Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Anladım dokunuz azaldıysa çok büyük bir cc degil aslında şuan ödemlerde var daha 1 ayı doldurmadık bilemiyorum zamanın hızla geçmesini diliyorum özellikle şu karantina günlerinde.. izler benimde çok taze şuan çok belirgin ama doktor iz kremi verdi sürmeye başlayacagım sizede vermiş olmalı diye düşünüyorum
Ben cumartesi günü dikişlerimi aldırmak için gideceğim o zaman verilecekmiş iz kremi ben birde burada kantaron yağı kullanıldığını okudum ne zaman nasıl bilmiyorum fakat onu

Bu arada albüm nasıl yapılıyor ben çok eski üyeyim ama hatırlamıyorum şuan bir albüm yapmak istiyorum bende öncesi sonrası gibi

Bu arada albüm nasıl yapılıyor ben çok eski üyeyim ama hatırlamıyorum şuan bir albüm yapmak istiyorum bende öncesi sonrası gibi

Albüm yaptıgınızda bende rica etsem görebilirmiyim lütfen birde kantaron yagını çok şeye faydalı diye çok duymuştum söylediginiz iyi oldu ama meme için hiç duymamıştım doktora bir sorup kullanabiliriz belki iz kremine takviye olarak değerlendirilebilir 🙏🏻

Menüye girin kk medyayi tıklayın orda göreceksiniz album icin adımları
Banu hanım yardımlarınız için tekrar teşekkürler ben birşey danışmak istiyorum size siz anladıgım kadarıyla vücut geliştirme sporu yapıyorsunuz ben 14. Günümdeyim kollarım izin verdigince çözüldügünden beri standart tabak çanak vs hariç taşıma kaldırma çanta poşet vs işlere hiç girmedim ne olur ne olmaz diye ama bir iki kez koltuk sandalye vs bacagımla baldırımla böyle ittim aslında gögüs kasımla alakası yok sandım gibi ama bir gögsüme kasılma hissi geldi nedir birdaha da yapmadım zaten ama bu normal mi bu kas işlerinden anlamıyorum umarım zamanı gelmeden yanlış birşey yapmadım ne dersiniz

Banu hanım yardımlarınız için tekrar teşekkürler ben birşey danışmak istiyorum size siz anladıgım kadarıyla vücut geliştirme sporu yapıyorsunuz ben 14. Günümdeyim kollarım izin verdigince çözüldügünden beri standart tabak çanak vs hariç taşıma kaldırma çanta poşet vs işlere hiç girmedim ne olur ne olmaz diye ama bir iki kez koltuk sandalye vs bacagımla baldırımla böyle ittim aslında gögüs kasımla alakası yok sandım gibi ama bir gögsüme kasılma hissi geldi nedir birdaha da yapmadım zaten ama bu normal mi bu kas işlerinden anlamıyorum umarım zamanı gelmeden yanlış birşey yapmadım ne dersiniz
Yaklasik 6 hafta ne ayaginizla ne bacaginizla ne kollarinizla vucudunuzu zorlayacak bi hareket yapmayın.bacak kaslarinin gogus kaslariyla pek alakasi yok.ama vucudunuz henüz iyilesmedi dikkatli olmakda fayda var 💞💞💞💞

Yaklasik 6 hafta ne ayaginizla ne bacaginizla ne kollarinizla vucudunuzu zorlayacak bi hareket yapmayın.bacak kaslarinin gogus kaslariyla pek alakasi yok.ama vucudunuz henüz iyilesmedi dikkatli olmakda fayda var 💞💞💞💞
Evet dogru söylüyorsunuz bir iki kez oldu dalgınlık ama artık çok dikkat edecegim ayrıca şimdi için degil ama diyelim 2 ay bitince squat hareketlerine devam edebilirmiyim sizce tahmini sadece popo bacak hareketlerine 2 aydan önce başlamayım diye düşünüyordum sizce dogru süre ne zaman olmalı

Ben albüm yaptım ama oldumu emin değilim umarım bu dikişler böyle kalmaz çok iğrenççççler 😔

Ben cumartesi günü dikişlerimi aldırmak için gideceğim o zaman verilecekmiş iz kremi ben birde burada kantaron yağı kullanıldığını okudum ne zaman nasıl bilmiyorum fakat onu
Kanteron yağı açık yaralarin iyileşmesi için çok etkili . Kesi izleri için de kullanılabilir

Evet dogru söylüyorsunuz bir iki kez oldu dalgınlık ama artık çok dikkat edecegim ayrıca şimdi için degil ama diyelim 2 ay bitince squat hareketlerine devam edebilirmiyim sizce tahmini sadece popo bacak hareketlerine 2 aydan önce başlamayım diye düşünüyordum sizce dogru süre ne zaman olmalı
Bacak kalca hareketleri icin 6 hafta yeterli bir süre.ben 6.haftada basladim bacak kalca hareketlerine 8.haftada biceps triceps 3.ayda omuz sirt karin.

Merhaba oncelıkle gecmıs olsun ben 11 ınde oldum sız 16 sında olmussunuz aramızda 5 gun var gecmıs olsun umarım hersey saglıkla gonlumuzce olsun, sız dıklestırmede olmussunuz onceden dokunuz vardı sanırım amelıyat oncesı kac beden gıyıyordunuz acaba? Bende merak ıcındeyım evet suan odemlıyız ama odem gıdınce ne kadar kuculmus olacak ne zaman tamamen gıdecek hep bunu dusunuyorum bana da buyuk gelıyor suan meraklıyım bırde sızın 350 hıgh profılmıydı? Doktorun 275 ongoru yapmasından 350 ye cıkması doktorunuz bu konuda ne dedı acaba temızlenen kıstlerle mı alakalıymıs
Size de çok geçmiş olsun siz kaç cc taktirdiniz acaba. Şuan herhangi bir sıkıntınız var mı

Size de çok geçmiş olsun siz kaç cc taktirdiniz acaba. Şuan herhangi bir sıkıntınız var mı
Sagolun sizede geçmiş olsun 350cc takıldı herşey yolunda çok şükür yalnız ödemler var arada agrılar kasılmalar sızlamalar henüz bitmedi 1 ay sonrası daha iyi oluyormuş inşallah 🙏🏻🙏🏻

Sagolun sizede geçmiş olsun 350cc takıldı herşey yolunda çok şükür yalnız ödemler var arada agrılar kasılmalar sızlamalar henüz bitmedi 1 ay sonrası daha iyi oluyormuş inşallah
Sagolun sizede geçmiş olsun 350cc takıldı herşey yolunda çok şükür yalnız ödemler var arada agrılar kasılmalar sızlamalar henüz bitmedi 1 ay sonrası daha iyi oluyormuş inşallah 🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun Ayşegül özelden msg yazdım ama görmediniz sanırım doktorunuz adını öğrenebilirim ve size ameliyatınızın maliyeti ne oldu öğrenenilirmiyim bu arada ameliyatınız bence çok güzel olmuş 🙏🏻🙏🏻

Teşekür ederim canım. Zamanla daha iyi olucak tabiki 😊

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu kasılma mı desem nasıl desem değişik bir hareket adlandıramadım yani göğüslerimde bişey oluyo sanki bu normal birşey mi 😳

X