• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Herkese selam kızlar cumartesi günü bende buyutmek için muayneye gidicem 2 kızım var birisi 1 yasında diğeri 5 annem yanımda 1 hafta kalıcak sonrasında cocuklarla alakalı bi sorun olur mu tek korkum bu birde bayılmak beni korkutuyor normal doğum yaptım ve hoc bayılmadım uyanamazsam die korkuyprum beni rahatlatın lutfeeeeen
En azından 10 gün bakıma ihtiyacın olacak ve çocuğu kucağa almak kesinlikle yasak canim ağır kaldırmak yukarı uzanmak bunlar hep yasak ama 10 gün de toparlarsın bugün 5 .günüm hareketleyim kısıtlı gerçekten ciz ediyo biraz zorlasam

Anam bu korse cok sıkı ama bunla tam şekillenecekmis mecbur 1 ay takicakmisim biraz acitiyo rahatsız e diyo alışırım umarim

kızlar peki sigara kullanıyo musunuz ameliyat sonrası kullandinizmi bazı yerlerde 2 ay sigara kullanmak yasak diyo

En azından 10 gün bakıma ihtiyacın olacak ve çocuğu kucağa almak kesinlikle yasak canim ağır kaldırmak yukarı uzanmak bunlar hep yasak ama 10 gün de toparlarsın bugün 5 .günüm hareketleyim kısıtlı gerçekten ciz ediyo biraz zorlasam

Boyun kilon kac denin kaç cc takıldı hıgh profil miydi kas altına mı yapıldı...bir cok soru var kafamda ksr bakma lütfen

1 ay ağır kaldırmak yasak benim 3 ay bitti hala yukarıya fazlaca uzansam dikişlerim ağrıyor ben de zorlamiyorum benimki kas üstü olmasına rağmen zaten ilk haftalar kollar halsiz oluyor

Evet bir de öyle bir durum var meme dokum hiç yok gibi ama göğüs ucum var belki yaptırmasam bile emziremiycem ama bilmiyorum o kadar çaresizim ki.. :KK43:
Canım kuzrnim kas altı yaptırdı suan bebeği var emzirebiliyo sadece süt kanalları rahat genişleyemiyo çünkü içerisi daralıyo bu arada kas üstü operasyonlarda süt kanallarının bir kısmı zarar görüyo kas altı uada kas zarı altında zarar görmüyo birde meme ucundan yapılmaması gerekiyo 15 yıllık arastırmalarım bunlar hayırlısı olsun kendini üzme

Kızlaar bugün 12de ameliyatım var benim de :bicak:Heyecan korku ne ararsanız var. Titriyorum sabah 5ten beri ayaktayım. Uyuyamadım :kızgın:

Back