Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben soylemeyi dusunmuyorum.tabi anlayip da sorana kadar

Evet size hak veriyorum sorulmadıkça açıklama yapmaya gerek yok:) benım bedenım benım kararım durumu :)yanı dolgulu sütyen takıp sonradan olmadığının görülmesi açıklaması daha zor gibi geliyo bana.

Bekarım canım çok sevindim resim var mı benim ameliyatım sabah saatler kaldı inş ve maalesef aksilikler üst üste yanlız kalcam tuvalete nasıl gtcem bilmem (( dua edin inş

Bekarım canım çok sevindim resim var mı benim ameliyatım sabah saatler kaldı inş ve maalesef aksilikler üst üste yanlız kalcam tuvalete nasıl gtcem bilmem (( dua edin inş

Eğer evde yalnız olacaksan oturur pozisyonda kalmaya özen göster.Zaten birkaç yastık destek koyman gerek arkana.İnşalllah en güzel haberlerinide alırız en kısa zamanda.

tebrik ederim hayırlı olsun yeni cicişlerini güle güle kullan sana çok mutluluk getirsin darısı başımıza

evet bu konuda size kesinlikle katılıyorum. dolgulu sütyen takmak eş adayına karşı daha büyük bir kandırmaca olabilir.
o durumda bence en iyisi ne dolgulu sütyen takmak, ne de bunu açıklamak zorunda kalmak.
neyse o! beğenen öyle beğensin ve sonra hayal kırıklığı yaşamasın.

aml. olmuşsun cok gecmıs olsun suan nasılsın merak ettım ..yalnız olmakta zor yaa..ıns çabucak toparlarsın

aml. olmuşsun cok gecmıs olsun suan nasılsın merak ettım ..yalnız olmakta zor yaa..ıns çabucak toparlarsın

Saol canım bugün 3. Günüm tek olunca epey zor gecti ağrılarla arkadaslar gündüz geldi hergün kontrole gittim lokal olup aynı gün taburcu oldugumdan suan birazcık sanki iyiyim inş saol canım toparlanırm cabucak inş

Meraba bu konuda yasayan bilgisi cok olanlardan acıl yardım istiyorum..
En kısa sürede gogus estetiği olmak istiyorum.. Ama aklımda epey bir soru var... Cevaplamanız mümkünmü ?
-Kime ne kadara yaptırdın?
-Anne olduktan önce mi sonramı ?
-Koltuk altımı meme ucumu ?
-Okuduguma göre bir kaç cesit varmıs en uzun ömürlüsü,deformasyon riski en az olan hangisi?
-DOKTOR COK ONEMLİ BU KONUDA EN İYİ DOKTORLAR KİMLER ?
-Boyum 173 kilom 52. Ölçülerim 78-62-93 ... Bi 90-95 beden olma ihtimali varmıdır ?

ben ne kadar yardımcı olaılırım bılmıyorum ama en azından başlangıç yapayım
- benım doktorum ıngılterede maalesef ısıne yaramaz.fıyatıda söylesem yaramıycak ben ıkı estetıgı aynı anda oldum rınoplastıde oldum.
- daha anne olmadım evlenmeden once yaptırdım
- ıkısıde degıl gogus altında dıkıslerım var ve protezlerım kas altında
- damla ve yuvarlak olarak 2 cesıt var marka cesıdı bol benım yuvarlak cunku doktorum gogus seklıme gore yuvarlak olursa dahaguzel duracağını duşundu ben damla ıstıyordum ama ısının ehlı olunca doktor haklı cıktı
- buludugun yada gıdebılcegın ıllerı yazman lazım ona gore kendı doktorlarını önerebılırler
- gogsu ölculerın ıstersen pamela andersonkıyle bıle yarısabılır her boyur var sana uyanı bızler söylesek bıle doktor ölçüyor boyun ve gogus arandakı mesefa aynı zamanda gogsu aralığın göbek delıgıyle olan mesafe ölçülüyor..doktorun sana en ıyısını söyler sende bı ustunu ıstersın ılerde hamılelık ve sut dolacak memelerı unutmadan karar vermelısın sana bol şans dılıyorum

Cok saol verdiğin cevap için :)) . Kocaelide yasıyorum ama kesinlikle istanbulda ameliyat olmak istiyorum... Tek endisem hamilelikten sonra bozulup bozulmaması :) Yoksa cooktaan :)) Ne kaar oldu yaptıralı ve nasıl memnunmusun ?? Ne kadar sıkıntı yasamıstın ?

-Istanbulda Hasan Fındık a ameliyat oldum..İki buçuk sene geçti ameliyatımın üzerinden,5000 tl ye olmuştum..Şu anda 6000-7000 arası olması lazım..
-Anne olduktan sonra ameliyat oldum.İki çocuğum var,emzirmelerden kaynaklı deformasyon olmuştu göğüslerim.Protez ile oluşan deformasyon düzeltildi..Bekar,emzirmemiş olsanda meme protezin emzirmeye engeli yok..Süt kanalların zarar görmüyor endişe etme.Hamilelik ve emzirmelerden dolayı göğsün bir miktar deforme olabilir yalnız.Bu deformasyon göğsünde protez olsun olmasın olacaktır zaten.Ama deformasyonun boyutu kişiden kişiye göre değişir bunu unutma.Bir başkasının göğüsleri bir çocuktan sonra fazla deformasyon olur ama senin göğüslerin üç çocuk doğurup emzirsen bile sarkma olmayacak şekilde deformasyon olabilir..Bekar bayanın bişe göğüsleri deforme olabiliyor sonuçta.Yer çekimi,hızlı ve ciddi kilo alıp verme durumu,deri kalitesi,gögüs büyüklüğü v.s.
-Meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Bu yöntemi doktorum başarı ile yapabiliyor.Bu kesiye uygun bir adaydım ve sıfır iz istediğim için özellikle doktorum bu kesiyi tavsiye etti..
-Şu an kullanılan protezlerin hepsi en iyisi zaten.FDA onaylı tüm protezler en iyisidir.Koheziv jel protezler en iyisidir.Mentor marka protez var bende garantili ve birçok doktorun tavsiye ettiği bir marka.Kıvamından,duruşundan çok memnunum..
-90-95 beden olmak göğüs büyüklüğü değildir.Senin sırt genişliğini gösteren beden ölçündür.Meme büyüklüğünü CUP ölçüsü belirler.A,B,C,D,DD Gibi ölçüler meme büyüklüğünü gösterir canım.Sütyen cup ölçün nedir?Kaç beden büyümesini istersin?

Öncelikleçok teşekkür ediyorummm :)
-Evliyim ama uzun süre cocuk düşünmüyoruz. Ve sonrasında emzirmede problem olmasından da korkmuyor değilim...Ama söylediklerin rahatlattı:)
-Göğüs altından olunca emzirme dha güvenli olur diyorlar öylemi acaba ?
-Benim B oluuyor o zmn beden olarak bilmiyorumki.. Sadece artık küçük değil dolgun ve iri göğüslü olmak istiyorum .. :)))

Rica ederim Bilgi istedin bende yardımcı olmaya çalıştım
-Uzun süre çocuk düşünceniz yoksa hiiiçç erteleme derim hayatının en güzel yıllarını birşeylere takık yaşamak hiç hoş değil
-Gögüs altı kesisi ilede ameliyat olsanız,meme ucu kesisi ilede ameliyat olsanız normali süt kanallarına zarar vermeden,titiz dikkatli bir çalışma ile ameliyat olmanız gerekir..Her keside doktorunuz dikkatli ve titiz olmalı.Her keside süt kanallarınızın olduğu meme dokunuz zarar görmez..Doktorunzun size uygun olan her kesiyi başarı ile yapabilmesi önemli.Tek bir yöntemi yada kesiyi tüm hastalarına uygulayan bir doktoru açıkcası kendini geliştirememiş bir doktor olarak görüyorum ben.İyi yöntem yada kesi yoktur,kişiye uygun olan özel yöntemler ve ameliyat planı vardır Emzirmeniz her yöntemde güvenlidir.Fakat bazı doktorlar farklı bir tekniği yada kesiyi yapmadıkları zaman diğer yöntemleri ve kesiyi kötüleyebilir.Bunun içinde birkaç doktor ile görüşüp kadar vermenizi öneririm..
-Benimde ameliyattan önceki cup ölçüm B cup idi.Ameliyattan sonra iki beden büyüdü gögüslerim.Dolgun,diri,sexy göğüslere kavuştum Darısı başına

sen benım memleketımde yasıyormussun yaaaa bende körfezlıyım :) gercı suan ıstanbulda yasıyorum :) ben aml. 4 yıl oldu yaptıralı. cok ama cok memnunum yalnız evlendikten sonra maalesef kılo aldım kılo alınca keşke braz daha buyuk yaptırsaymışım dedım :) açıkçası benımde emzirmeden kaynaklı deformasyon korkum var bız bebek dusunuyoruzda bebk suan bızı düşünmüyor bı gelsınde gorcez benı ne hale sokacağını, olmadı artık emzırme donemınden sonra degıstırırım sımdıden para bırıktırmeye baslasm ıı olcak .. kucuk gogus ne demek ııbılırım doktor arkadaşıma burunumu duzeltmesı ıcın gıtmıstım bı baktım masada protezler duruyo onunla konuşurken bı yandan mıncık mıncık protezlerı ellıyordum o zamanlar körfez beledıyesınde lısanslı kıckboks yapıyordum. bana dedıkı bu sporu yapmamış olsan sanada takardık.. o gun duşundum nereye kadar tahta gıbı takılcam sporu bıraktım ertesı gun bende ıstıyorum dedım zaten burun ıcın aml olcaktım dedım aynı güne çıkar benı olduda bıttı maşallah tek sey kas altından olduğu ıcın kı benım agrı esıgım yuksektır okadar yumruk tekme yemıs bırı olarak 3 gun sırtımda yastıkla wc ıcın bırının kaldırmasını bekleyerek gectı

En yakın zamanda oldu da bitti masallah nazar değmez ins diyebilirim :)) Ve olucağım ameliyatta umarım güzel gecerki pişman olmam o kadar para verdikten sonraaa :) Bana hep bekle bebekten snra yap diyor cevremdekiler ama en az 2 yılı var.. Onlara göre kısa bana göree çokkk uzun bi zamaannn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…