• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet nerdeyse dört yıl oldu şu anda hiç ameliyat olmamış gibiyim görüntü olarak da his olarak da sanki hep benimleymiş gibiler. henüz çocuk doğurmadım ben de emzirme olayını çok merak ediyorum.

Arkadaslar bisey sorucam 10 gun evvel oldum ameliyati doktor gece yatarken sutyen takma sadece ustten bastiran banti tak dedi. Gece hangi pozisyonda uyuyorsunuz sirt ustu yatinca sanki arasi ayriliyo gibi geliyo. Yan yatincada sizliyo ne yapsam sasirdim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nino cok gecmiş oldun cnm darısı bizim başımıza nerde ve ne kadara oldun ameliyatını?

Ayrica siteye yeni katildim ve ameliyat olanlarin fotograflarina nasil bakabilirim bilmiyorum😔 yardimci olursaniz cok sevinirim

Arkadaslar bisey sorucam 10 gun evvel oldum ameliyati doktor gece yatarken sutyen takma sadece ustten bastiran banti tak dedi. Gece hangi pozisyonda uyuyorsunuz sirt ustu yatinca sanki arasi ayriliyo gibi geliyo. Yan yatincada sizliyo ne yapsam sasirdim.

Doktorun uygulamasi farkli olabilir ama gece yatarken sütyen takma demesi bana biraz ilginc geldi. Ben de 4 hafta önce ameliyat oldum gece gündüz sütyeni sürekli takiyorum.Doktorum günde sadece 2 saat cikarabilirsin dedi. Yatmaya gelince ben ilk 15 gün neredeyse oturur pozisyonda yattim simdi de basim bayagi bir yüksekte yatiyorum daha rahat oluyor hala yan yatamiyorum.

Merhaba Busem, bende 7 martta Ercan Bey e ameliyat oldum. Göğüs altım 80, göğğs çevrem 86 cm idi. Yuvarlak 335 cc koyuldu ce 80 B cup olamadım canım. Cc olayına hiç girme, istediğin cup ı doğru belirke yeter. Ayrıca madem çocuğunda var, meme balı kesisinide düşün derim.
Benim de yuvarlak protez koyuldu. Seni ekledim, albümü görebilirsin canım.
hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sevgiler

Canim ben bu silikon olayini anlamadim. Senin 335 cc konulmasina ragmen 80 B cup olamadim demissin. Benim 265 cc konuldu 85 C oldum. Gögüs dokusuyla ilgili sanirim :26: Sen de hic doku yoktu 335 cc konulmasina ragmen 80 B olamadin benim vardi ama cok sarkikti 265 cc ile 85 C oldum. Mantik bu sanirim :1:

Herkese slm, bende yeni üye oldum ve yurtdışında yasıyorum. Bu sene yaz tatilinde bende meme büyütme ameliyatimi düsünüyorum. Mail yoluyla doktorlarla iletişim kurmaya calışıyorum.

3 Doktor arasında kaldım kafam cok karışık

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Selam ben de yurt disindayim. 31 martta istanbulda Ercan karacaogluna ameliyat oldum. Umarim sen de biran önce doktorunu bulursun.

Canim ben bu silikon olayini anlamadim. Senin 335 cc konulmasina ragmen 80 B cup olamadim demissin. Benim 265 cc konuldu 85 C oldum. Gögüs dokusuyla ilgili sanirim :26: Sen de hic doku yoktu 335 cc konulmasina ragmen 80 B olamadin benim vardi ama cok sarkikti 265 cc ile 85 C oldum. Mantik bu sanirim :1:

Aynen canım, tamamen doku miktarınla ve göğüs çevrenle ilgili durum. O yüzden ameliyat olacaklara cc ye karışmayın, olmak istediğiniz, sizi mutlu edecek cup ölçüsünü doğru belirleyin diyorum :-)
Güle güle kullan canım

Son düzenleme:

Merhaba
her doktorun tarzı da her vücudun ihtiyacı da farklıdır. Sizin için en doğrusunu doktorunuz bilir. Benim doktorum medikal sütyeni iki ay boyunca çıkartmaya izin vermiyor ama başka arkadaşıma ilave olarak bant verirken bana vermedi mesela.

Gece yatış pozisyonunda ise 15 gün oturur şekilde uyudum sonra yan yatmama izin verdi ama diren yerleri ağrıdığı için bir aya kadar yan yatamadım. İki ay boyuncada yüz üstü yatmam yasak ama zaten yüz üstü yatmadığım için sorun olmadı.
Aklınıza çok takıldı ise doktorunuza danışın derim.
Sevgiler

Eger meme dokunuz yoksa 300ccden asla daha az bi sılıkon boyutu kooydurmayınbn 1 ay once amliyat oldum 350 cc takıldı ona ragmen cok normal boyuttalar derım daha buyugunu kabul etse olmasını ısterdım ama doktor en fazla b kadırını alabıldı daha buyugu yapay dururdu cok blli olurdu dedı bnde damlanın daha dogal durdugunu soledım sarkık bi goruntu olusturdugu ıcın damla uygulamadılar bana doktoruna guvenıyorsan az bucukta ıstedıgını bılıyorsan analt ve devamını ona bırak bn sadece amliyat olduguma degecek bı goruntu ıstedıgımı cok kucuk olmaması gerektıgını soledım devamını doktorum haleltmıs gosterılen resımelr soelnen cc boyutları falan bnce hepsı hıkaye o an amelıyat anında konulan sılıkon modelın durumuna gore amelıyat gerceklesıyo ıns hersey gonlunce olsun

canım çok teşekkür edrim..ne güzel ameliyatını olmuşsun güle güle kullan..darısı başıma :16::16:

Doktorun uygulamasi farkli olabilir ama gece yatarken sütyen takma demesi bana biraz ilginc geldi. Ben de 4 hafta önce ameliyat oldum gece gündüz sütyeni sürekli takiyorum.Doktorum günde sadece 2 saat cikarabilirsin dedi. Yatmaya gelince ben ilk 15 gün neredeyse oturur pozisyonda yattim simdi de basim bayagi bir yüksekte yatiyorum daha rahat oluyor hala yan yatamiyorum.

Tesekkur ederim cevabiniz icin bana alttan kaldirmasin protezler biraz asagi insin diye ustten bandi tak sutyen takma veya cok hafif kaldirmayacak bisey tak dedi onun icin. Benim yatmada bi sikintim yok cok sukur sadece acaba yan yatmamin bi zarari olurmi diye merak ediyorum yarin 2. Haftam kontrolum var herseyi sorucam

Merhaba
her doktorun tarzı da her vücudun ihtiyacı da farklıdır. Sizin için en doğrusunu doktorunuz bilir. Benim doktorum medikal sütyeni iki ay boyunca çıkartmaya izin vermiyor ama başka arkadaşıma ilave olarak bant verirken bana vermedi mesela.

Gece yatış pozisyonunda ise 15 gün oturur şekilde uyudum sonra yan yatmama izin verdi ama diren yerleri ağrıdığı için bir aya kadar yan yatamadım. İki ay boyuncada yüz üstü yatmam yasak ama zaten yüz üstü yatmadığım için sorun olmadı.
Aklınıza çok takıldı ise doktorunuza danışın derim.
Sevgiler

Tesekkur ederim cevabiniz icin banada bant verdi doktor protezler asagi insin diye alttan yukari kaldiran sutyende takma dedi. Yarin kontrolum var bakalim hersey sorucam cok sagolun tekrardan

yardım edebilicek kimse yok mu :43: araştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum :25:

bence ameliyat çare değil .s bide bayan için önemli bir noktadan bahsediyoruz. çok teferruatlı düşünmen gerekli. bebeğinin olduğunu düşünsene nasıl o süt kanalları açılacak nasıl emzireceksin ? bitkisel çareler denedin mi?

Aynen canım, tamamen doku miktarınla ve göğüs çevrenle ilgili durum. O yüzden ameliyat olacaklara cc ye karışmayın, olmak istediğiniz, sizi mutlu edecek cup ölçüsünü doğru belirleyin diyorum :-)
Güle güle kullan canım

Kesinlikle gögüs çevresiyle alakalı ne kadar darsa o kdr protez büyük duruyor küçük tabakla büyük tabakta yarım portakalın duruşu gibi:)

Kesinlikle gögüs çevresiyle alakalı ne kadar darsa o kdr protez büyük duruyor küçük tabakla büyük tabakta yarım portakalın duruşu gibi:)

Ben de senin ameliyatı merak edip mesaj atacaktım olmuşsun bile, çok geçmiş olsun. Güle güle eskit mi diyim ne diyim :9:

Ben de senin ameliyatı merak edip mesaj atacaktım olmuşsun bile, çok geçmiş olsun. Güle güle eskit mi diyim ne diyim :9:

Oldum bitti cok sukur cnm hehehehe eskimesinler amaaaa dmii :))) sirada kimler var acaba ben az gun saymadim sitede :)

Back