• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun.
Benim de göğüsümün birisi büyük birisi daha küçüktü. O ödemlerden kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta daha 9 gün olmuş.
Ödemelerim yavaş yavaş geçtikçe göğüslerimde aynı boyuta geldi. Bence korkman için bir neden yok.
Kaşıntıya gelince, benim 50 gün oldu ve inanılmaz bir kaşıntım var. Bu konuda eski ve tecrübeli bir arkadaşımıza bende sordum. Yaraların iyileşmesine bağlı kaşıntı olabileceğini yazdı. Ki bence de haklı.
Sorunsuz bir süreç geçirmeni dilerim.

kremle hafifçe masaj yaparak nemlendirin kızlar göğüslerinizi kaşıntı geçiyo deri gerildiği için normal ve benimde ameliyattan sonra göğüslerimin biri daha büyüktü ama o 3 aylık bi süreçte ancak eşitleniyo sabırlı olunması gerekiyo yani =) bide göğüslerinize dokunmaktan korkmayın şişince bile =)

Kizlar merhaba,
Lutfen sorularima cevap verin bu benim icin cok onemli:(
Goguslerim gercekten cok kucuk. Dogal yontemler deniyorum surekli ever faydasi oluyor ama birakinca malesef eskiye donuyor. Biktim artik ot cop yiyip yutmaktan. Protez olayina cok sicak bakmaya basladim ancak bunun icin ikna edilmesi gereken bir ailem ve seneye evlenmeyi dusundugum bir erkek arkadasim var.
he birde maddi durum. Ama baska hic bir carem yok. Destekli sutyenlerden nefret ediyorum. Resmen ici bos ceviz misali :( aklima takilan bazi sorularim var. mesela dokundugunuzda yada siktiginizda protez hissediliyor mu? Tamamen dogal bi izlenim vermesi mumukun mu? En cok kafama takilan sey bu. kayma vs gibi sorunlar olur mu? Devlet hastanesinde yaptirmak benim icin maddi acidan harika olur. Devlette yaptiriip memnun kalan ya da ne gibi sorunlar yasadiniz? Lutfen sizlerden cevap bekliyorum. Bazi yaptiran albumu olan arkadaslari ekledim ama kabul etmediler. Eski bir kullaniciyim bakabilirsiniz profilimden. Fikir edinmek istiyorum sadece. Lutfen yardim edin. Tesekkurler..

bende silikon yaptırmak istiyorum 2 çocuk emzirdim zaten küçüktü olan hacminide kaybetti artık ameliyattan korkuyorum sezaryandan kolaydır diye düşünüyorum lütfen iki ameliyatıda olan cevap verebilirmi

Kizlar merhaba,
Goguslerim gercekten cok kucuk. Dogal yontemler deniyorum surekli ever faydasi oluyor ama birakinca malesef eskiye donuyor. Biktim artik ot cop yiyip yutmaktan. Protez olayina cok sicak bakmaya basladim ancak bunun icin ikna edilmesi gereken bir ailem ve seneye evlenmeyi dusundugum bir erkek arkadasim var.
he birde maddi durum. Ama baska hic bir carem yok. Destekli sutyenlerden nefret ediyorum. Resmen ici bos ceviz misali :( aklima takilan bazi sorularim var. mesela dokundugunuzda yada siktiginizda protez hissediliyor mu? Tamamen dogal bi izlenim vermesi mumukun mu? En cok kafama takilan sey bu. kayma vs gibi sorunlar olur mu? Devlet hastanesinde yaptirmak benim icin maddi acidan harika olur. Devlette yaptiriip memnun kalan ya da ne gibi sorunlar yasadiniz? Lutfen sizlerden cevap bekliyorum. Bazi yaptiran albumu olan arkadaslari ekledim ama kabul etmediler. Eski bir kullaniciyim bakabilirsiniz profilimden. Fikir edinmek istiyorum sadece. Lutfen yardim edin. Tesekkurler..[/QUOT:)

:) canım yaa o otları bende cok yedım.hayıt kara uzum cekırdegı telkinler masaj aletlerı kremler ilaçlar neler neler :)
sonunda burda buldum kendımı.veee 1 yıl araştırma sonunda oldum ameliyatımı.
senın gıbı bende 1 yl sonra evlenecegım.ve erkek arkadaşıma soylemedım.anlamadı zaten :)
gayet doğal bir sonuç elde ettım.elimle dokunduğumda bazı yerlerdr hıssedıyorum ama tek ben anlıyorum:)
protez iyi yerlestırırse kayma falan olmaz.
devlet hastanelerınde cok güzel sonuçlar alan arkadaşlar var.

bende silikon yaptırmak istiyorum 2 çocuk emzirdim zaten küçüktü olan hacminide kaybetti artık ameliyattan korkuyorum sezaryandan kolaydır diye düşünüyorum lütfen iki ameliyatıda olan cevap verebilirmi

canım benim de bir kızım var ve maalesef 2 yıl emzirince çekildiler. Bıyutları küçüldü falan. Kesinlikle kendini iyi hissetmen açısından olmanı tavsiye ederim. Kızım mecburi sezeryan ile oldu ve acı olarak aynı sayılır. Hatta bana meme daha kolay geldi. 4 gün sıkıntı çektim o da ağrı sızı olarak değil. Zaten ağrı kesicilerle hissetmiyorsun bile. Sadece yatıp kalkarken hareket kısıtlaması oluyo o kdr.
Tabi buarada önemli olan kullanılan yöntem ve ağrı eşiğiniz. Kişiden kişiye de değişiyor diye düşünüyorum ve güvenilir dr bulmak. Inşallah sen de benim gibi ağrısız sızısız bir süreç geçirirsin. :16:

Kizlar merhaba,
he birde maddi durum. Ama baska hic bir carem yok. Destekli sutyenlerden nefret ediyorum. Resmen ici bos ceviz misali :( aklima takilan bazi sorularim var. mesela dokundugunuzda yada siktiginizda protez hissediliyor mu? Tamamen dogal bi izlenim vermesi mumukun mu? En cok kafama takilan sey bu. kayma vs gibi sorunlar olur mu? Devlet hastanesinde yaptirmak benim icin maddi acidan harika olur. Devlette yaptiriip memnun kalan ya da ne gibi sorunlar yasadiniz? Lutfen sizlerden cevap bekliyorum. Bazi yaptiran albumu olan arkadaslari ekledim ama kabul etmediler. Eski bir kullaniciyim bakabilirsiniz profilimden. Fikir edinmek istiyorum sadece. Lutfen yardim edin. Tesekkurler..

Merhaba... dogal yöntemlerle bende cok denedim ama hic olumlu bir sonuc alamadim... bu yüzden bende yaptirmaya karar verdim yaptirdim ve suan keske daha önce yaptirsaymisim dedim... sonuc mükemmel. Ben yaptirali nerdeyse 4 ay olacak ve yumsadilar ilk zamanlar ilk iki ay dokununca tas gibiler yatinca dokununca hissediyorsun sonra yavas yavas masaj sayesinde yumsuyor.... ve sanki hic birsey yapilmamis kendi goguslerinmis gibi hissediyorsun... suan dokundugum zaman elbette eski dogal yumsaklik yok rahatsiz edicide degil... protezi hic birsekilde hissetmiyorsun sadece dogal halinden buraz daha sert ben bu durumdan ayrica cok memnunum... benimki kas alti ve kayma gibi bir tehlikesinin oldugunu düsünmüyorum... devlet hastanelerine gelince o konuda pek bir bilgim yok ama burda okudugum kadariyla yaptirip memnun olan arkdaslarimizda var... ama iyi arastir fiyat uygun diye hemen kararini verme derim!

canım benim de bir kızım var ve maalesef 2 yıl emzirince çekildiler. Bıyutları küçüldü falan. Kesinlikle kendini iyi hissetmen açısından olmanı tavsiye ederim. Kızım mecburi sezeryan ile oldu ve acı olarak aynı sayılır. Hatta bana meme daha kolay geldi. 4 gün sıkıntı çektim o da ağrı sızı olarak değil. Zaten ağrı kesicilerle hissetmiyorsun bile. Sadece yatıp kalkarken hareket kısıtlaması oluyo o kdr.
Tabi buarada önemli olan kullanılan yöntem ve ağrı eşiğiniz. Kişiden kişiye de değişiyor diye düşünüyorum ve güvenilir dr bulmak. Inşallah sen de benim gibi ağrısız sızısız bir süreç geçirirsin. :16:

teşekkür ederim dr.un kimdi ben ist.dayım kasaltımıydı?çok soru soruyorum ama daha çok yeniyim ve kararlıyım sadece ameliyattan korkuyorum bu site sayesinde cesaretlendim ve karar verdim

Merhaba... dogal yöntemlerle bende cok denedim ama hic olumlu bir sonuc alamadim... bu yüzden bende yaptirmaya karar verdim yaptirdim ve suan keske daha önce yaptirsaymisim dedim... sonuc mükemmel. Ben yaptirali nerdeyse 4 ay olacak ve yumsadilar ilk zamanlar ilk iki ay dokununca tas gibiler yatinca dokununca hissediyorsun sonra yavas yavas masaj sayesinde yumsuyor.... ve sanki hic birsey yapilmamis kendi goguslerinmis gibi hissediyorsun... suan dokundugum zaman elbette eski dogal yumsaklik yok rahatsiz edicide degil... protezi hic birsekilde hissetmiyorsun sadece dogal halinden buraz daha sert ben bu durumdan ayrica cok memnunum... benimki kas alti ve kayma gibi bir tehlikesinin oldugunu düsünmüyorum... devlet hastanelerine gelince o konuda pek bir bilgim yok ama burda okudugum kadariyla yaptirip memnun olan arkdaslarimizda var... ama iyi arastir fiyat uygun diye hemen kararini verme derim!

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Mutlaka takip ediyo olucam burdaki gelismeleri. Bugun erkek arkadasima cok az bahsettim bu konuyu. Spor yapinca gogsum kucucuk oluyo yapmazsam formumu koruyamiyorum dedim. O da farkimdayim ama olsun suan begeniyorum ben sekli falan cok guzel evlenince bakariz falan dedi. Sanirim bi kac yil erteledim. Ama en azindan benimde dolgun goguslerim olabilecek :) bunu dusunmek bile super. Izlerin tamamen gectigini bi sure sonra kendi gogsun gibi oldugunu anlattim sanirim ise yariycak. En azindan evlendikten sonra babamin duyma sansi olmaz. Bekarken bu cok zor ve duyarsa kesin baya bi kizar bana :(

teşekkür ederim dr.un kimdi ben ist.dayım kasaltımıydı?çok soru soruyorum ama daha çok yeniyim ve kararlıyım sadece ameliyattan korkuyorum bu site sayesinde cesaretlendim ve karar verdim

bide bu sitede resimlere nerden bakılıyor bulamadım

Doktorum ilkay hüthüt
Çok reklamı yoktur ama çok güvendiğim doktorumun ( emre ilhan) tavsiyesi üzerine karar verdim.
Önemli olan işin uzmanı doktorunu bulmak.ben de istanbuldayım.liv hospital ulus da ameliyatımı oldum
Korkmsna hiç gerek yok.ben de burada cesaretlendim cnm
Senin durumun nedir.meme dokun var mı?
Ben mentor marka yüksek profil yuvarlak slikon taktırdım
Kas zarı altı yöntemi uygulandı
Sonuçtan çok memnunum.doğal da görünüyo kesinlikle tavsiye ederim.
Resimler için arkadaş olarak eklemen gerekiyor
Yanlı ben burada albüm paylaşmadım
İstersen özelden paylaşabilirim.

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Mutlaka takip ediyo olucam burdaki gelismeleri. Bugun erkek arkadasima cok az bahsettim bu konuyu. Spor yapinca gogsum kucucuk oluyo yapmazsam formumu koruyamiyorum dedim. O da farkimdayim ama olsun suan begeniyorum ben sekli falan cok guzel evlenince bakariz falan dedi. Sanirim bi kac yil erteledim. Ama en azindan benimde dolgun goguslerim olabilecek :) bunu dusunmek bile super. Izlerin tamamen gectigini bi sure sonra kendi gogsun gibi oldugunu anlattim sanirim ise yariycak. En azindan evlendikten sonra babamin duyma sansi olmaz. Bekarken bu cok zor ve duyarsa kesin baya bi kizar bana :(

Hmmm anliyorum dilerim hersey istedigin gibi olur... tabi bende sadece anneme söyleye bildim... bi kac sene ertelete bilmem senin acindan iyi olduysa sevindim buna... ama estetigi kendin rahatsiz oluyorsan mutlaka yaptir derim... yani öncelik senin icin olsun baskasi icin degil... Ben esimin istegi üzerine yaptirmadim tamamen kendinistegimdi kendisi biraz karsiydi ama sunuda soyleye bilirsinnilk karsi geliyorlar ama olunca güzelmis diyorlar :))))

Doktorum ilkay hüthüt
Çok reklamı yoktur ama çok güvendiğim doktorumun ( emre ilhan) tavsiyesi üzerine karar verdim.
Önemli olan işin uzmanı doktorunu bulmak.ben de istanbuldayım.liv hospital ulus da ameliyatımı oldum
Korkmsna hiç gerek yok.ben de burada cesaretlendim cnm
Senin durumun nedir.meme dokun var mı?
Ben mentor marka yüksek profil yuvarlak slikon taktırdım
Kas zarı altı yöntemi uygulandı
Sonuçtan çok memnunum.doğal da görünüyo kesinlikle tavsiye ederim.
Resimler için arkadaş olarak eklemen gerekiyor
Yanlı ben burada albüm paylaşmadım
İstersen özelden paylaşabilirim.

yüksek profille normal arasında ne fark vark neden yüksek profil kullanılır. benim gögüs dokum az kas altımı olurum acababilmiyorum henüz muayene olmadım ben arkadaşlık istegi göndermiştim sana. bu arada çok teşekkürler ilgin için

yüksek profille normal arasında ne fark vark neden yüksek profil kullanılır. benim gögüs dokum az kas altımı olurum acababilmiyorum henüz muayene olmadım ben arkadaşlık istegi göndermiştim sana. bu arada çok teşekkürler ilgin için

Kesinlikle yüksek profil olsun cnm.yoksa basık durur görüntü hiç hoş olmaz.göğsü gösteren yüksekliği zaten.kıyafetlerdeki duruşu da çok güzel oluyor.yüksek profilden şaşma derim.doğallığı bozan bir durum da değil çünkü.kabul ettim arkadaşlığını cnm.
Benimdd göğüs dokum azdı.doktorun hangi yöntemde daha başarılıysa o yöntemle olursun sanıtım.bana uygun gördüğü yöntem kas zarı altıydı.görüntü hem doğal oluyor ben çok memnunum.sen kime gitmeyi düşünüyorsun.
İlkay beyle de hörüşmeni tavsiye ederim cnm.

:18:Bende yarın sabah olcam kesinlikle artık dolgun gögüs istiyorum yarını heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadasım, iyi msin oldu sanırım ameliyatın. Herseyin yolunda gittiğini ve istedigin gibi oldugunu umarım..:))

Oldum ameliyatımı çok fazla ödemim şişliklerim var gitgide dahada büyüyor nasıl geçecek bilmiyorum

Back