• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Herkese selam,arkadaşlar operasyondan ne kadar süre sonra çalışmaya başlayabilirim???

merhaba,, ben yaklaşık 3 yıl önce oldum ameliyat. Şöyle söyleyim, ben perşembe günü ameliyat olmuştum ve pazartesi işe gitmiştim... tabi yaptığınız işe de bağlı. Ben psikolog olarak çalıştığım için çok fazla hareket etmiyordum zaten işte... hareketli bir işiniz varsa belki 1 hafta dinlenmeniz iyi olur.

merhaba,, ben yaklaşık 3 yıl önce oldum ameliyat. Şöyle söyleyim, ben perşembe günü ameliyat olmuştum ve pazartesi işe gitmiştim... tabi yaptığınız işe de bağlı. Ben psikolog olarak çalıştığım için çok fazla hareket etmiyordum zaten işte... hareketli bir işiniz varsa belki 1 hafta dinlenmeniz iyi olur.

teşekkürler,ben de mali müşavirim genelde ofisteyim çok hareketli değil yani demek ki çok ta engel olmayacak çalışmama bu iyi haber

Arkadaşlar ben 1 ay önce oldum açıkcası memnunum ama spor yasağı var 3 ay diyorlar öğretmen oldugum icin bir hafta sonra çalıştım sorun yaşamıyorum . Ama spor için korkuyorum bir ay sonra spor yapanlar var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar en yakın zamanda hacettepeden ömer ekin beyden randevu alacağım fakat değişen fiyatlar kafamı çok karıştırıyor..son 1 ay içinde ameliyat olan birileri beni fiyat hakkında bilgilendirirse çok mutlu olacağım :((

Arkadaşlar ben 1 ay önce oldum açıkcası memnunum ama spor yasağı var 3 ay diyorlar öğretmen oldugum icin bir hafta sonra çalıştım sorun yaşamıyorum . Ama spor için korkuyorum bir ay sonra spor yapanlar var mı ?

Canım sana ne kadar mal oldu hacettepede yaptırdın değil mi

Göğüs 3500 tl burun 2500 tl ödedım

Ömer ekin e mi ameliyat oldun tatlım nasıl memnun kaldın mı, inşallah temmuzda ameliyat olacağım ve çok endişeliyim

Evet Hacettepe de Haldun Kamburoglu su an amerıkada iki arkadaşım daha gidip yapacak bizler Almanya da oturuyoruz

Evet Hacettepe de Haldun Kamburoglu su an amerıkada iki arkadaşım daha gidip yapacak bizler Almanya da oturuyoruz

Peki muayine sürecini anlatabilir misin gittin neler konuşuldu yani herşeye tek muayinede karar verilebiliyor mu :(

Ben Ömer ekin birde Haldun Kamburoglu Haldun bey doçent olduğu için onun hocası oluyor açıkcası cok iyiler şans iste :)

Bakın ben Almanya'da oturuyorum telefon numarasını buldum ondan sonra whaps tan resım yolladım sonra benımle herseyı konustu kan talili yaptım Perşembe gittim cuma amilyat oldum inanın bana aynı gün ayağa kalktım hic te korkulacak birsey degıl :)

bende istiyorum doktr tavsiyesi olan

Canım hacettepeyi ara bölüme bağlan ordan doktor bilgisi alabilirsin orda plastik cerrahiden harun beyin numarasını al kendisi ömer ekin in hocası.ömer bey şuan tez yazdığı için ameliyatlara girmiyormuş ama dediğim gibi harun bey onun hocası numarası yok bende maalesef

Canım hacettepeyi ara bölüme bağlan ordan doktor bilgisi alabilirsin orda plastik cerrahiden harun beyin numarasını al kendisi ömer ekin in hocası.ömer bey şuan tez yazdığı için ameliyatlara girmiyormuş ama dediğim gibi harun bey onun hocası numarası yok bende maalesef

tesekkurler cnm

Benim de gün sayacağım günler gelsin artııııııııık :52:

kızlar 8 mayısta göğüs büyütme ameliyatı oluyorum,heyecanıma ortak olun:))
300 veya 350 cc olacak, salih emre bey ameliyatta karar verecek,ben ona bıraktım herşeyi:nazar:
çok mutluyum ama damar yolu açılmasından bile korkuyorum inanın...ama doktoruma duyduğum güven tam.hastanede çok güzel,nişantaşında oluyorum:)
görüşürüz:)))

300 veya 350 cc olacak, salih emre bey ameliyatta karar verecek,ben ona bıraktım herşeyi:nazar:
çok mutluyum ama damar yolu açılmasından bile korkuyorum inanın...ama doktoruma duyduğum güven tam.hastanede çok güzel,nişantaşında oluyorum:)

Güzel haberlerini bekliyoruz. :nazar:

Oh yaza 1 bomba daha eklendi harika :))))

Merhaba kızlar bende cumartesi saat 9 a randevu aldım fakat ne olacak fiyatlar nedir bilmiyorum hepsini cumartesi günü öğreneceğim. İlk görüşmem olucak. Ameliyat olan arkadaslar istanbul icin hem fiyat hemde doktor bilgisi verebilir mi.

Back