• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar meraba. Benimde ilk mesajım forumu bayadır takip ediyorum ama yeni kayıt oldum. Bende 13 haziranda meme büyütme ameliyatı olucam göğüs altı 76 cm üstü 83 cm. Doktoruma C cup ı doldurmak istediğimi söyledim oda 250-275cc koyacağını söyledi. Şişlik oluyormuş bir süre sonra iniyormuş. Küçük olmasından korkuyorum okadar acı çekicem. Sizce sonuç ne olur tecrübelerinize güvenerek soruyorum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, kas altı koyulacaksa 40-50cc fazla konması gerekiyor çünkü kas altına girince daha küçük görünüyor kas baskısından dolayı. Bence vücudunuza olabilecek en iri göğüsleri isteyin, ben ilk ameliyatımı 2010 da oldum ve 275cc kas altı damla hp silikon kondu (mentor) ve şimdi 2. Ameliyatımı olcam ve 350 den aşağı koydurtmicam.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba, kas altı koyulacaksa 40-50cc fazla konması gerekiyor çünkü kas altına girince daha küçük görünüyor kas baskısından dolayı. Bence vücudunuza olabilecek en iri göğüsleri isteyin, ben ilk ameliyatımı 2010 da oldum ve 275cc kas altı damla hp silikon kondu (mentor) ve şimdi 2. Ameliyatımı olcam ve 350 den aşağı koydurtmicam.

Üzerinden baya vakit geçmiş sizin ameliyatınızın ama öncesinde ölçünüz kaçtı ve şimdi kaç merak ettim

Ben yeni konu açtım hem boyutla ilgili yardıma ihtiyacım var hemde ameliyat öncesi sonrası yardım amaçlı yazmak için. Orada da yazıyor ölçülerim ama benim ameliyat öncesi 75A cup şuan da iri 75B'yim.

Üzerinden baya vakit geçmiş sizin ameliyatınızın ama öncesinde ölçünüz kaçtı ve şimdi kaç merak ettim

Canm fiyati burdan belirtmek uygun olmaz.seni arkadas olarak eklemezsem resimleri goremiyorsun.eklerim bakarsin.ama ilk gunle simdiki arasinda daglar kadar fark var.suan cok daha iyi durumdalar yani.orda ilkgunlerde biraz (bayağı) sislik ve odem var korkma sakin :))
Buarada odedigim ucret yuklu olsa da buna hastane masraflari ve refakatci ucretide dahil.ayrica ameliyat sudyenide dahil vs vs ....

Canim arkadaslimi kabul edersen,bende gorebilirmiyim resimlerini

eee bugun neler oldu? yok dimi aksilik ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım valla ikisidende kan gelmiyor dünden beri.20 gun kanlı nigar misali yasadıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum tabi:)))
Insallah biriken butun kan bosalmıstır da şu sporcu sutyenini takmaya başlarım. Herkes suslu puslu alacagı sutyenlerin hayalini kurarken bennnn garip benn sporcu sutyeni hayali kuruyorum:)) sen de iyisin degil mi sekercim?

eee bugun neler oldu? yok dimi aksilik ??

canim mesajindan sonra soyle bir yokladim goguslerimi.sol ic taraf alt kisimda hareket eden birsey var.hani beze gibi.dokununca kayiyor.sag tarafta yok ama..offffff..dur bi doktorumu ariyim yaaaaa..ne acaba bu..

canim mesajindan sonra soyle bir yokladim goguslerimi.sol ic taraf alt kisimda hareket eden birsey var.hani beze gibi.dokununca kayiyor.sag tarafta yok ama..offffff..dur bi doktorumu ariyim yaaaaa..ne acaba bu..

:)))pimpirik o eline gelen oynayan sey silikon iste.daha yerine oturmamiski indan eline geliyor.spircu sutyenine gecince sabitlenecek etrafi doku ormeye baslayacak.kas ustumuydu seninki karmi?

:)))pimpirik o eline gelen oynayan sey silikon iste.daha yerine oturmamiski indan eline geliyor.spircu sutyenine gecince sabitlenecek etrafi doku ormeye baslayacak.kas ustumuydu seninki karmi?

karmicimmmm tekrar okudum o dedigin beze kan oldu ya ya o birikimdir yada odem dir aman yaaa hergun bisey buluyosun karmicik ya birak kendinle ugrasmayi ver mailini sana resim gondereyim de bak bak bende boyle olacam diye unut derdini tasani:))deli sey:))

ayyy askimmmmm iyiki sen varsinnnnnn..dr.umuda aradim birsey degil endiselenme dedi.senin gibi anlatsa o slikon oturmadi dese.ayyy cildirdim 10dk içinde. .istahim kapandı, karadenizde gemilerim batti resmen..kas ustu askim benimki.simdi bu kapsul degildir dimi tatlim? Slikon yani bu elime gelen..ne enteresannnnn birsey yaaa.:)) ahhhh moral kaynagimmmm, yuregime su serptin bir kez daha.Allah tırnagını taşa degdirmesin canimmmmm

karmicimmmm tekrar okudum o dedigin beze kan oldu ya ya o birikimdir yada odem dir aman yaaa hergun bisey buluyosun karmicik ya birak kendinle ugrasmayi ver mailini sana resim gondereyim de bak bak bende boyle olacam diye unut derdini tasani:))deli sey:))

sultan-hurrem@hotmail.com

ödem kan yada silikon kabulum, ok..kapsül degildir ama dimi?:))))) yolladim mailimi canim..yaa vallahi ugrasmiyorum kendimle.boyle pimpirikte degilim ama elimde degil aşkım.

ödem kan yada silikon kabulum, ok..kapsül degildir ama dimi?:))))) yolladim mailimi canim..yaa vallahi ugrasmiyorum kendimle.boyle pimpirikte degilim ama elimde degil aşkım.

kapsul bu asamada olusmaz.ileriki dobemdeki komplikasyondur Allah korusun olmaz.kapsul nadir olusuyo artik 6 ay sonra var yada yok belli olur20 gunde kapsul nasil olusdun yahu daha silikon yerinde degilki oturmadiki:) kotuyi cagirma olmayacak .mail attimmm sana bak hadi.sen de cok tatlisinnn canim benim tsk ederimmm cok guzel sozlerin icin

Offf evlenince büyür mü acaba diye düşüne düşüne kafayı yiyeceğim bi yandan çook istiyorum bi yandan yabancı bi maddeyle nasıl yaşanır onu düşünüyorum. Gerçi hiç olmayan minik bir limon kadar olan şey evlenince ne kadar büyüyebilir ki. Kilo al büyür evlenince büyür bla bla bla bla.. Ne derece doğru evlenmeden önce yaptırmak mı evlendikten sonra yaptırmak mı mantıklı olan ? Yardım ediin:43::43:43:

Offf evlenince büyür mü acaba diye düşüne düşüne kafayı yiyeceğim bi yandan çook istiyorum bi yandan yabancı bi maddeyle nasıl yaşanır onu düşünüyorum. Gerçi hiç olmayan minik bir limon kadar olan şey evlenince ne kadar büyüyebilir ki. Kilo al büyür evlenince büyür bla bla bla bla.. Ne derece doğru evlenmeden önce yaptırmak mı evlendikten sonra yaptırmak mı mantıklı olan ? Yardım ediin:43::43:43:

Evlenince buyumuyor maalesef.. Hamileyken ve emzirirken buyuyor sut kesilir kesilmez eskisinden de kucuk kaliyor. Aslinda en guzeli koltuk alti ya da meme alti kesisi ile yaptirmak.. Meme ucundan sut kanallarina zarar verebiliyormus cunku..

toprak kokusuuu,zamanin super bence yaptir gitsin ven cocuk dogurdum emzirdim kucuktu azicik sut verirken buyudu sonra fiss gitti ve feci halde oldular sagdan soldan cekistirip full dolgulu sutyenlerle yasamaktan biktim ve 40 yasinda yaptirdim bugun tam bir ay oldu.muthiss mutluyum eski resimlerime bakip yeni halimi gorunce ahhhhh diyorum kafasizsinnn kafasizzz yazik oldu o guzelim yaslar diyorum.gelinligimi bile icine full sungerli straplez diktirmistim.hic dusunme limonlar asla kavun olmaz:)))

Tatlım valla ikisidende kan gelmiyor dünden beri.20 gun kanlı nigar misali yasadıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum tabi:)))
Insallah biriken butun kan bosalmıstır da şu sporcu sutyenini takmaya başlarım. Herkes suslu puslu alacagı sutyenlerin hayalini kurarken bennnn garip benn sporcu sutyeni hayali kuruyorum:)) sen de iyisin degil mi sekercim?

karmicimmmmmm napyosunnnn

Kızlar benim bugün bir hafta oldu. Kolumu 90 dereceden fazla kaldıramıyorum ve iki büklüm duruyorum. Yatmaktan ya da yaslanmaktan da her yerim ağrıyo artık ne zaman geçicek bunlarrr :(( hareketsizlikten daha kötü oluyoo

Kızlar benim bugün bir hafta oldu. Kolumu 90 dereceden fazla kaldıramıyorum ve iki büklüm duruyorum. Yatmaktan ya da yaslanmaktan da her yerim ağrıyo artık ne zaman geçicek bunlarrr :(( hareketsizlikten daha kötü oluyoo

Geçmiş olsun ama neden yattığınızı anlayamadım ? Ben ameliyattan sonra hiç yatmadım, hatta oturmadım bile, hep dolandım durdum. Çok şükür sorun yaşamadım. Bir hafta sonrada iş başı yaptım.
Zaten kendinzde yatmaktan daha çok ağrııyor demissiniz. hava da güzel, çıkın dolaşın.

Kollrda normal durumda, 15 günden önce daha fazla kaldırmayın ama kolunuzu dirsekten bükerek her işi yapabiliyorsunuz zaten

Lütfen hasta modundan çıkın, gidin sütyen alın
sevgiler

Back