Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim cnm seninki de hayırlı olsun :) Aklıma geldikçe çok heyecanlanıyorum. Sana da bol şans dilerim :)

teşekkür ederim canım:)benim iki haftam kaldı ve bildiğin korkmaya başladım ağrılı geçecek süreyi düşündükçe:18: en az on gün o kadar şiddetli ağrılara nasıl dayanıcam bilmiyorum. yıllarca bekledim ve istedim ama şimdi vazgeçebilirim sanırım niye böyle oldu anlamadım. daha önce yaptıran arkadaşlar sizden destek bekliyorum.lütfen beni tekrar cesaretlendirin:18:

Merhaba canim bende sene sonunda ameliyat olacagim ve heycanla bekliyorum. Sakin vazgecme sonra üzülürsün keske yaptirsaydim diye.. acilar cekilir sonra unutulur ayni dogum gibi :)

Hangi doktorda ameliyat olacaksin??

Insallah hersey istedigin gibi olur fazla agrin olmaz :)

peki tecrübelerinide yazabilirmisin?:26:

Merhaba ben de carsamba gunu ameliyat oldum 1gece hastanede yattim izmirde ozel cigli kent hastanesiydi ve hastaneden cok memnun kaldim hemsireler cok sik gelip gittiler, bu oglen eve geldim odemlerimin ve agrilarimin en cok oldugu donem olacakmis su onumuzdeki 2-3gun ama surekli yatarak katlanilmayacak bir sey degil. Simdi merak eden arkadaslar icin amelyatimi ayrintili bir sekilde anlaticam carsamba sabahi hastanede ilk basta sakinlestirici yedim sarhos gibi oldum ameliyathaneye gittim ozel odamdan sedyeyle, amelyathanede damar yolumu actilar anesteziyi verirlerken bile panik yapamadim sankinlestirici etkisinden. Neyse 2nefeste bayildim uyandigimda uyanma odasindaydim, yorgundum biraz ama bilincliydim sadece bogazim agriyordu anestezi tupunden dolayi ve benim bu ameliyattaki tek korkum vardi o da anesteziydi onun bu kadar kolay atlatilmasi cok rahatlatti 10dk icinde ozel odama tasincim ailem ordaydi kalkabilecek gibi hissettigimden tuvaletimi odadaki banyoya yapabildim annemin de biraz yardimiyla sadece geceye dogru bir bulantim ve kusmam oldu o cok feciydi aci neyse dayaniyorsun da bulanti cok baska. Bulantinin sebebini hala bilmiyorum cunku o kadar cok ilac verdilerki damardan agri kesici, mide koruyucu, sivi dengleyici, odem sokturucu, antibiyotik hangisinden kaynaklandi bilmiyorum ama hemsirelerin yogun ilgisiyle hemen bir bulanti giderici serum yedim ve hicbir seyim kalmadi. Ilk yemegimi annem yedirdi ama ondan sonrakileri kolumu kaldirip da yiyebilecek asamaya geldim direk. Kas alti protezim bu arada ve saniyorum 265 cc lik. Gelgelelim goguslerime ve endiselerime suan ayriklat baya 2-3parmak kadar eskiden de az bi gogus dokum vardi ama yine ayrikti ben bu amelyatla birlesirler diye de dusunmustum gerci daha yorum icin cok erken 2gun bile olmadi neredeyse ama birlesecek gibi gorunmuyorlar bana acikcasi boyutune gelince suan iyi ama odemler gecince kucuk olacak gibi duruyorlar. bu arada yuvarlakti benim protezim ve doktorumu cok arastirdik izmirdeki en iyi doktor olarak geciyor ki eskiden de anneme birkac kez baska islemler yapmisligi vardi botoks vb. o yuzen isine hic burnumu sokmadim ve hala daha yapilabilecegin en iyisinin bu olacagina inaniyorum daha iyisi olsaydi cemil bey yapardi cunku. Bu arada protezim yuvarlak ben de damla demistim ilk basta ama bana guzelce acikladi yillar icinde damlada donmeler oluyormus ve gogusler asimetrik olunca bir daha ameliyat gerekiyormus ve sarkmaya musait gogus yapilarinda damla daha uygun olurmus dedigim gibi doktoruma duydugum guven yuzunden hala daha tam hayalimdeki gibi olmasa da rahat ve kuskusuz hissediyorum tutara gelince de toplamda hastane dahil 6bin tl ye geldi protezin de en iyisi oldugu soylendi bana. Sonuc olarak sikintili degildi surecim sadece ayrikligi zamanla yumusadikca azalir umarim ve odemler gecince fazla bi kuculme olmaz 😄

kızlar eğer 75 bedensek yani yarım portakal diyelim benzetme olarak :) 330 mentor şişlikler indikten sonra küçük gelir mi gözümüze.

ben bu aml. olalı 3 sene oldu ve her aynaya baktığımda ıyıkı yaptırmışım dıyorum . aynı anda 2 aml. oldum hem burun hem gogus. ağrılı gecıyormu evet ama devamını düşündükçe agrı vız gelır sıslıklerın ınınce protez yerıne oturana kadar bı 6 ay gecıyo zaten ılk gordugunuzde protez yukarda gorundugu ıcın sıze buyuk gorunebılır yerını aldıkltan sonra normal halıne donucek bıraz kucuk goruncekkı zaten playboy yıldızı olma amacın yoksa doktor doğru kararı vermıstır vücudun ıcın bu arada bırlesık durması sutyensız haldeyken doğal bır gorunumden uzak olur yanı bırz ayrı olmaları ııdır suan tam 30 adet cesıt cesıt sutyen koleksıyonum var attıklarımı saymazsak bu arada benımde kas altı ve yuvarlak protez ve sana tavsıyem bıraz ağrıların gecıp sıslıgın ınınce goguslerıne masaj yap yanlardan ortaya doğru yaparsan protesın bıraz daha olsa o sekılde bırlesmesını saglayabılırsın cok degıl ama etkızı olur..

Son düzenleme:

Eğer bu senin için çok önemli ve çok istediğin birşeyse ağrı olacak diye sakın vazgeçme. Çok iyi düşünüp karar vermelisin, ağrı geçer gider gözünde çok büyütme. Sonuca odaklan bence

Ayrıca doktorum 2 gün soraa işe başlayıp hayatıma devam edebileceğimi söyledi, on gün şiddetli ağrı olacağını pek sanmıyorum..

Son düzenleme:
ahhh dostlar. daha 18 yaşındayım ama silikon yaptırmayı düşünüyorum yani küççücük ağrı falan çekiliyormuş başta ya ben omzum ağırsa sinir oluyorum, adet sancısı çekemiyorum heralde ameliyat olsam ağrı kesiciye abanırdım. ya her mesajı okumak isterdim ama çoooook uzun. o yüzden sormak istiyorum, hamile kalanlar süt geliyor dimi annem bu sebepten reddetmişti "sütün gelmez çocuğun olursa" sdgafahgdfh neyse. bir de yani istinasız her şeyi yapabiliyor musunuz? ee tabi 1 sene falan geçince. her şeyi ama estetik yaptırmadan önce yapabildiğiniz her şeyi???? şimdiden teşekkürler...

16yasindayim ben de aileme universteye hazirlanirken kafamda bunun yer ettiginj soyledim sonra yogun bi arastirmayla doktorla da konusunca sakinca olmayacagini ogrendik bir de ben ilk adetimi 9yasinda gordugum icin ergenligim coktan bitti onun da etkisi oldu karar vermemizde.

Bende ameliyat oldum :) çok araştırdım doktor ve teknikler hakkına çok iyi bilgi edindim.
Bugün 4. Günüm ve çok iyiyim... İzmir de Prof. Dr. Ufuk bilkay a ameliyat oldum... dual plan tekniği ile ameliyat oldum. Zaten ilk görüşmede aklımda ne varsa hepsini bir bir anlattı. Bana diyecek laf kalmadı. Istediğim silikondan tekniğine kadar aynı fikirdeydik...

Büyüklüğüne gelince de, ameliyat sırasında silikonun yerleştirileceği alanda ne kadar boşluk açılabilirse silikonun cc si o kadar artar. Ve sizin ölçülerimizde çok önemli.. Yani herşey size bağlı.
Tabii siz mutlaka ne istediğiniz doktorunuza anlatın. Ben vücuduma uygun ama birazcık büyük istediğimi söyledim. Olmuşken tam olsun diye belirtmiştim. :) o size en uygun ve istediğinizi zaten yapmaya çalışacaktır...
ve şanslıyımki herşey tam istediğim gibi ve ağrısız oldu çok şükür.

Ameliyat günü tek sıkıntım devamlı sırt üstü yatmak olmuştu. Ondan başka bir şikayetim yoktu :)
1. Günü ve sonrası hiç ağrım olmadı. Sadece yatıp kalkarken çok hafif bir ağrı oluyor o zaman da birisi sırtınızdan desteklerse o da sorun olmaz. Ameliyattan sonra 3. gün sargılarım alındı doktorum sporcu südyenimi taktı
yan yatmaya da başladım. :)

Şimdi bile çok güzel görünüyor :)

Son düzenleme:
Kafama takildi lokalle oluyor mu ya. Canim bence kafanda soru kalmamasi acisindan 1-2 doktorla daha gorussen iyi olur

canım oluyor lokalle birkaç doktorla görüştüm lokal sedasyon yapıyorlar genel isteğe bağlı yapıyolar hem daha çabuk ayağa kalkıyorsun ben sadece normal yasnatıma ne kadar kısa sürede dönersem o kadar iyi tedirgin oldum kızlar ağustos 20 sabahı ameliyatım var inş az kaldı paylaşırım sizlerle

Arkadaslar bende salı ameliyat inş çok korkmaya basladım damla kas üstü ve lokal ne yapcam bilmem ağrıları

kas ustune yapman cok buyuk bı hata hıc tavsıye etmıyorum... nasıl buna karar verdın? benım doktorum kas ustu ıle ıı seyler soylemedı merak ettım?

kas ustune yapman cok buyuk bı hata hıc tavsıye etmıyorum... nasıl buna karar verdın? benım doktorum kas ustu ıle ıı seyler soylemedı merak ettım?

valla canım yıllardır araştırdım ki aslında hemen olmam gerekiyordu ama çoğu doktora gittim ve öğrendiğiklerimle kas üstü kas altı ikiside yanlış tercih diyemeyiz bu hata olur insan anatomisine göre buna karar veriliyor neticede bende kas altı yuvarlakta ısrar ettim sonra zaman içerisinde ikna oldum bana uygun olanını damla anatomik protezin özellikle kas üstü olması gerektiğini tüm doktorlar bilir ve açıklama yaptılar yuvarlak olsaydı kas üstü çok yapay görünüm olabilirdi damla da inş böyle bir görünüm söz konusu olmayacak. benim şuan görüntüden ziyade çok çekeceğim acıları düşünüyorum o yüzden tedirginim uyuyamıyorum dua edin çok kızlar sen yapptırdın mı ??* nasıl duruyor canım

merhaba acaba resimlerinizi görebilir miyim bnde çıldırcam resmen bir türlüoktor ve istedim fiyatı bulamadım ekim ayı düşünüyorum ama benim için fiyat çok önemli çnkü ailemın haberi yok ablam dısında :S

Tecrübelerinizi burada yazarak paylaşmanız iyi olurdu.
Çünkü siz herkesin aksine silikon kötü diyorsunuz.. merak ettim şimdi.

cesaret verdiniz saolun :) ne kadar oldu yaptıralı bide kızlar ilerde evlenırken bunu karşı tarafa söylemeli miyiz?bu benım kafamı karıştırıyor yorumlarınız nelerdir.

bu soruya hiç cevap veren olmamış ya da ben görmedim ve ben de merak ediyorum cevapları. bu konuyla ilgili tecrübeleri olanlar yazarsa iyi olur. herhalde hiç bir erkek bunu öğrenince evlenmekden vazgeçmeye kalkmaz öyle değil mi? zaten bir kızla sırf memeleri güzel diye evlenmek istiyorsa bir erkek orda bir yanlış olsa gerek!

ben olsaydım ne yapardım? özel bir ilgi ve merak hissetmedikçe, sorulmadıkça açıklama yapmazdım diye düşünüyorum. çünkü böyle bir konuyu açıklamak bir tarafa konuya girmek bile başlıbaşına bir mesele olabilir :) öyle ya durduk yerde açamazsın bu konuyu. hani olur ya konu konuyu açar, yeri gelir o arada bahsediverirsin. ama başka türlü zor.

Son düzenleme:

bayanlar ben evlendım soyledım artık masajları ben yapmıyorum vallahı bısey dıyım sıze gayet mutluyuz .bence soylemelısınız ama evlendıgınızde soyleyın sonra dılden dıle dolaşmasın .zaten mutlaka ,artık nerden yaptırıyorsanız ya dıkıs ızınız oluyor benım gogus altında ızım var mesela yada seklınden anlaşılıyor. sormak ıstedıgınız varsa burdayım ladyler

yasını bılmıyorum canım ama ben doktorum emzırme konusunda ozellıkle kas altından yapmak lazım dedı. hee bıde acı ıcın sunu soylıyım kas altından olmuş olsa ben sadece 3 gun duz yatamadım wc ye falan mutlaka bırının destegı lazım ..senın kas ustu olduğu ıcın benım kadar agrı duyacağını hıc sanmıyorum korkma, o 3 gun ıcınde bıle aynaya baktıkça gulumsıyceksın ben aml. cıkıınca narkozun etkısıyle ılk sorduğum soru memelerım buyumusmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…