yerim seni:)bende ankaradayim duan cabuk geldi :))banyonu yap mis gibi ol cik bak nasil rahatlayacaksin.senin icin dr umu aradim seni anlattim.endise etme o da olasi istenmeyen bir durum ama olmus sonucta biriken kan akip duracak ve iyilesme baslayacak dedi ve surekli kontrole gitmeni onerdi .bitecek gececek zahmetli olsada super olduk dusunsene ben artik bir baska yuruyorum zaten ozguveni tavan biriydim bir noksanim buydu cok sukur gecte olsa bitti:) hadi iyiles hemencecik bol bol alisveris yap zerre hatirlamayacaksin bu gunleriiii optummm cokkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inanmıyorum sanaaaaa doktorunu aradın demek:))))))) cok incesin canımmmmm, tesekkurler..yok yok oyle bi moral verdin ki bana anlatamam..sükür tabi baska bi problem olmadı..diyorum ya bu strese rağmen hiccccc pisman olmadım..iyi ki oldum bu ameliyatı.ben de senin gibiyim, kendime guvenim tamdır.aslında bu ameliyatı olmayı bile dusunmuyordum, umursamiyordum kucuk goguslerimi:)takiiiii 36 beden nefis bir elbisenin 3.derece sıvı jel destekli sutyene ragmen üzerimde bol durdugu güne kadar:))))))))))) iste o gün ben bu ameliyatı olmalıyım dedim ve oldum..simdi seninde soyledigin gibi ozguven tavanları aştı bende:)))))
Ahh cok rahatladım sayende bir kez daha.2.bir doktordan aynı seyleri duymak süperŕrrrr oldu.simdi banyoya marş marş:)))
Kocamannnnnnn öptüm seniiiiiiiiiiii:)