok şükür. Dün gece neredeyse tüm gün uyudum arada ağrılarım beni uyandırdı iğne yaptılar. bir de mide bulantım oldu ama geçti şimdi kahvaltımı ettim dinleniyorum. daha iyiyim enerjim geldi♥️ teşekkür ederim sorduğunuz için
Cok sevindim ozaman güzel geçmiş ameliyatiniz 🙏rica ederim, sağlıklı günler dilerim♥️

Merhaba arkadaşlar, 15 gün önce kas zarı altı meme büyütme ameliyatı oldum. İlk haftayı rahat atlatmama rağmen son 4 gündür sol mememin üst kısmına dokunamıyorum acıdan. Meme başı da aşırı acıyor. Diğer memeye göre de başından beri daha ödemli. Yürürken , sütyen o bölgeye değdiğinde acıyor. Kambur yürüyorum bu yüzden. Doktorum sinirlere baskı yaptığını söyledi. Regl döneminde de hassasiyetin arttığını düşünüyorum ama Bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor artık. çok bunaldım sadece dik oturuyorum. Var mı benzer şeyleri yaşayan?

Anladım. Ben de küçük olduğu için büyütmek istiyorum tekrar ama ilerde sarkarsa diye de korkuyorum bi yandan. Çünkü henüz çocuk yok ama düşünüyorum. Bence kilo alımı olduysa ondan dolayı büyümüştür hamilelik ve emzirme sonrası kendine gelicektir diye düşünüyorum.. emzirdiğiniz zaman da bizlere yazın lütfen merak ediyorum rahat oluyo mu bi engeli var mı diye..
Bu arada izleriniz ne durumda meme altı kesisi miydi sizinkisi?
Benim Dr'um, sarksa da, hiçbir zaman eskisi gibi sarkmaz, 2 cm en fazla iner dedi

Kızlarrr normalde Ferruh Bingül’e ameliyat olmayı düşünüyordum ama ön görüşmeyi uzak bir tarihe verdikleri için vazgeçtim. Az önce Diren Çelik’le görüştüm kendisi içime sindi ve ameliyat tarihimi aldım bu ayın 25inde ameliyat oluyorum. Çok heyecanlıyımmm. İçimde bir korku da yok değil ameliyat sonrası süreçten çok korkuyorum açıkçası. Umarım korktuğum gibi olmaz sorunsuz bir şekilde atlatırım. 😍
merhaba geçmiş olsun nasıl geçti iyi misiniz ağrılarınız nasıl? :)

Merhaba, çok iyiyim, 7. Günüm, benim ağrı eşiğim yüksek sanırım, kollarımı ve vücudumu kullanıyorum, sadece sabah uyandığımda memeler sert oluyor, hareket edince geçiyor. Aşağıdan bakabilirsiniz
Ben de kol germe ve meme dikleştirme protezli ameliyatı oldum, konu açtım, yuvarlak kondu , resim paylaşımı yaptım

Eklentiler

• PhotoGrid_1617343740179.jpg
    PhotoGrid_1617343740179.jpg
    546,5 KB · Görüntüleme: 211
Merhaba, çok iyiyim, 7. Günüm, benim ağrı eşiğim yüksek sanırım, kollarımı ve vücudumu kullanıyorum, sadece sabah uyandığımda memeler sert oluyor, hareket edince geçiyor. Aşağıdan bakabilirsiniz
Ben de kol germe ve meme dikleştirme protezli ameliyatı oldum, konu açtım, yuvarlak kondu , resim paylaşımı yaptım

geçmiş olsun çok güzel olmuş ağrısız olması harika umarım benim de öyle olur :)

Merhaba, sağolun. :) Valla ne yalan söyleyeyim ilk 3 gün kâbustu. Ağlaya ağlaya ne yaptım ben kendime diye söylenip durdum. İlk 3 gün WC’ye bile annem yardımıyla girdim iç çamaşırımı vs. Kendim çekemiyordum. Baya ağrım vardı 4. Gün hafiflemeye başladı bugün 9. günüm ara ara kas ağrım oluyor kas altı yapıldı benim ameliyatım. Hala kendim yatıp kendim kalkamıyorum. Henüz dik de duramıyorum. Sırt üstü yarı dik uyuyorum, dinleniyorum. Sürecim bu şekilde ilerliyor bakalım. Normal hayata dönmeyi iple çekiyorum :)

Merhaba, sağolun. :) Valla ne yalan söyleyeyim ilk 3 gün kâbustu. Ağlaya ağlaya ne yaptım ben kendime diye söylenip durdum. İlk 3 gün WC’ye bile annem yardımıyla girdim iç çamaşırımı vs. Kendim çekemiyordum. Baya ağrım vardı 4. Gün hafiflemeye başladı bugün 9. günüm ara ara kas ağrım oluyor kas altı yapıldı benim ameliyatım. Hala kendim yatıp kendim kalkamıyorum. Henüz dik de duramıyorum. Sırt üstü yarı dik uyuyorum, dinleniyorum. Sürecim bu şekilde ilerliyor bakalım. Normal hayata dönmeyi iple çekiyorum :)
Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda ameliyat olduğunuzu ubutacak kadar eski halinize dönersiniz:) O kadar yorum okudum belki söylemişsinzdir ben unutmuşumdur kusura bakmazsanız kaç cc takıldı kesi nerden yapıldı ve daha önceki südyen kap numaranız neydi? :)

Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda ameliyat olduğunuzu ubutacak kadar eski halinize dönersiniz:) O kadar yorum okudum belki söylemişsinzdir ben unutmuşumdur kusura bakmazsanız kaç cc takıldı kesi nerden yapıldı ve daha önceki südyen kap numaranız neydi? :)
Umarım. :) 355 cc takıldı, kesi meme altından yapıldı. 75b’ydi yanlış hatırlamıyorsam :)

Merhaba, benim bugün 10. günüm, ağrım yok, sağ meme altımda sadece sızlamaz var, korse baskı yaptığı için dikişlere. Pazartesi spor sütyenine geçeceğim inşallah, sağ memeye masaja devam ediyorum, insin diye, detayları burada yazdım, uzun oluyor çünkü 🌿🌺🌿🌺🌿🌺

Eklentiler

• PhotoGrid_1617528129077.jpg
    PhotoGrid_1617528129077.jpg
    500,8 KB · Görüntüleme: 202
Kızlar, bugün göz kapağı estetiği ameliyatı oldum hazır pandemi varken aradan çıktı. Konu açtım resimli

teşekkürler güzel dileklerin için cnm aldım izlemeye.. 300 cc kas altı meme altı kesi öncesi ve sonrası tam bir evrim :KK76:
Merhabalar, baya bir sene geçmiş üzerinden ama:) siz sanıyorum Seda Barutça ya oldunuz değil mi ameliyatı? Sonrası nasıldı ağrınız oldu mu? Ben normalde başka bir doktorla anlaşıyordum ertelemem gerekti, son zamanlarda Seda Hanım instagramdan karşıma çıktı aradım bilgi aldım, en kısa sürede gideceğim görüşmeye:) Fotoğraflarınızı uygun olursa ben de görmek isterim beni takip eder misiniz? Ben sizi ediyorum:)

Merhabalar herkes 350 ve üstü olmuş gibi 300cc olup memnun olan yok mu acaba 😳😊

X