Kizlarrrr ben 1 mayista ameliyat oldummmm ayni gun taburcu oldum ve cok az bir surede olsa araba bile kullandim su an agrilarim var tabiki diren kullaniyorm dr duruma gore direnleri cikaracak ins. Cabuk cikar hala cicislerimle tanisamadimmm ya ama guzel oldugunu soledi dr... dr adi doc. Dr. ercan karacaoglu siddetle tavsiye ediyorum harika biri. Kadin halinden anliyor en onemlisi:) kizlar korkucak bise yokmus korkanlarada korkmasinlar diyorum tabiki agrilarimiz olcak cok normal kas alti takildi bana gogus kaslarim gergin bu nedenle. Ben kendi isimi kendim goruyorm gerci dr dedi cok hareketli olma direnleri gec cikarma. Gerekebilir vs. Ama napim kendim yatip kendim kalkiyirm yemek yiyorm biraz araba bile kullandim ayni gun. Wcye kendim gidiyorm vs. Annemi her dk cagiramam dimi:)) kadin saolsun giydiriyor alt kismimi vs kollari cok hareket ettirmemek lazimmis. Ama ben duramıyorum yat yat sıkıldım dun zaten. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Herkesin ins. Güzel gecerrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haydi geçmiş olsun. Sizi böyle okudukça agustosu nasıl beklerim bilmiyorum. Teklif yolladim kabul ederseniz sevinirim.