• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlarrrr ben 1 mayista ameliyat oldummmm ayni gun taburcu oldum ve cok az bir surede olsa araba bile kullandim su an agrilarim var tabiki diren kullaniyorm dr duruma gore direnleri cikaracak ins. Cabuk cikar hala cicislerimle tanisamadimmm ya ama guzel oldugunu soledi dr... dr adi doc. Dr. ercan karacaoglu siddetle tavsiye ediyorum harika biri. Kadin halinden anliyor en onemlisi:) kizlar korkucak bise yokmus korkanlarada korkmasinlar diyorum tabiki agrilarimiz olcak cok normal kas alti takildi bana gogus kaslarim gergin bu nedenle. Ben kendi isimi kendim goruyorm gerci dr dedi cok hareketli olma direnleri gec cikarma. Gerekebilir vs. Ama napim kendim yatip kendim kalkiyirm yemek yiyorm biraz araba bile kullandim ayni gun. Wcye kendim gidiyorm vs. Annemi her dk cagiramam dimi:)) kadin saolsun giydiriyor alt kismimi vs kollari cok hareket ettirmemek lazimmis. Ama ben duramıyorum yat yat sıkıldım dun zaten. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Herkesin ins. Güzel gecerrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haydi geçmiş olsun. Sizi böyle okudukça agustosu nasıl beklerim bilmiyorum. Teklif yolladim kabul ederseniz sevinirim.

Canım, cepli bir yelek eşofman üstü falan giy, koy cebine dolan :-) doktorumuz aynıymış, 25 cc nin altına düşmedikçe çıkartmıyor direnleri. ama onların kalkmasına iyi diyor pek çok kaynak. Tabi her doktorun tarzı farklı ama bazı doktorlar bu kanın atılmasının ilerde oluşabilecek kapsül riskini azalttığını düşünüyorlar.Zaten diren zararlı bir şey değil. O miktarda iç kesi yapılan hemen her ameliyatta kullanılıyor. Dilerim hiç sıtun yaşamadan, ağrısız sancısız geçer gider,
Sevgiler

Evet kapsul olusmasin die koyuyolarda ole dolaniom zaten ortalikda esortman alti giydm cepli ona koydum kiz benim evde babamla kardesimde bilmio herkese dedim belim tutuldu bi annem bilio:))) babannemde gelmiz dio bugun belini ovayim cekeyim mi :)) yok dedim babanne ilac kullaniorm geccek ay olay olduk ya:)) ins. Dirsnler cikarda daha rahat olurum hayatm ya senin direnler kac gunde cikti peki

Haydi geçmiş olsun. Sizi böyle okudukça agustosu nasıl beklerim bilmiyorum. Teklif yolladim kabul ederseniz sevinirim.

canım ben özel msj gönderemiyomuşum şu na..simdi şöle anlatayım sorun diyemem belki kişiye göre dğişiyodur ben burd bnm kadr acı yasayan bi yorum okumadm mesela. ben cok zayıfım gerilme cok yasıyorum bide mesele 43 kg 1,59 birine göre 300 cc olması belki fazla birde benm meme toparlamada var yani tek meme ucu dikişim yok içerdende dikişlerim var bi çok sebb etken belkide ve en önemliside psikoloji benm kötü bi dönemime denk geldi cok sansızdım bu konuda. internetten arastır ama eğer fiyat konusunda daha farklı ii dr varsa cvok tavsiye etmiyorum cünkü çok mesefeli ve sorularına ceva vermiyo yani istediğinde arama sansın yok tesrleyebiliyo mesela ben bu gün aradım hastaeyi ve sikayet ettim işini ii yapıyo olabilir ama tavrı hoş değil die. estetika hastanesinde mert beye oldum ben cnm. 6600 tl amaliyat artı 265 tl sporcu süd.ve korse 7000 e cıktı yani canım..

Canim gecmis olsun bak oldu bitti bile :nazar: Benim de sürecim cok kolay gecti ve benim de doktorum Ercan karacaoglu elinin cok hafif oldugu artik kanitlanmis :1: Ama bence sen yine de su kendin yatip kalkma isine cok dikkat et disardan birsey olmayabilir ama ic kismin dikislerle dolu ve daha cok taze ben 5. günden sonra kendim cok yavasca kalkmaya baslamistim ve öyle her isini de kendin yapma sonrasin da aciyi cekende sen olacaksin ve iyilesme sürecin gecikecek. Yani bana bunlari doktor söylemisti. bende 1 haftalikken cok abartip 5 km. yürümüstümte doktor sana da vur dedik öldürmüssün dedi :1: 1 ay gecmesine ragmen sabahlari kalktigim da sag gögsümde agri ve biraz baski hissi oluyor ki ben hala basim bayagi bir yukari da yatiyorum. Lütfen kendine cok dikkat et gecmisler olsun.

ayy benmle benzer şeyler yaşayan birine rastlaımmm:) canım ya bende diyodum ki benmi anormalim 13 gün oldu hala dik yatıyorum. sağ göğsümde ağrı biraz daha fazla nefes sıkıntısı hala devam etmekde ve en önemliside ödemler kabus gibi. senn varmı hala ödemlerin cnm?

ayy benmle benzer şeyler yaşayan birine rastlaımmm:) canım ya bende diyodum ki benmi anormalim 13 gün oldu hala dik yatıyorum. sağ göğsümde ağrı biraz daha fazla nefes sıkıntısı hala devam etmekde ve en önemliside ödemler kabus gibi. senn varmı hala ödemlerin cnm?

Size diren takılmış mıydı?

Evet kapsul olusmasin die koyuyolarda ole dolaniom zaten ortalikda esortman alti giydm cepli ona koydum kiz benim evde babamla kardesimde bilmio herkese dedim belim tutuldu bi annem bilio:))) babannemde gelmiz dio bugun belini ovayim cekeyim mi :)) yok dedim babanne ilac kullaniorm geccek ay olay olduk ya:)) ins. Dirsnler cikarda daha rahat olurum hayatm ya senin direnler kac gunde cikti peki

Senin durumun zormuş.
Benim 4.günde çıktı direnler canım, birgün daha kalabilirdi aslında... Sol göğsümün direninde 30 cc kan vardı 4.günde bile . Gel kontrol edelim dedi Ercan Bey, durumu iyi görünce o gün aldı. Aslında bir iki gün daha kalabilirdi.

Senin durumun zormuş.
Benim 4.günde çıktı direnler canım, birgün daha kalabilirdi aslında... Sol göğsümün direninde 30 cc kan vardı 4.günde bile . Gel kontrol edelim dedi Ercan Bey, durumu iyi görünce o gün aldı. Aslında bir iki gün daha kalabilirdi.

Ben merak ediyorum direnleri nasil aliyor canim dik8s filan mi atilio anlamadim ki bu kan nerden gelio:))

Ben merak ediyorum direnleri nasil aliyor canim dik8s filan mi atilio anlamadim ki bu kan nerden gelio:))

çok geçmiş olsun canım direnler direk çıkarılıyor dikiş felanda atılmıyor bende çok merak etmiştim ama korkulacak bişey değil çıkarılınca çok rahatlayacaksın :) geçirdiğin ameliyat kolay bi operasyon değil ve diren sayesinde içeride kanaman olmuyor direk dışarıya çıkmış oluyor :)

çok geçmiş olsun canım direnler direk çıkarılıyor dikiş felanda atılmıyor bende çok merak etmiştim ama korkulacak bişey değil çıkarılınca çok rahatlayacaksın :) geçirdiğin ameliyat kolay bi operasyon değil ve diren sayesinde içeride kanaman olmuyor direk dışarıya çıkmış oluyor :)

E diren çekilince orada delik oluşmuyor mu? :26:

Saol bebegim ya bende diorm dikis mi atilacak acaba ne olacak demek hemeb cikio kiz beni bir sarmis dr. Bildigin paket gibiyim su cicislerimi bir salsada rahatlasalar tatlim gorsen hediye paketi gibiler su an:) gerci sanada ole yapmışlardır:)

Ya ben bu foto eklemeyo bir turlu beceremedim telden siz nasi yapiyosunuz ya

Benim ameliyat olali 4,5 hafta oldu ama ben yine de tam düz yatmiyorum. Sabahlari kalktigim da agrim oluyor sanki gögsüm asiri sismis de onun agrisi gibi biraz ovuyorum sonra düzeliyor. Ödemlerim gecti ama bende nefes problemi hic olmadi. Evet basit bir ameliyat ama yine de öyle herkezin dedigi gibi 3 günde ise dönme diye birsey yok ki ben hic yatmadim ona ragmen kol hareketlerim hep kisitliydi. Simdi bile asiri yüklendigim de biraz baski olusuyor da silikonlardan mi yada yeni ameliyat olundugundan mi bilemiyorum. Hepimize gecmisler olsun :1:

Canim haklisin ya dikkat etmem lazim ercan bey ciddi anlamda cok iyi masallah doktorumuza. Benim su direnleri cikarmam gecikicek sanirim ya senin direnler ne zaman cikti tatlim

Ben pazartesi ameliyat oldum carsamba direnlerim cikti. Doktor bana ilk 4 günün cok önemli oldugunu söylemisti bence sen de cok dikkat et ki hem kanaman olmasin hemde dikislerin de sorun cikmasin.

Senin durumun zormuş.

Aa canim sen de direnler cok kalmis, benimkiler 2 günde cikti. Eee iste ameliyat sonrasi süperim diye kalkip her isi yapar gezerseniz kanamalarda olur :16: Bende ameliyat sonrasi cok iyiydim neredeyse hic yatmadim ama Ercan bey lütfen ilk 4 gün cok cok dikkat edin ve kol kaslarinizi asla zorlamayin demisti bende korkudan hic bir is yapmadim.

Aa canim sen de direnler cok kalmis, benimkiler 2 günde cikti. Eee iste ameliyat sonrasi süperim diye kalkip her isi yapar gezerseniz kanamalarda olur :16: Bende ameliyat sonrasi cok iyiydim neredeyse hic yatmadim ama Ercan bey lütfen ilk 4 gün cok cok dikkat edin ve kol kaslarinizi asla zorlamayin demisti bende korkudan hic bir is yapmadim.

:(( canim benim oglum var yaramaz ordan oraya atlio soluyorm hastayim vs cocuk bu dinler mi annemde yanimda ama bak bugun isi cikti cikmak zorunda kaldi ole yatamadim yani:( ins. Bi sıkıntı yasamam canim biraz az hareket etmem lazim

Ben iş yapmadım canım, oturdum ve dolanıp durdum ortalıkta. Bende kan miktarı fazla değil mi diye sormuştum Ercan Bey e, değil demişti. 4 gün kaldı ama hiç 50 cc yi geçmedi. Gününden çok, bir günde gelen kan miktarı ve kişinin kanının sululuğu farka neden oluyormuş.
Açıklama yazdım ki ameliyat olacaklar korkmasın.

Kizlarrrr ben 1 mayista ameliyat oldummmm ayni gun taburcu oldum ve cok az bir surede olsa araba bile kullandim su an agrilarim var tabiki diren kullaniyorm dr duruma gore direnleri cikaracak ins. Cabuk cikar hala cicislerimle tanisamadimmm ya ama guzel oldugunu soledi dr... dr adi doc. Dr. ercan karacaoglu siddetle tavsiye ediyorum harika biri. Kadin halinden anliyor en onemlisi:) kizlar korkucak bise yokmus korkanlarada korkmasinlar diyorum tabiki agrilarimiz olcak cok normal kas alti takildi bana gogus kaslarim gergin bu nedenle. Ben kendi isimi kendim goruyorm gerci dr dedi cok hareketli olma direnleri gec cikarma. Gerekebilir vs. Ama napim kendim yatip kendim kalkiyirm yemek yiyorm biraz araba bile kullandim ayni gun. Wcye kendim gidiyorm vs. Annemi her dk cagiramam dimi:)) kadin saolsun giydiriyor alt kismimi vs kollari cok hareket ettirmemek lazimmis. Ama ben duramıyorum yat yat sıkıldım dun zaten. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Herkesin ins. Güzel gecerrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım geçmiş olsun? fıyat olarak ne kadar verdın? kaç cc takıldı..bende hazıranda olcam hala kafa bır mılyon 5doktorla konustum..kafa karıştı :)

Ben iş yapmadım canım, oturdum ve dolanıp durdum ortalıkta. Bende kan miktarı fazla değil mi diye sormuştum Ercan Bey e, değil demişti. 4 gün kaldı ama hiç 50 cc yi geçmedi. Gününden çok, bir günde gelen kan miktarı ve kişinin kanının sululuğu farka neden oluyormuş.
Açıklama yazdım ki ameliyat olacaklar korkmasın.

Canim ben de saka yapmistim. Tabi ki kan miktari kisiden kisiye degisiyor. Mesela benim de hic 30 cc nin üzerine cikmadi, hep 25-30 cc arasindaydi o yüzden doktor 2 günde direnleri cikartti. Sonucta iyiyiz ya önemli olan bu

Back