- 8 Aralık 2017
- 273
- 81
- 98
Arkadaşım beni takibe alır mısın rica etsem. Sen de meme büyütme oldum sanırım. Kaç cc ve modeli neydi.bende yükleyeyim dedim beceremedim nasıl yüklüyoruzki album adini filan yazdim ekle butonuna basiyorum ama eklemiyo telefondan giriyorum ondanmi acaba
alirım tabikidee evet 2 ay önce oldum kas altı 350 cc mentor yüksek profil.ama album yapamiyorum beceremedim bi turlu eklenmiyo resim.yoneticilerden biri ilgilense iyi olacakArkadaşım beni takibe alır mısın rica etsem. Sen de meme büyütme oldum sanırım. Kaç cc ve modeli neydi.
Teşekkür ederim ama napıyım büyük istiyodumArkadaşım kesinlikle seninkiler çok güzel ve doğal, bence asla bu şekilde bi meme düşünme, bunlar hiç doğal durmuyor sanki arı sokmuş balon gibi, iğne batırsam patlayıp inecek gibi görünüyor. Hatta bence senin yaptırdığın zarif ve uyumlu, bu bence çok kaba ve ne bileyim bence ucuz duruyor, bu benim fikrim tabi beğenene saygım sonsuz, herkesin kendi tercihi. Ama seninkiler efsooo hiç kafana takma
bencede cok guzel olmus ☺Teşekkür ederim ama napıyım büyük istiyodumsonra çok üzüldüm
Çok teşekkürler kızlar darısı isteyenlerin başınabencede cok guzel olmus ☺
Çok teşekkürler kızlar darısı isteyenlerin başına
Teşekkür ederimalirım tabikidee evet 2 ay önce oldum kas altı 350 cc mentor yüksek profil.ama album yapamiyorum beceremedim bi turlu eklenmiyo resim.yoneticilerden biri ilgilense iyi olacak
umarımTeşekkür ederimumarım sorun çözülür
Banucum seni izlemeye aldım ama album görünmüyoralirım tabikidee evet 2 ay önce oldum kas altı 350 cc mentor yüksek profil.ama album yapamiyorum beceremedim bi turlu eklenmiyo resim.yoneticilerden biri ilgilense iyi olacak
Sende beni izliyormuşsun zaten :)))Banucum seni izlemeye aldım ama album görünmüyorSen de beni alabilir misin?
albüm yapamıyoruzki sorun var eklenmiyor resimlerBanucum seni izlemeye aldım ama album görünmüyorSen de beni alabilir misin?
Arkadaşım her drun fiyatı ayrı, kimisi on diyor kimisi otuz beş, bizim burda fiyat vermemiz de doğru olmaz. Telefon numaralarından ararsan asistanları fiyat veriyor hepsinin. Yine de istersen özelden yazarım sanaMerhaba, 2020 icin fiyat bilgisi olan varmi? Istanbulda suan en fazla hangi dr'lar tercih ediliyor? O kadar cok var ki insanin ister istemez kafasi karisiyor..
Arkadaşım her drun fiyatı ayrı, kimisi on diyor kimisi otuz beş, bizim burda fiyat vermemiz de doğru olmaz. Telefon numaralarından ararsan asistanları fiyat veriyor hepsinin. Yine de istersen özelden yazarım sana
Kızlar benim ameliyat salı günü az kaldı heyecanlandım baya :)
Ameliyattan önce detaylı bir check up yaptılar mı size? Kam testi mamografı vs?
ameliyat sabahi tum testler yapildi benim mamografi yapilmadiKızlar benim ameliyat salı günü az kaldı heyecanlandım baya :)
Ameliyattan önce detaylı bir check up yaptılar mı size? Kam testi mamografı vs?
anladım canım sorun yoktur herhalde sagol <3ameliyat sabahi tum testler yapildi benim mamografi yapilmadi
Dr Fatih Uygur’a olacağım İzmir de teşekkür ederimSimdiden gecmis ve hayirli olsunHangi Dr‘u tercih ettiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?