• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

peki nasıl memnunmusun ..bende yaptırıcam 2 3 haftaya 300cc düşünüyorum çok buyukte olsun istemiyorum ama hala kararsızım yuvarlak ile damla arasında dr um nagor silikon kullanıyormuş ..öfff çok zor yaaaaa :((

Eger meme dokunuz yoksa 300ccden asla daha az bi sılıkon boyutu kooydurmayınbn 1 ay once amliyat oldum 350 cc takıldı ona ragmen cok normal boyuttalar derım daha buyugunu kabul etse olmasını ısterdım ama doktor en fazla b kadırını alabıldı daha buyugu yapay dururdu cok blli olurdu dedı bnde damlanın daha dogal durdugunu soledım sarkık bi goruntu olusturdugu ıcın damla uygulamadılar bana doktoruna guvenıyorsan az bucukta ıstedıgını bılıyorsan analt ve devamını ona bırak bn sadece amliyat olduguma degecek bı goruntu ıstedıgımı cok kucuk olmaması gerektıgını soledım devamını doktorum haleltmıs gosterılen resımelr soelnen cc boyutları falan bnce hepsı hıkaye o an amelıyat anında konulan sılıkon modelın durumuna gore amelıyat gerceklesıyo ıns hersey gonlunce olsun

Arkadaşlar ,ben de büyültme düşünüyorum ama beni iyileşme süreci çok düşündürüor,işimi uzun süre bırakamam çünkü 10 gün içinde çalışabilir duruma gelebilir miyim?

Ben 7 martta olmuştum canım, 6 hafta oldu bile. Artık şekillenmesini bekliyorum. Sende benim kadar kolay atlatırsın dilerim. Ben 12 de ameliyattan çıktım,bir ddolaşmaya başladım, gece 12 de hemşire zorla yatırdı :1: Ama 15 gün oturur pozisyonda uyudum. O zaman hem kesilen dokuya baskı yapmıyor protezler, hemde ödem çabuk dağılıyor.
Hadi, bekleme sürecine hoş geldin.
Albümüme bskabilirsen, kararının ne doğru olduğunu ankar, korkularını atarsın belki :1:
Sevgiler

Valla yazdıkların inanılmaz moral oldu bana canım,inşallah bende senin gibi rahat ve kolaylıkla atlatırım.
ameliyat kararımdanda Dr kararımdanda şüphem yok çok şükür, desteğin için sağol.
benim eski hesabım kilitlenince yeni hesap açtım, şimdi yeterli mesajım yok galiba, albümüne henüz bakamıyorum ama hayırlı olsun,darısı başımaaa:36:

Herkese slm, bende yeni üye oldum ve yurtdışında yasıyorum. Bu sene yaz tatilinde bende meme büyütme ameliyatimi düsünüyorum. Mail yoluyla doktorlarla iletişim kurmaya calışıyorum.

3 Doktor arasında kaldım kafam cok karışık

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

selam,hadi bakalım kolay gelsin.benim ameliyatım 8 mayısta,dr salih emre üregen le.ben referasnla ulaştım dr uma...umarım sen de dr seçimini kolaylıkla yapıp gönül rahatlığıyla ameliyat tarihini beklersin.

selam,hadi bakalım kolay gelsin.benim ameliyatım 8 mayısta,dr salih emre üregen le.ben referasnla ulaştım dr uma...umarım sen de dr seçimini kolaylıkla yapıp gönül rahatlığıyla ameliyat tarihini beklersin.

Aslinda kararını vermiştim, ama kararımı verdiğim doktor, geçen seneye göre aşırı fiyat farkı var.
Geçen Seneki Fiyatla bu seneki Fiyat arasında 1500 TL var

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Herkese selam,arkadaşlar operasyondan ne kadar süre sonra çalışmaya başlayabilirim???

Ben bir hafta sonra başladım, işim masa başı ama. Üç gün sonra başlayan pek çok kişi var. Aslında bende başlayabilirdim de raporum bir haftaydı, keyfini sürdüm :1:
Tabi ki bünyeye bağlı ama genellikle bir hafta yetiyor.

Ben bir hafta sonra başladım, işim masa başı ama. Üç gün sonra başlayan pek çok kişi var. Aslında bende başlayabilirdim de raporum bir haftaydı, keyfini sürdüm :1:
Tabi ki bünyeye bağlı ama genellikle bir hafta yetiyor.

E süpermiş o zaman önümüzde ki 3-4 ay için programıma alabilirim :9:

Arkadaşlar ,ben de büyültme düşünüyorum ama beni iyileşme süreci çok düşündürüor,işimi uzun süre bırakamam çünkü 10 gün içinde çalışabilir duruma gelebilir miyim?

Yaptığın işe bağlı; masa başı bir işse 3-4 günden sonra da dönebilirsin.

Antalya da yaşıyorum bir kaç isim var sıklıkla duyduğum ama daha ayrıntılı bir araştırma yapmam gerek

istediğniz gibi olsun hersey bnde 1 ay once oldum atlattım sımdı olmak ısteyenlerı cok yıı anlıyorum amsa basıysa ısınız hıc korkmayın 1 hafta ıdeal zamndr bn 2.gunu ayaktaydım gercı bunye meselesıyle alakalı tabı bıraz:)

istediğniz gibi olsun hersey bnde 1 ay once oldum atlattım sımdı olmak ısteyenlerı cok yıı anlıyorum amsa basıysa ısınız hıc korkmayın 1 hafta ıdeal zamndr bn 2.gunu ayaktaydım gercı bunye meselesıyle alakalı tabı bıraz:)

Çok teşekkür ederim umarım herşey çok kolay olup biter

Kızlar bana yardım edin cok yogun calişiyorum 15 mayısta yıllık izne cıkıyorum butce sebebiyle ankaraya haldun beye ameliyat olmak istiyorum ama hepi topu 15 gün içinde halletmeliyim kafam cok karısık ne kadar masrafım olur nerede kalırım hemen ameliyat olabılır mıyım vs..bana biraz bilgi verir misiniz rica etsem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.

Cnm amelıyt olalı baya olmus sımdı durum nasıl.bırde cocuk doğurdun mu

Arkadaslar bisey sorucam 10 gun evvel oldum ameliyati doktor gece yatarken sutyen takma sadece ustten bastiran banti tak dedi. Gece hangi pozisyonda uyuyorsunuz sirt ustu yatinca sanki arasi ayriliyo gibi geliyo. Yan yatincada sizliyo ne yapsam sasirdim.

Back