• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

tatlim senin olculerin su an b cup yani benim ameliyat sonrasi halim ve 300 cc koyulduki asla buyuk degil cok ideal ancak bu bana gore sana 250 275 az gibi dusunuyorum.tabi dokun var oldugu icin bendeki 300 sendeki 250.sonucumuz ayni olacak hemen hemen.fakat benimki buyuk bir gogus degil.ucgen bikini 38 beden dolu dolu oluyor.buna gore dusun.eger buyuk olsun diyorsan bu seni memnun etmez.kas alti ise hele daha kucuk gorunecek.sen bence herkedin yaptigi gibi 275 gr lik princi bir torbaya doldur ve dolgusuz bis sutyen icine koy goruntu istedigin gibimi bak:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Evet deneyeğim söylediğini. Sanki banada küçük olurmuş gibi geliyor ama doktoruma ısrarla sordum doldurucak c yi dedi :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Ameliyat olmuş olan arkadaşlarıma bir sorum olacak. Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Sol memede al, iç kısımda damar benzeri bir sertlik oluştu ve ara ara ağrı yapıyor. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu aranızda.
Teşekkürler.

gecmis olsunnnn sakin zorlama odemlerin var daha yaran iyilesmedi agri normal elbette daha 3gun:) herkese oldu sadece sana degil:)rahatol dinlen kalkma hemen

Cok tesekkur ederim canim benim. Birde galiba bu sutyen benim diren yerlerimde agri yapiyo. Siz sporcu sutyenlerinizi nerden aldiniz? Ben fermuarli diye bunu aldim ama sikiyo. Bana link falan atabilir misiniz bulamiyorum :(

benim bile bildigimi unutturdun yaa dr aradim dusun :) yok iste bisey keyfine bak yaww dusunup durna deli kiz:)

Moral kaynağımmmmmm günün keyifli ve güzel geçsinnnnnnnnnnnnnn....optummmm seniiiiiiiiii:)))

Cok tesekkur ederim canim benim. Birde galiba bu sutyen benim diren yerlerimde agri yapiyo. Siz sporcu sutyenlerinizi nerden aldiniz? Ben fermuarli diye bunu aldim ama sikiyo. Bana link falan atabilir misiniz bulamiyorum :(

bana ameliyat sonrasi verildi hastanede ve 21 gun onu kullandim hatta bugun yine o var uzerimde ayrilamiyorum burturlu:)voe diye bir marka onden minik fermuari var.dren olmadi bende o yuzden rahat kullandim sitede ayyildiz kullananlar var memnunlardi okumustum internetten gozat birde elektro medical sitesine bak canim

naberrrrr nasilsin bugun:)

bak vallahi telepati kurduk seninle tatlim.mesajini okumadan bende sana yazdim:))) iyiyim hayatim.agrım yok zaten hic olmadi en basindan beri neredeyse.ama sol gogsumden kan sızıyor ara ara hala..beklemeye devammmmm ediyorumm iste..sen nasılsın? Iyisin degil mi?

bana ameliyat sonrasi verildi hastanede ve 21 gun onu kullandim hatta bugun yine o var uzerimde ayrilamiyorum burturlu:)voe diye bir marka onden minik fermuari var.dren olmadi bende o yuzden rahat kullandim sitede ayyildiz kullananlar var memnunlardi okumustum internetten gozat birde elektro medical sitesine bak canim

benimkide Voe :)))daha kullanmak nasip olmadi gerciiiii:))))))

Aa benimki de o demek ki. Arkasinda sutyen takma yeri gibi uzatma şeyleri onunde de kucucuk bir fermuari var. Ama benim omuzlarim genis diye sanirim cok sikti. Ve altindaki lastik dikis yerlerime baski uyguluyodu. Pentiden aldim simdi bir tane rahatladim cok sagool :))))

Merhaba kizlar,izninizle araniza katiliyorum.Bende uzun bi arastirmaya daliyorum,gous buyutme ve diklestirmeye ihtiyacim var.Ancak buyuk olsun isteyen tek benmiyim:).Okuyorum herkez B cup istiyor,oysa ben buyuk istiyorum zatende dolmasi icin bana buyuk gerekli.Hangi doktorlar buyuk koymakta sakinca gormuyo bilgileriniz var mi.Cunku bildiim kadariyla kucuk implant koymak kolay bi islem ve gous saglamsa,yani sarkik emzirmis deilse,bunu en amator doktor bile yapabilir ve sonuc guzel olur.Zor olan deforme olmus bi gousu onarmak ve buyuk yapmak.
Bene karisik konustum galiba,neyse umarim anliyosunuz.Ben yurt disindayim burada ki forumlari okudum bi kere.ve gercekten deisik bilgilere sahip oldum.Ama ben istambulda olmak istiyorum

Benim doktorum daha önce yapmış fotoğraflarını gördüm.600 cc koymuş yurt dışından gelmiş hastaları yanlış hatırlamıyorsam.Bir görüş istersen

Aa benimki de o demek ki. Arkasinda sutyen takma yeri gibi uzatma şeyleri onunde de kucucuk bir fermuari var. Ama benim omuzlarim genis diye sanirim cok sikti. Ve altindaki lastik dikis yerlerime baski uyguluyodu. Pentiden aldim simdi bir tane rahatladim cok sagool :))))

ama siki olacak zatenn ki implant yerini bulup sabitlesin ben birara nefes alamiyordum en siki halini kullandim gevsek takmaaa ama lutfen

ama siki olacak zatenn ki implant yerini bulup sabitlesin ben birara nefes alamiyordum en siki halini kullandim gevsek takmaaa ama lutfen

Ya bilmiyorum o baya sikiydi bu biraz daha gevsek ama yine de sikiyo merak etme :) zaten yarin kontrole gidicem cok gevsekse doktor soyler heralde :)

bak vallahi telepati kurduk seninle tatlim.mesajini okumadan bende sana yazdim:))) iyiyim hayatim.agrım yok zaten hic olmadi en basindan beri neredeyse.ama sol gogsumden kan sızıyor ara ara hala..beklemeye devammmmm ediyorumm iste..sen nasılsın? Iyisin degil mi?

ohh sevindimm iyi olmana.ben iyiyimm calisiyorum is guc bir sorun yok cok sukur ara ara acip bakip seviniyorum:)bugun internetten aldigim bikiniler geldi onlari denedim hayatimin en muthis duygusu (oglumu dogurdugum an haric) muthiss oldular straplez bikini hayalimdi ve ici bosss saka gibi degilmi :)sisim falan hic kalmadi benim cuk diye olcuyu buldu.bugun tekrardan yuzucuyu taktim bir ayi doldurmaya karar verdim dr ptesi cikarabilecegimi soyledi ama bir hafta daha takacam iyice sabitlensin zaten ankarada hava buz acilip sacilamiyorum:)

ohh sevindimm iyi olmana.ben iyiyimm calisiyorum is guc bir sorun yok cok sukur ara ara acip bakip seviniyorum:)bugun internetten aldigim bikiniler geldi onlari denedim hayatimin en muthis duygusu (oglumu dogurdugum an haric) muthiss oldular straplez bikini hayalimdi ve ici bosss saka gibi degilmi :)sisim falan hic kalmadi benim cuk diye olcuyu buldu.bugun tekrardan yuzucuyu taktim bir ayi doldurmaya karar verdim dr ptesi cikarabilecegimi soyledi ama bir hafta daha takacam iyice sabitlensin zaten ankarada hava buz acilip sacilamiyorum:)

Ohhhh sefan olsun canım. .gule gule giyin cicilerini:))) benimde en merak ettigim sey kac beden giyinecegim..dur bakalim, sisliklerim epey indi ama tabi hala sisler.birde cok sivri duruyor ucgen gibi uçları. Ne zaman duzelecekse artik..

Ohhhh sefan olsun canım. .gule gule giyin cicilerini:))) benimde en merak ettigim sey kac beden giyinecegim..dur bakalim, sisliklerim epey indi ama tabi hala sisler.birde cok sivri duruyor ucgen gibi uçları. Ne zaman duzelecekse artik..

o ucgenlik bir sure sonra gidiyor bende fuze gibiydim:)simdi normal gogus seklini aldilar .sen beni takip ediyorsun sure olarak bir haftaya kalmaz iner.benimkilerde hala yumusak degil azda olsa yumusadi ama soyle saga sola daha cekistiremiyorum o is daha 2 ay sonraymis.dr 3 ay dedi normal kivama gelmesi.ehh iste geciyo hergun:)seninde az kaldi cogu gitti azi kaldi sabret tatliskom bende cok optum seni

o ucgenlik bir sure sonra gidiyor bende fuze gibiydim:)simdi normal gogus seklini aldilar .sen beni takip ediyorsun sure olarak bir haftaya kalmaz iner.benimkilerde hala yumusak degil azda olsa yumusadi ama soyle saga sola daha cekistiremiyorum o is daha 2 ay sonraymis.dr 3 ay dedi normal kivama gelmesi.ehh iste geciyo hergun:)seninde az kaldi cogu gitti azi kaldi sabret tatliskom bende cok optum seni

Günaydınnnnnnnn canımmmmmmm..nasılsınnnn tatlımmm?guzel bir gun diliyorum sana.opuldunnnnnnnnnnnnnnn..

Arkadaşlar meraba. Benimde ilk mesajım forumu bayadır takip ediyorum ama yeni kayıt oldum. Bende 13 haziranda meme büyütme ameliyatı olucam göğüs altı 76 cm üstü 83 cm. Doktoruma C cup ı doldurmak istediğimi söyledim oda 250-275cc koyacağını söyledi. Şişlik oluyormuş bir süre sonra iniyormuş. Küçük olmasından korkuyorum okadar acı çekicem. Sizce sonuç ne olur tecrübelerinize güvenerek soruyorum?

merhabalar ölçümüz aynı.dokum çok azdı ve iki çocuk emzirdim.275 cc modorateplus kondu.şimdi olsa 350 den az istemezdim.

merhabalar ölçümüz aynı.dokum çok azdı ve iki çocuk emzirdim.275 cc modorateplus kondu.şimdi olsa 350 den az istemezdim.

Ben daha 23 yaşıma yeni girdim . Boyum kısa 155 cm omuzlarım geniş spor yaptığım için ama boyumdan ve yaşımdan dolayı mı bu boyutu seçti diye düşünüyorum ama huzursuz oldum işte

Back