Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba önce verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim ben nerde ameliyat olduğunuzu merak ettim birde fiyatını ben ankaradayım ve medikanayı araştırıyorum henüz fiyat konusunda bi bilgi edinemedim ama şuan yaptıracak durumumda yok sadece araştırıyorum :S

Arkadaşlar ankara medikana hastanesinde ameliyat olan veya orayı araştırmış olan varmı sade muayne ücreti 150 lira ameliyat fiyatları ve doktorla ilgili bilgi .......................

Kankaa cevabın için çoooook teşekkürler inan çok mutlu ettin beni. Resimi istersen arkadaş olarak ekle beni oradan gönderilebiliyor diye biliyorum.

meme protezi taktırmak istiyorum , 3 yıdır da araştırıyorum fakat cesaretimi toplayamadım bir türlü. ameliyattan korkuyorum, ve sonrasında oluşabilecek olası komplikasyonlardan....:44:

2 ay sonra bi bakıcam ciddi ciddi ama ist da tavsiye edebilieceğiniz estetik cerrah varmı güvenilir ve uygun fiyats
a...

Slm ben sali gunu 4 subatta serhat tuncere gogus buyultme opersyinu yaptirdim rezmimde var sonuctan ck memnn kaldim agrim sizim olmadi kollarini bir sure kullanamayacaksin dediler ameliyat oldugm ilk gun bile kullandm ins boylede devam eder

Cnm simdi gordum msjini.iyi aksamlar.ben İstanbul atasehir memorial da ameliyat oldum Ercan Karacaoglu doktorum.fiyati burdan paylasmak dogru olmaz ozelden yazarim dilersen.bide yapilan isleme gore fiyat degisiyor.ve protezin marka ve sekline görede fiyat degisiyor diye biliyorum.özel hastane veya devlet hastanesi olarakta fiyatlar degisiyor.buarada dr a durumunu ifade ettiginde o da sana fiyatta biseyler yapabiliyor.bu biraz hastaneye ve doktorun insiyatifine kalmis bisey.umarim
Herşey istedigin gibi ve guzel olur.

2600 iyi bir fiyat yükselmeden ol kurtull derimmmm

canım çok teşekkr ederim

Canim bana damla 260cc high profile dual plan yontemiyle konuldu. Protez damla oldugu icin 1800tl verdim eger dusunuyosan haldun beyle bi konusmani tavsiye ederim canim zaten ayrintilara o karar vericek once muayene etmesi lazim seni
Bu fiyatı ilkkez duydum ne zaman oldunuz tüm masraflarmı bu kadar tuttu yoksa protezin ücretimi sadece 1800 ??

bilgiler için de tşk ediyorum arkadaşlar, ben misafir kullanıcıydım yıllardır, yeni üye oldum, dilerseniz ekleyebilirsiniz beni

Slm ben sali gunu 4 subatta serhat tuncere gogus buyultme opersyinu yaptirdim rezmimde var sonuctan ck memnn kaldim agrim sizim olmadi kollarini bir sure kullanamayacaksin dediler ameliyat oldugm ilk gun bile kullandm ins boylede devam eder

ne güzel adına sevindim, bende olsam artık yılan hikayesine döndü bu iş benim için vazgeçicem bu gidişle

Merhaba ben Ankarada yaşıyorum şuan 23 yaşındayım ve ergenlikten beri aklımda meme estetiği yaptırmak vardı göğüslerimin küçük olması çok değil ama renkli kısmının genişliği dolayısıyla ( sanırım tuberöz meme tipi denilen şey ) çok rahatsızlık duydum Şimdi hem biraz büyütme hem de şekil değişikliği için annemin desteğini aldım ama bu seferde aslında milyon tane doktor olduğunu gördüm karar veremiyorum nereden başlayacağımı bilmiyorum. üniversite son sınıftayım çalışmadığım için fiyatı anca 4-5 bin tl düşünebiliyorum mezuniyet kıyafetimin içinde çok güzel görünmek eşek kadar kalıplı sütyenler takmadan kız kıza kaldığımız zamanlarda göğsümü gere gere oturmak istiyorum çok mu fikirlerinize çok ihtiyacım var bu forum beni hem cesaretlendirdi hem de korkuttu maalesef mutlu olan çok var ama acı çekiyorum izler kaldı nerden yaptırdım diyorum diyen de çok var fikirlerinizi alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…