Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Istanbul’da ameliyat olmayı planlıyorum. Emzirmeden sonra keçi memesi gibi oldu. Şuan fiyat ve doktor araştırma aşamasındayım. Şimdilik sadece mehmet gencere muayene oldum ve ona olmayı planlıyordum taaki bir senede gelen 10.000 tl zammı duyana kadar. Sizin Istanbul’da fiyatlar hakkında bilginiz nedir?

Mehmet Gencer: 16.000
Alper Mete Uğurlu: 12.000

Güncel doktorların fiyatlarını paylaşırsanız sevinirim

Ben 26 Nisan Bursa’da 14.000 TL ye ameliyat oldum.Ayrıca 50 kg olmama rağmen,daha doğal bir görünüm elde edilmesi için ameliyat esnasında karın bölgemden yağ alınıp meme kenarlarına enjekte edildi. Mini bir liposuction da yapılmış oldu.Doğum yapmama rağmen meme dokum hiç yoktu diyebilirim, yani dikleştirme yapılmadı.Hafif asimetriden ötürü 275 ve 300 HP mentor implant kullanıldı. Büyüklüğünden çok memnunum.Yalnız aşağıya inmesi biraz zaman alacak sanırım.Sabırla bekliyorum.Ameliyatın ilk 10 günü zamanı geri almayı çok istedim.Hele ilk 3 gün çok acı ve ağrı çektim. Şimdi sadece biraz baskı hissi var. Toparlayıcı, süngersiz sıkı bir yarım atlet kullanıyorum.Sporcu sütyenini 1 hafta sonra bıraktım, o kare görüntü çok daha çabuk gitti, güzel şekillendiler.Bir kaç gündür iki mememden de sıkınca süt geliyordu.Tesadüfen hafif sıkınca meme başının 5-6 deliğinde minik damla şeklinde gelmişti.Ameliyattan 1 hafta sonra kantaron yağını sürerken mecburi hafif masaj yaptığım için süt bezlerim uyarılmış olabilir diye düşündüm; çünkü prolaktin seviyem yükselmiş olsa tam da gününde regl olamazdım sanırım. Nitekim doktorumla konuşmam sonucu o da kendiliğinden akmadığı sürece bizim için anlamlı değil, sıkıp provoke etmeyin dedi..Anlatacaklarım şimdilik bu kadar..Sevgiyle

Ben Ocak ayında Dr. Barış Keklik’e ameliyat oldum Her şey dahil 14.000 tlye. Çok memnunum. Tavsiye ederim kesinlikle.

Paylaştığınız haberin tarihi 2012 ama ben doktoruma tabi ki bilgi istediğime dair mesajımı ilettim, dönüş olduğunda size de aktarım yaparım elbette. Ama! Cevabınız benim henüz yarası iyileşmemiş bir hasta olarak ciddi anlamda sarsılmama sebep oldu. Kaldı ki; hasta sağlığını ön planda tutmak üzere yemin etmiş doktorların kanser riski kanıtlanmış bir implantı, “halen” kullanması mümkün gelmiyor bana. bahsi geçen marka Avrupa’da üretim ve satım lideri görünüyor (tüm otoritelerce onay almış olarak).. gerekirse çıkarttırırım ben ama yorum yaparken sağ duyulu olunması inanın daha önemli ...

Sayın arzum77; dr umdan aldığım bilgileri sizlere de aktarmak isterim; öncelikle polytech ve slimed (haberin çıktığı tarihlerde beraber çalışan) ayrı iki firmaymış. Kanserojen madde haberi üst düzeyinde bulunan poliüretan/ süngerimsi madde sebebiyle kullanılmış fakat zararı olduğu kanıtlanmamış olmasına rağmen bana kullanılan protez dahil diğer hastalarda da kullanılmamaktaymış. Bir diğer konu da ilk gün ağrı ve hareket kısıtlılığı yaşamamamdı; o durumu da interkostal sinir blokajı uyguladığını söyleyerek açıkladı Volkan bey. Kendimi ifade ederken herhangi bir kişi yahut kurumun savunucusu olarak göstermek niyeti asla gütmediğimi de yinelemek istiyorum. Ameliyat öncesi yaşadığım kaygı ve korku dolu ayları, meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşların da yaşamamasına biraz da olsa katlısı olması amacıyla paylaşımda bulunuyorum..

E Eggunar08
Bahsedilen marka protezde maalesef sorun yaşayan hastalar oldu. Doktorunuz ve siz tercih etmişsiniz, birşey diyemem. Ama şahsen ben böyle bir haber karşısında bu markayı tercih edermiydim... Hayır..
Gerçekten siz ameliyattan önce bu haberi okusaydınız siz tercih edermiydiniz, merak ettim?
Bu konuda daha öncede çok yazdık, yazıştık başka üyelerle. Konuyu uzatmayacağım. Tercih meselesi. Yeni ameliyat olacaklara bilgi olsun, tazelensin en azından...
Agrı eşigi konusuna gelirsek, bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. Amelşyat oldıgum zamanlarda bu yöntem mucize gibi, agrısız sızısı olarak yazılıp çiziliyordu.Sıfır agrısız degil tabi, hareket kısıklılıgım oldu, agrılarım da oldu tabi. Bu biraz kişisel bir durum aslında. Sizin agrı eşiginiz farklıdır, benimki farklı, başkasınınki farklı. Bu konuda size birşey demedim zaten.
Ama kas altı olup ta çok agrı yaşayıp pişman olanda var misal, çok rahat atlatan da... Yani bu bir mucize degil, kişinin kendi vücudunun ameliyata, proteze verdigi tepki. Bunun ne doktorla ilgisi var nede yöntemle protezle..
Geçmiş olsun size, sorunsuz süreçler dilerim.

defalarca okudum inanin Allah rizasi icin bana da yardim edin gogus karin germe kombine ameliyat olacagim insallah ama doktordan emin olmak cok zor üstelik 40 kiloya yakin kilo verdim cok şükür cunku kilo problemim vardi haliyle butun vucut sarkti.ayrica ildisindan gelecegim istanbula bu iki amaelyati da iyi yapacak biri yok mu kac yildir takip ediyorum bu siteyi hangi doktor ismi gecse onla ilgili yorumlara bakiyorum bu siteden ama karar veremedim kac gundur stres icindeyim uyuyamiyorum ayrica fiyatlar cok ucuk lutfen biriniz bir akil verin bu kombine ameliyatlari kim en iyi yapar yanlis yere yazdiysam da ozur dilerim

Merhaba. Doktora karar vermeniz için en iyisi araştırıp birkaç doktorla görüşme yapmanız. Yani görüşmede içinize hangi doktor siner, evet bu doktor beni anladı, bu doktorla iyi sonuç alırız dediginiz doktorla ameliyat olun. Ben Karın germe de oldum. Çok memnunum, gögsümüde protezle büyüttüm. Kombin olursanız hem daha uygun olur hemde aynı anda çıkar, kurtulursunuz Ama doktorunuzun onay vermesi lazım tabi. Kan degerlerleriniz falan uygun olursa kombin olabilirsiniz.
Benim doktorum Hasan Fındık, görüşün fikir alın isterseniz.

problem olan cok uzaktayim iki cocuk var okul is yani ben gelince artik ameliyati da yapip donmek istiyorum 3 4 doktorun asistaniyla gorustum ama uygun olan hangisi bilmiyorum artik bas agrisindan duramiyorum ozel hayatimi cok etkiliyor cok kilo verince cok da sarkma oldu.dr bulent tekerekoglu dr aylin karabulut dr erdem guven dr cetin duygu asistanlariyla gorustum fotolari inceledim burdaki yorumlari okudum ama emin olamiyorum bunlardan hangisi sizce ayrica dr erdem guven icin cok ucuk bir fiyat istediler

Tabiki bu şekilde karar vermeniz çok güç, yani telefonla, asistanlarla görüşerek, onların attıgı fotolarla karar vermek çokta doğru bir karar olmayabilir. Bu yüzden de görüşmenizde fayda olur dedim.
Hangi doktor size iyi gelir, hangi doktor ile anlaşırsınız gerçekten bilemeyiz. Şu doktor kesinlikle iyidir de diyemeyiz. Çünkü bana iyi gelen size gelmez, ona iyi gelen de bana...
İnşallah doğru kararlar verirsiniz

Merhaba, sporcu atleti dediğiniz önden fermuarlı oldukça sık dokuma olan sıkı sütyen mi? Benim de ameliyatımın üzerinden 1 hafta geçti doktorum artık bırakabilirsin dedi göğsü aşağı indirmeye yarayacak bir bandaja geçecekmişiz ancak ameliyattan önce 1 ay kullanacağımı söylemişti sporcu sütyenini. Kısa sürede bıraktığımızda memelerde yanlara doğru kayma vs gibi problemler olmaz mı acaba ben bırakıp bırakmamakta kararsızım da? Siz yaşadınız mı herhangi bir problem

Ben 1 aydır kullanıyorum onden kopçalı ama cok sıkı değil benimkiler gayet rahat medikal bi sütyen 6hafta demişti bana doktorum bayramdan sonra kontrolum var bakalım bırak mı der devam mı yazarım tekrar

Canım yanlıs anlasılmısım ben sanırım yada msj olunca duygular biraz daha soguk geliyo insana hiç ağrım sızım olmadı ifadesi bana sadece abartı geldi o yuzden soyledim ama tabiki her insanın bunyesi ayrı amacımız burda bir birimize destek olmak ve bilgi alısverişinde bulunmak bozma moralini sakın takılmıs silikonun keyfini sürmeye bak doktprun protez markasına kefilse diyecek bişey yok her sey olacagına varır bir de kaderciyim ben birazcık ben de de mentor takılı ama yarın ne olur bilinmez bi haber patlasa aynı sekilde yapacak bir sey yok yani gönlünü ferah tut arzumun amacı da yardımcı olmak saskınlıktan birden yazmıstır o da hepimiz için en saglıklısı olsun sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…