Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hastane ucreti 1600tl canim yuvarlak yada damla ona doktorla karar ver bence ama
Dogru diyosun sekline doktorun karar veermsi lazm.randevu alayim ozaman ama bna 2400 demeleri farkli geldi.sana ameliyat icin direkmi bu fiyat verildi ve haldun beymi soyledi.cok soru sordm blyorum ama para biriktirdim zar zor fazla vermeyim

Dogru diyosun sekline doktorun karar veermsi lazm.randevu alayim ozaman ama bna 2400 demeleri farkli geldi.sana ameliyat icin direkmi bu fiyat verildi ve haldun beymi soyledi.cok soru sordm blyorum ama para biriktirdim zar zor fazla vermeyim

Sana kim dedi bu rakami?? Hastane ucreti 1600 tl damla protez1800 tl canim kesin bilgi:))

Selam kızlar bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum :) Adana da bildiğiniz iyi bir doktor var mı ya da adanada ameliyat olan? :)

Kanka merhaba galiba sen Ali Mezdağına ameliyat olmuştun bana biraz bilgi verir misin? Fiyat ne kadardı? Suanda nasılsın? Mümkünse resim gönderebilir misin bana? Kaç cc taktırmıştın biraz bahsedersen çok sevinirim.

Merhaba canım.. mesajını yeni gördüm kusura bakma lütfen. Evet Ali Mezdeği idi doktorum. Doktor konusunda çok araştırma yapmıştım, gerek internetteki bilgilerden, gerek televizyon programlarındaki konuşmalarından ve son olarak karşılıklı görüşmemizden sonra gönül rahatlığı ile kararımı vermiştim. Şu an göğüslerime baktıkça ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Sonuçtan çok ama çok memnunum. Gerek büyüklüğü gerekse doğallığı (ki benim için en önemli olanıydı) tam istediğim gibi. 3 ay oldu yaptıralı. 325 ve 350 cc takıldı. Göğüs büyüklüğüm farklı olduğu için. Ben damla protez istiyordum, yuvarlak protezin top gibi duracağından korktuğum için ama doktorum göğüs yapımın kesinlikle yuvarlak proteze uygun olduğunu, asla top gibi durmayacağını, kendisine güvenmemi söyledi. İyi ki onu dinlemişim. Burada kararı doktora bırakmak (ama işin ehli tabii) en doğrusu. Kimse anlamıyor silikon olduğunu ve çok gören inan hayrete düşüyor doğallığını görünce. Doktorum doğal görünmesi açısından kas altını önerdi, ama ağrılı onu söyleyeyim. inan değer o ağrıyı çekmeye. Fiyatı 6.500-7.500 arası diyeyim, hastaneye göre değişiyor. Doktorum fiyat konusunda da oldukça iyi niyetli ve yardımcı. Hiç düşünme bence.. Harika bir duygu güzel göğüslere sahip olmak Aklına takılan bir şey varsa, yazabilirsin canım. Hee resim yollamayı çok isterim ama nasıl yolluyacağımı bilemiyorum deseeem :26: sevgiler

Merhaba kızlar. Serpil'cim diyeyim, ben 3 ay oldu yaptıralı. Aynı senin gibi hastanede kalmak istemiyordum gizli yaptırdığım için doktorum kalmamın iyi olacağını söyledi, kasaltı yapıldığı için çok ağrım vardı, ertesi gün öğlene kadar ağrı kesici serum verdiler tabii. Israr etsem belki çıkacaktım ama eve bir yalan uydurmayı başardığım için kaldım. Sen de duruma göre bakarsın artık. Ama kalabileceğini düşünerek ve plan yaparak git derim. Sonuçtan inanılmaz mutluyum yıllarca neden bu kadar beklemişim acaba, o kadar pişmanım ki şimdi. Bu mutluluğu yıllarca yaşamak varken... Hiç düşünme ve korkma. Ama güvenilir, konusunun ehli bir doktor çok önemli bence. Doktorumu gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim canım. Neler okuyoruz, bu işin geri dönüşü maddi, manevi zor tabiiki. Doktorum Ali Mezdeği. Yeğenim de 30 mayısta olacak kısmetse. Benimkileri görünce aynısından istiyoooruuummmm demez mi? Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin canım..

uzun zamandır forumu takip ediyorum bende karar verdim izmir'de olucam nasipse şubata gün aldın ancak korkuyorum bir an geliyor vazgeçiyorum. Temmuzda düğünüm var, annem benim için iç çamarı almıştı yıllar önce çeyizden çıkardım bi giyip bakıyım diye 75 desteksiz dantelli o sütyeni bile dolduramadım ancak ne yazık ki annem tam bir estetik karşıtı ''sen zaten güzelsin ne gerek var zaten evlenince büyür onlar'....vs bi dolu söz. Bilmiyorum kızlar yaz geliyor işkence gibi o süngerli sütyenlerde pişmekten yoruldum.

Hosgeldin canim ben 1,5 ay once hacettepede haldun kamburoglu ve figen ozgure oldum suan cok memnunum hersey dahil toplamda 3.500tl verdim
canm baya bir hasta oldum kotu kendime yeni yeni geldim sana ayri tesekkur edemedim bilgilerin icin.ben hacettepeye gittim konustun bana ameliyat ucretine 2600 dedi.isim verdigin doktor.acaba senden rica etsem ozelden bana ismini soyadini iletisimini atarmisin.en azindan arkadasim tavsiye etti boyle boyle dedi diyebilmk icin.bu bir iki hafta icinde kismetse olmak istyorum tam param okadar var benimde

Ozel msj attim canim:)

çok mu küçükler ki?

İzlerin 5-6 ay sonraki durumu konusunda bilgi verecek birileri varsa çok sevinirim

İzlerin 5-6 ay sonraki durumu konusunda bilgi verecek birileri varsa çok sevinirim

canım benim dört ay oldu, şu an hafif bir pempelik var. Gitgide belirsizleşiyor, üç dört ay sonra da beyazlaşır bence. doktorum da öyle diyor zaten. olmadan önce çok dert etmiştim izler belli olacak diye, boşaymış. Sen de ediyorsan, etme boşuna yanii

Tesekkur ederim, ağustos ayında dugunum var koltuk alti ve kas alti için şubatta tarih aldim. Yazdiklarin içimi rahatlatti

Ben araniza bugun katilan biri olarak buradaki arkadaslarin yasadiklarindan fikir edinerek ki bu isime cok yaradi herkese cok tesekkur ederim.butun cesaretimi toplayip 10 gun once 23 ocak 2014 te ameliyatimi oldum.doktorum Ercan Karacaoglu referans uzerine gittim isini cok iyi yapan ve gorustugum doktorlar arasinda aklima yatan tek doktor.Ilk tanisma ve muayneye gittigim gun 10 dk icinde amelyat gunume ve protezin sekline karar verdik.ben 50 kilo ve 1 57 boyunda minyon bir bayanim ve gogus dokum iki cocuk emzirmeden sonra olduukca azalmis biri olarak, kas alti meme basi kesisi ile 325 cc yuvarlak allergen marka protez taktirdim.doktorum nasil istersin büyük mu kucukmu ne dusunuyorsun diye sordugunda dolgun ve dogal.dursun demistim ve hocam ameliyat aninda deneyerek daha net karar verecegini soyleyip 325 cc protezi uygun gordu. Iyikide oyle olmus.suan onuncu gunum.ve ilk gunlerdeki agrim yok.ama kas alti hep daha agrili denir evet agrili ama suan bile dikislerimin ustundeki bantlarin durmasina ragmen ayna karsina gectigimde gordugum goruntuye sukredip keske imkanim olsada daha once yaptirsaydim diyorum.suan masajlara henuz baslamadik.carsamBa tekrar gorusucez doktorumla.dikis ustundeki ince bantlari cikarcak ve masaj vericek.sanirim.sag gogsum normaldede daha buyuktu sola bakarak suanda da sanki hafif daha buyuk gibi.umarim zamala yada masajla esitlenir.esitlenmese bile sorun yapmam belki ama esit olursa on numara olur.sonuclari gorunce insanin cektigi acilara degiyo. Doktorum bana ameliyattan bir gun sonra direnleri ckarmak icin randevu verdiginde ameliyat sudyeni ve ustunede baski yapmasi ve ustteki sis goruntunun inmesi icin bilek.kalinliginda sıkı bir bandaj verdi o bandaj 3 hafta gece gunduz kalcak dedi.sadece yikama icin cikardigimda dunya varmis dedigim bir bandaj.hala ustumde.cikarmak.icin can atiyorum.beni encok o zorluyor cunki.agrilari en cok 4 - 5 gun cekicez ama sonrasi sahane. Bu yuzden arkadaslar hayallerinizi elinizden geldigince ertelemeyin.aklina bisey takilan varsa cevaplamaya calisirim...hersey gonlunuzce olsun.Allaha emenet olun. :)

Kizlar ameliyat oncesi tetkikler neler?

Ameliyat oncesi bi takim testler yapiliyo bunlar kanla alakili ama digerleri nedir bilmiyorum.ben on gun önce ameliyat oldum.senden alinan sadece 2-3 tup kan okadar.anestezi uzmani degerlendiriyor o sonuclari sanirim. Yardimci olabildimmi bilmiyorum..seninde niyetin varsa simdiden cok gecmis olsun cnm.inan bana pisman olmazsin.

slm bende kararsizlardanim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…