Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde 250 cc kas üstü. 10 ay oldu amelyat olalı. Boyum 1.69 49 kiloyum :) sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabilirim :)

Benimde 250 cc kas üstü. 10 ay oldu amelyat olalı. Boyum 1.69 49 kiloyum :) sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabilirim :)
Şuanda memnun musun görüntüden doğal duruyor mu? Yoksa iki portakal gibi mi? Kasalti bekliyordum ben ama kasustu koydu deri kalinligin yeterli diyerek. Bir de b cup mu c cup mu suanda

Süpersin çok güzel olmuş
Seninle aylar önce konuşmuştuk:)
Ben de yaptırdım 28. Günündeyim
Çok şükür başlarda zorlandım ama şuan daha iyiyim sadece meme uclarım çok acıyor geçmedi bi türlü

Göğüs üstünden geçen tekli bandaj kaç saat takılıyor ? Doktora sormayı unuttum bu çok rahatsız edici

merhaba arkadaşlar, bende meme büyütme ameliyatı oldum 350 cc ve olmadan önce ve sonrasında baya bi araştırma yaptım. sorunuz olursa tecrübelerim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. buradan ya da özelden yazabilirsiniz.

Evet hatirladim gecmis olsun meme uclarin niye aciyor ordan mi kesildi insallah hemen iyilesirsin

Bende gecen sene 260 cc taktirdi doktor ama göğüs dokum hic yoktu ve bana cok küçük geliyor.Tekrar olmak isterim de 350 civari düşünüyorum siz memnunmusunuz boyutundan?

Selam kızlar
Epeydir giremedim foruma. Size son durumumu yazayım. Ben ameliyat olalı tam 6 ay oldu. Meme altı kesisi ile kas altı mentor hp 325 cc yuvarlak takılmıştı. Şu an çok şükür hiçbir ağrı sızı vb. Şikayetlerim yok. Hissizlik hiç yok her kısmı hissediyorum dikişlerin olduğu yerde bile hissizlik yok. Memeler hala sert dokunduğunuz zaman üst kısımlarda yağ dokusu var ama içleri hala sert tabi. Üstten kendime bakınca beğenmiyorum hala o nedenle aynada müthiş göründükleri için kendime hep aynadan bakıyorum. Sadece tek farklılık... 2 ay boyunca özel sütyenden takmıştım lakin son 1-2 aydır memelerin arası tam iki parmak açıldı. Ama hiç şikayetçi değilim böyle daha güzel oldular çok güzel görünüyorlar. Büyüklüğü benim için çok çok ideal. Önceden dolgulu sütyen takdığım boyutla aynılar ve şu an sadece atlet kullanıyorum. Sütyen falan hiç takmıyorum.
Başta ameliyata son derece karşı olan eşim ise hayatından son derece memnun. Böyle olacağını bilseymiş seneler önce zorla bu ameliyatı kendisi yaptırırmış.
Çok şükür şu an çok mutluyum herşey yolunda ve tam da istediğim gibi.
Dileyen isteyen herkese nasip olur inşallah.
Bu arada hatırlatayım 41 yaşındayım en küçüğü 3 yaşında olmak üzere 4 çocuk annesiyim. 1.65 boy ve 56 kiloyum.
Olmak isteyenlere bir nebze umut ışığı olursam diye kendimi hatırlatayım dedim
Herşey gönlünüzce olsun kızlar

Şuanda memnun musun görüntüden doğal duruyor mu? Yoksa iki portakal gibi mi? Kasalti bekliyordum ben ama kasustu koydu deri kalinligin yeterli diyerek. Bir de b cup mu c cup mu suanda
Ben çok memnunum görüntüden. Portakal dan daha büyük duruyor. Ben ölçün değişmedi 75 desteksiz a cup kullanıyotum. Daha diri dursun diye

Merhaba,doktorunuz kimdi acaba? Bilgi verebilir misiniz?

Selam kızlar ameliyat olalı 2.5 ay oldu agrı sızı yok görüntü harika fakat sol gogsumun dikişinin uç kısmında sivilce gibi bi beyazlık farkettim bugun ve jeli sürerken patladı hemen batikon sürdüm doktoruma msj attım henüz geri dönmedi aranızda böyle bişey yaşayan var mı skkıntı yoktur inşallah arzum77 senin yorumunda önemli benim için bu konuda

Merhaba, iç dikişler inden çıkmış olabilir. Şeffaf ip gibi birşey varmıydı?

Merhaba, iç dikişler inden çıkmış olabilir. Şeffaf ip gibi birşey varmıydı?
Hayır ip vb görünen hiçbişey yoktu sadece küçücük bir kabuktu fotograf attım ucundaki yerden bahsediyorum orası beyazdı jeli sürerken sivilce gibi bıt dedi beyazlık dısarı cıktı

Eklentiler

• 7C9306F9-8F2B-493D-B274-20F3095F7254.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…