Bir de Ferruh Bingül çok güzel meme yapıyor. Benim kafamda boyutu falan net değildi bir kaç resim gösterdi böyle mi olsun böyle mi falan diye. Ben orada Ferruh bey’in genel fikrini de sordum ne dersiniz diye. Valla çok güzel yönlendirmiş ne küçük kaldı ne böyle koca memeli gibi duruyor. Normal kıyafette göze batmıyor, dekolte giyinince dolgun dolgun duruyor. Kendimi ayrı bir beğendim resmen. Onun dışında ben de bir de dikleştirme yaptı. Ben araştırırken bir de Serdar Öztürk’e de görüşmeye gitmiştim ters t şeklinde kesi izin olur, izin çok olur göze al falan demişti çok üzülmüştüm çünkü benim öyle çok bir sarkığım falan yoktu asimetri vardı. Veeeee Ferruh hoca öyle kesip biçmedi ne lolipop ne ters t iz falan bırakmadan ucundan küçük bir işlem yaptı. Veeeee kesi izim yok mememde.
Boşver sen o kötü yorumları inan her doktor için bu tip yorumlar yapılıyor. Eğer sorulara cevap vermeyen bir hoca bile olsaydı dahi ben yine de giderdim. Her haltı detayına kadar da bilmem gerekmiyor Ben hastayım sonuca bakarım, güzel iş çıkartıyor. Bana dünyanın bilgisini versin içime sinmedikten sonra boş. Sonuçtan memnunum beni iyi yönlendirdi, güzel iş yaptı nokta!