Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende 25 gün önce kendisine ameliyat oldum arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum çok memnun kaldım gerçekten ne sorsanız cevap veriyor beni de 25 günde 5-6 kez kontrole çağırdı gayet ilgiliydi ve sonucun iyi olması için ameliyatta benim istediğimin fazlasını bile yaptı. Kontrolde memenin durumuna göre sütyeni çıkartıyor bana takıyor falan sonuca hızlı ulaşmak için sürekli süreci şekillendiriyor. Saçma sağan sorularım da olmuştur illaki 😂 onlara da Güler yüzlü bir şekilde yardımcı oldu naif bir insan. Çok ağrım vardı başlarda bende direkt kendisini aradım telefon numarasını vermişlerdi benim evhamım olmasına rağmen ameliyattan çıkar çıkmaz koştur koştur sadece beni kontrol etmeye geldi kliniğine benim sürecim böyle 😊
Çok güzel sizin adınıza çok sevindimm 😊 bakalım ben neler yaşayacağım. 😊 Umarım benim de sürecim sizin gibi güzel geçer

Bir de Ferruh Bingül çok güzel meme yapıyor. Benim kafamda boyutu falan net değildi bir kaç resim gösterdi böyle mi olsun böyle mi falan diye. Ben orada Ferruh bey’in genel fikrini de sordum ne dersiniz diye. Valla çok güzel yönlendirmiş ne küçük kaldı ne böyle koca memeli gibi duruyor. Normal kıyafette göze batmıyor, dekolte giyinince dolgun dolgun duruyor. Kendimi ayrı bir beğendim resmen. Onun dışında ben de bir de dikleştirme yaptı. Ben araştırırken bir de Serdar Öztürk’e de görüşmeye gitmiştim ters t şeklinde kesi izin olur, izin çok olur göze al falan demişti çok üzülmüştüm çünkü benim öyle çok bir sarkığım falan yoktu asimetri vardı. Veeeee Ferruh hoca öyle kesip biçmedi ne lolipop ne ters t iz falan bırakmadan ucundan küçük bir işlem yaptı. Veeeee kesi izim yok mememde. 😊 Boşver sen o kötü yorumları inan her doktor için bu tip yorumlar yapılıyor. Eğer sorulara cevap vermeyen bir hoca bile olsaydı dahi ben yine de giderdim. Her haltı detayına kadar da bilmem gerekmiyor Ben hastayım sonuca bakarım, güzel iş çıkartıyor. Bana dünyanın bilgisini versin içime sinmedikten sonra boş. Sonuçtan memnunum beni iyi yönlendirdi, güzel iş yaptı nokta!
Ayyy harika ya siz böyle anlatınca çok mutlu oldum sizin adınıza. 😁👏🏻 Umarım ben de sizin gibi istediğim hayalini kurduğum memişlere kavuşurum 😊 İnsanın pisikolojisini çok ciddi oranda etkiliyor. İnsanın özgüveni azalıyor. Önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem bakalım inşallah güzel olur herşey 😊

Bir de Ferruh Bingül çok güzel meme yapıyor. Benim kafamda boyutu falan net değildi bir kaç resim gösterdi böyle mi olsun böyle mi falan diye. Ben orada Ferruh bey’in genel fikrini de sordum ne dersiniz diye. Valla çok güzel yönlendirmiş ne küçük kaldı ne böyle koca memeli gibi duruyor. Normal kıyafette göze batmıyor, dekolte giyinince dolgun dolgun duruyor. Kendimi ayrı bir beğendim resmen. Onun dışında ben de bir de dikleştirme yaptı. Ben araştırırken bir de Serdar Öztürk’e de görüşmeye gitmiştim ters t şeklinde kesi izin olur, izin çok olur göze al falan demişti çok üzülmüştüm çünkü benim öyle çok bir sarkığım falan yoktu asimetri vardı. Veeeee Ferruh hoca öyle kesip biçmedi ne lolipop ne ters t iz falan bırakmadan ucundan küçük bir işlem yaptı. Veeeee kesi izim yok mememde. 😊 Boşver sen o kötü yorumları inan her doktor için bu tip yorumlar yapılıyor. Eğer sorulara cevap vermeyen bir hoca bile olsaydı dahi ben yine de giderdim. Her haltı detayına kadar da bilmem gerekmiyor Ben hastayım sonuca bakarım, güzel iş çıkartıyor. Bana dünyanın bilgisini versin içime sinmedikten sonra boş. Sonuçtan memnunum beni iyi yönlendirdi, güzel iş yaptı nokta!
Bir de şunu merak ediyorum koltuk altı kesisi ile meme altı kesisi arasında fiyat farkı var mı? Hangisi daha iyi bir yöntem acaba çok arada kaldım bu konuda 🤔

Bak bu videoyu izle anlatıyor Ferruh hoca

Teşekkür ederim izleyince koltuk altı kesisi bana daha mantıklı ve estetik geldi. İlk başta benim de gönlüm ondan yanaydı ama terleyince kesi yeri yanar mı vs diye düşünmüştüm yine de iyileşme bakımından ve görüntü itibariyle gerçekten koltuk altı daha iyi diye düşünüyorum şuan 😊

herkese selam, ben incelediğimde bazı memelerde içine top koymuşsun gibi duruyo (pamela anderson gibi)
bazılarında ise normal göğüs gibi duruyor (kim kardashian gibi) bu bir tercih mi, yada cerrahi yöntemle mi ilgili acaba.
bilenler cevap verirse sevinirim

herkese selam, ben incelediğimde bazı memelerde içine top koymuşsun gibi duruyo (pamela anderson gibi)
bazılarında ise normal göğüs gibi duruyor (kim kardashian gibi) bu bir tercih mi, yada cerrahi yöntemle mi ilgili acaba.
Top gibi duranlar kas üstü olup derisi ince olanlardır muhtemelen, daha doğal duranlar kas altı veya dual planedir

Valla bende sevmem öyle top gibi meme.Ama onu da isteyen var. Zaten ameliyat olmadan doktor nasıl birşey istediğini soruyor. Benim ki kas altı insan memesi oldu 😂

Ben meme protezi taktıralı 4 sene yaklaşık bir zaman oldu. Gayet memnundum ama hamileliğimden dolayı da memelerim aldı başını gitti. Aynı durumu yaşıyan var mı? Daha sonra eski haline döner mi?

Ben meme protezi taktıralı 4 sene yaklaşık bir zaman oldu. Gayet memnundum ama hamileliğimden dolayı da memelerim aldı başını gitti. Aynı durumu yaşıyan var mı? Daha sonra eski haline döner mi?
Aldı başını gitti derken ne oldu göğsünüze? Böyle uzun dönem sonuçlarını çok merak ediyorum.. rahat emzirebilmiş miydiniz bi sorun oldu mu? Yumuşaklık normal meme kıvamında oldu mu?

Aldı başını gitti derken ne oldu göğsünüze? Böyle uzun dönem sonuçlarını çok merak ediyorum.. rahat emzirebilmiş miydiniz bi sorun oldu mu? Yumuşaklık normal meme kıvamında oldu mu?
Emzirmeme daha bi 5 ay var :) şuan normal bi meme kıvamında. Silikonları hiç hissetmiyorum. Yumuşaklığı da iyi. Hamileliğimde daha da büyüdü ve sarkmaya başladı. Gerçi ben 400cc taktırmıştım ama gayet güzel duruyodu. Şuan hem hafif göbeğimin çıkması hem de memelerimin büyümesi beni rahatsız ediyor. Eğer doğumdan sonra da bu şekilde kalırsa tekrar bir operasyon geçirebilirim küçültmek için.

Emzirmeme daha bi 5 ay var :) şuan normal bi meme kıvamında. Silikonları hiç hissetmiyorum. Yumuşaklığı da iyi. Hamileliğimde daha da büyüdü ve sarkmaya başladı. Gerçi ben 400cc taktırmıştım ama gayet güzel duruyodu. Şuan hem hafif göbeğimin çıkması hem de memelerimin büyümesi beni rahatsız ediyor. Eğer doğumdan sonra da bu şekilde kalırsa tekrar bir operasyon geçirebilirim küçültmek için.
Anladım. Ben de küçük olduğu için büyütmek istiyorum tekrar ama ilerde sarkarsa diye de korkuyorum bi yandan. Çünkü henüz çocuk yok ama düşünüyorum. Bence kilo alımı olduysa ondan dolayı büyümüştür hamilelik ve emzirme sonrası kendine gelicektir diye düşünüyorum.. emzirdiğiniz zaman da bizlere yazın lütfen merak ediyorum rahat oluyo mu bi engeli var mı diye..
Bu arada izleriniz ne durumda meme altı kesisi miydi sizinkisi?

Anladım. Ben de küçük olduğu için büyütmek istiyorum tekrar ama ilerde sarkarsa diye de korkuyorum bi yandan. Çünkü henüz çocuk yok ama düşünüyorum. Bence kilo alımı olduysa ondan dolayı büyümüştür hamilelik ve emzirme sonrası kendine gelicektir diye düşünüyorum.. emzirdiğiniz zaman da bizlere yazın lütfen merak ediyorum rahat oluyo mu bi engeli var mı diye..
Bu arada izleriniz ne durumda meme altı kesisi miydi sizinkisi?
İzler belli olmuyor ama his kaybı oluşmuştu iki mememde de o geçmedi. Hala %75 hissetmiyorum. Ameliyatımı olduğumda 50 kiloydum. Hamileliğime kadar hep aynı kilolardaydım. 50-53 arası gittim geldim. Tekrar güncellerim doğumdan sonra durumumu.

İzler belli olmuyor ama his kaybı oluşmuştu iki mememde de o geçmedi. Hala %75 hissetmiyorum. Ameliyatımı olduğumda 50 kiloydum. Hamileliğime kadar hep aynı kilolardaydım. 50-53 arası gittim geldim. Tekrar güncellerim doğumdan sonra durumumu.
Teşekkürler❤️ bende izler baya belirgin şuan sizin de başta öyle miydi? Bide karşıdan bakıldığında birisi altta kalıyo ama diğeri hafif gözüküyor gibi. İz için ne kullandınız krem olarak?

Teşekkürler❤️ bende izler baya belirgin şuan sizin de başta öyle miydi? Bide karşıdan bakıldığında birisi altta kalıyo ama diğeri hafif gözüküyor gibi. İz için ne kullandınız krem olarak?
İz için bir şey kullanmıştım ama hatırlamıyorum. Çok da düzenli kullanmamıştım. Dikkatli bakılırsa belli oluyor da altta kaldığı için zaten gözükmüyor karşıdan. Bence tekrar büyütmeyin. Zamanla büyüyor. Ben iyi ki 400cc taktırmışım çok iyi diyordum. Şuan kocaman biraz da sarkmış duruyor.

Merhaba ameliyatınızı hangi doktor yaptı acaba?

Merhaba hanımlar 1 ay önce ameliyat göğüs büyütme oldum. Ameliyat oldugum gunden bu yana sol meme ucumdan etrafina yayilan bir ağri vardı. Yaklasik bir hafta önce bir anda bir küçülme ve hatrı sayılır bir yumuşama oldu . Ayrica egilip kalkarken silikonun bariz inip ciktigini hissediyorum. Diğer göğüsümün ödemi azaldı ama yapı olarak hala sert ve dolgun duruyor. Doktorun asistanı herhangi bi sıkıntı olmadığını söylüyor ama bu durum bana hiçte normal gelmedi.
Buna benzer şeyler yasayan oldumu aranızda.

X