Canim bana hastane ucreti 2400 dedilerde bende yuvarlak protez istyorum.sana nekadar dediler hastane ucretine
Dogru diyosun sekline doktorun karar veermsi lazm.randevu alayim ozaman ama bna 2400 demeleri farkli geldi.sana ameliyat icin direkmi bu fiyat verildi ve haldun beymi soyledi.cok soru sordm blyorum ama para biriktirdim zar zor fazla vermeyimHastane ucreti 1600tl canim yuvarlak yada damla ona doktorla karar ver bence ama
Dogru diyosun sekline doktorun karar veermsi lazm.randevu alayim ozaman ama bna 2400 demeleri farkli geldi.sana ameliyat icin direkmi bu fiyat verildi ve haldun beymi soyledi.cok soru sordm blyorum ama para biriktirdim zar zor fazla vermeyim
Kanka merhaba galiba sen Ali Mezdağına ameliyat olmuştun bana biraz bilgi verir misin? Fiyat ne kadardı? Suanda nasılsın? Mümkünse resim gönderebilir misin bana? Kaç cc taktırmıştın biraz bahsedersen çok sevinirim.
Merhaba,ben bir yıl önce oldum ameliyat.cok korktum ve cok araştırdım .kolay bır karar degıl.hem maddi hem manevi....ama şimdi ıyı ki olmuşum diyorum:)
Hastanede bir gece gerekli muhakkak,sonuçta bir operasyon.sureklı kontrolü edilip ağrı kesıcı verılıyor ve direnlerdeki kanama kontrol ediliyor.ılk ıkı gün acılı ve ağrılı ama 3.gun neredeyse hiç bır şey olmamış gibi...
canm baya bir hasta oldum kotu kendime yeni yeni geldim sana ayri tesekkur edemedim bilgilerin icin.ben hacettepeye gittim konustun bana ameliyat ucretine 2600 dedi.isim verdigin doktor.acaba senden rica etsem ozelden bana ismini soyadini iletisimini atarmisin.en azindan arkadasim tavsiye etti boyle boyle dedi diyebilmk icin.bu bir iki hafta icinde kismetse olmak istyorum tam param okadar var benimdeHosgeldin canim ben 1,5 ay once hacettepede haldun kamburoglu ve figen ozgure oldum suan cok memnunum hersey dahil toplamda 3.500tl verdim
canm baya bir hasta oldum kotu kendime yeni yeni geldim sana ayri tesekkur edemedim bilgilerin icin.ben hacettepeye gittim konustun bana ameliyat ucretine 2600 dedi.isim verdigin doktor.acaba senden rica etsem ozelden bana ismini soyadini iletisimini atarmisin.en azindan arkadasim tavsiye etti boyle boyle dedi diyebilmk icin.bu bir iki hafta icinde kismetse olmak istyorum tam param okadar var benimde
Canm benm cokk sagollOzel msj attim canim:)
Bende istiyorum ama daha öncede konu açmıştım annem sıcak bakmıyodu konuya. Eninde sonunda bir gün dedim ben ameliyat olmak istiyorum, göğüslerimi büyütcem. Kızdı ihtiyacın mı var kilo al hamile kalınca büyür falan dedi. Bende beklemek istemiyorum dedim.Hararetli bi şekılde tartıştık. En son iyi napıyosan yap dedi kzıdı gitti yatmaya.ertesi gün 5 karış surat la dolaştı. Biraz konuşmadı bende konuyu açmadım bir daha . Araya da yaz girince erteledim eylül ekim gibi tekrar açıcam konuyu . Çok istiyorum yaa napıcamÜstelik maddi durumum özele el vermediğinden Devlet hastanesi yada araştırma hastanesinde olcam. Kızlar dua edin annemi ikna edeyimde bitsin bu iş hayırlısıyla :97:
Hastane ucreti 1600tl canim yuvarlak yada damla ona doktorla karar ver bence ama
İzlerin 5-6 ay sonraki durumu konusunda bilgi verecek birileri varsa çok sevinirim
canım benim dört ay oldu, şu an hafif bir pempelik var. Gitgide belirsizleşiyor, üç dört ay sonra da beyazlaşır bence. doktorum da öyle diyor zaten. olmadan önce çok dert etmiştim izler belli olacak diye, boşaymış. Sen de ediyorsan, etme boşuna yanii
Kizlar ameliyat oncesi tetkikler neler?
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?