-Istanbulda Hasan Fındık a ameliyat oldum..İki buçuk sene geçti ameliyatımın üzerinden,5000 tl ye olmuştum..Şu anda 6000-7000 arası olması lazım..
-Anne olduktan sonra ameliyat oldum.İki çocuğum var,emzirmelerden kaynaklı deformasyon olmuştu göğüslerim.Protez ile oluşan deformasyon düzeltildi..Bekar,emzirmemiş olsanda meme protezin emzirmeye engeli yok..Süt kanalların zarar görmüyor endişe etme.Hamilelik ve emzirmelerden dolayı göğsün bir miktar deforme olabilir yalnız.Bu deformasyon göğsünde protez olsun olmasın olacaktır zaten.Ama deformasyonun boyutu kişiden kişiye göre değişir bunu unutma.Bir başkasının göğüsleri bir çocuktan sonra fazla deformasyon olur ama senin göğüslerin üç çocuk doğurup emzirsen bile sarkma olmayacak şekilde deformasyon olabilir..Bekar bayanın bişe göğüsleri deforme olabiliyor sonuçta.Yer çekimi,hızlı ve ciddi kilo alıp verme durumu,deri kalitesi,gögüs büyüklüğü v.s.
-Meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Bu yöntemi doktorum başarı ile yapabiliyor.Bu kesiye uygun bir adaydım ve sıfır iz istediğim için özellikle doktorum bu kesiyi tavsiye etti..
-Şu an kullanılan protezlerin hepsi en iyisi zaten.FDA onaylı tüm protezler en iyisidir.Koheziv jel protezler en iyisidir.Mentor marka protez var bende garantili ve birçok doktorun tavsiye ettiği bir marka.Kıvamından,duruşundan çok memnunum..
-90-95 beden olmak göğüs büyüklüğü değildir.Senin sırt genişliğini gösteren beden ölçündür.Meme büyüklüğünü CUP ölçüsü belirler.A,B,C,D,DD Gibi ölçüler meme büyüklüğünü gösterir canım.Sütyen cup ölçün nedir?Kaç beden büyümesini istersin?