Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Antalya araştırma hastanesinde 24 ocakta ameliyat olucam cok heyecanlıyım
merhaba herbalife,bende yeni üyeyim,heyecanını anlayabiliyorum çünkü bende 15 şubat için gün aldım,ne şekilde olacak ameliyatın ?
Dual plan kas altı dedi dr.um ama ameliyat sırasında bir degisiklik olurmu bilmiyorum. Sen nerede ameliyat olacaksın
Ya cok tatlisiniz içim rahatladı resmen , umarım biranönce atlatıp doya doya aynalara bakarim ben de:) cok sağolunnnMrb canım,
Zayıf olmanın ağrı ile direk bir ilgisi yok. Önemli olan uygun planda disseksiyon (yani protez için yer açma işlemi) yapmak, dokulara en az zararı vermek ve uygun ölçülerde slikon kullanmaktır. Doğal görünüme en yakın olan boyuttaki (yani protez konulduğu belli olmayan) slikonlarda daha az ağrı yaşanır. Üstelik ağrı için o kadar korkmanıza gerek yok. Genellikle ilk gün ağrı oluyor o sürede de hastanede olduğunuz için ağrı kesicilerle ağrınız dindiriliyor. Sonrasında fazla ağrı olmuyor.
benimde tek korkum bu 5000tlyi gözden çıkarmaya razıyım ama birde ters giden seyler olursa hem maddi hem manevi üzülmek istemem herşey boşa gitsin istemiyorum şimdi bi dr buldum konuştuk defne erkaya bi hafta içinde muayene olucam içime sinerse yaptırıcam 5000tl yuvarlak protez 5500 damla protezmiş görmem gerek kas altımı üstümü burda konuşup karar veririz dedi bakalım bekliyorum ama korkuyorum bir yandan da terslik çıkarsa diyeizmir de olucam,benimde dual plan meme altı kesisiyle olacak,en büyük korkum da sorun yaşayıp çıkartmak zorunda kalmak,kapsül oluşumu fazla olduğunda ve giderilemediğinde çıkartılıyomuş.yani hem can acısı hem para kaybı,inş.böyle bi sorunumuz olmaz.
Nereye ve kime ameliyat yaptiracaksin? Kararini kesin verdin mi?
benimde tek korkum bu 5000tlyi gözden çıkarmaya razıyım ama birde ters giden seyler olursa hem maddi hem manevi üzülmek istemem herşey boşa gitsin istemiyorum şimdi bi dr buldum konuştuk defne erkaya bi hafta içinde muayene olucam içime sinerse yaptırıcam 5000tl yuvarlak protez 5500 damla protezmiş görmem gerek kas altımı üstümü burda konuşup karar veririz dedi bakalım bekliyorum ama korkuyorum bir yandan da terslik çıkarsa diye
Arkadaslar araniza yeni katldm.bende bu subat ayinda olmayi dusnyorum hacettepe hastanesnde acaba aranizda yakin zamanda ameliyat olan varmi beni ve arkdaslarmizi hem doktor hem fiyat icin bilgi verirseniz coook mutlu oluruz
Nasil yaptilar ameliyatini ve bana tavsiyelerin varmi:)
Slm kızlar. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum, forumu uzun uzun okudum ve anladığım kadarıyla bu işe sonunda dr karar veriyor size en uygun olanı seçiyor, benim merak ettiğim şu? Ameliyat olduğunda illede 1 gece kalmak zorunluluğu varmı? Çünkü bende bu ameliyatı kimseye söylemeyi düşünmüyorum ve sürekli destekli sütyen kullandığım için anlaşılmayacagını düşünüyorum. Benim olmak istediğim bedende destekli sütyendeki halim çok abartı büyüklükte istemiyorum şuan 75 a en fazla 85 beden olur diye düşünüyorum eğer olan arkadaşlar bana dr ve ameliyatları hakkında yardımcı olursa sevinirim boğaziçi tıpla görüştüm burda olan arkadaşlar memnunmu merak ediyorum.