Teşekkür ederim cnm seninki de hayırlı olsun :) Aklıma geldikçe çok heyecanlanıyorum. Sana da bol şans dilerim :)
teşekkür ederim canım:)benim iki haftam kaldı ve bildiğin korkmaya başladım ağrılı geçecek süreyi düşündükçe:18: en az on gün o kadar şiddetli ağrılara nasıl dayanıcam bilmiyorum. yıllarca bekledim ve istedim ama şimdi vazgeçebilirim sanırımniye böyle oldu anlamadım. daha önce yaptıran arkadaşlar sizden destek bekliyorum.lütfen beni tekrar cesaretlendirin:18:
Ben bundan tam 4 sene evvel göğüs büyütme ameliyatı oldum. Hayatım kabusa döndü.. Adeta narkozdan uyandığımda büyük bir şok ile uyandım... Arkadaşlar benim tecrübemden faydalanmak istiyen olursa yardımcı olmak isterim. çünkü benim canım yandı . Başka birilerinin de canı yanmasın. Eğer illaki olmak istiyorsanız ki ben kesinlikle ve kesinlikle meme büyütme ameliyatını silikon ile önermem sizi çok çok iyi anlayabilecek , iyi bir iletişim kurabileceğiniz, ne istediğinizi iyi anlayan bir doktor bulun derim. Ilk gördüğünüz doktora benim gibi hemen güvenmeyin.
Merhaba ben de carsamba gunu ameliyat oldum 1gece hastanede yattim izmirde ozel cigli kent hastanesiydi ve hastaneden cok memnun kaldim hemsireler cok sik gelip gittiler, bu oglen eve geldim odemlerimin ve agrilarimin en cok oldugu donem olacakmis su onumuzdeki 2-3gun ama surekli yatarak katlanilmayacak bir sey degil. Simdi merak eden arkadaslar icin amelyatimi ayrintili bir sekilde anlaticam carsamba sabahi hastanede ilk basta sakinlestirici yedim sarhos gibi oldum ameliyathaneye gittim ozel odamdan sedyeyle, amelyathanede damar yolumu actilar anesteziyi verirlerken bile panik yapamadim sankinlestirici etkisinden. Neyse 2nefeste bayildim uyandigimda uyanma odasindaydim, yorgundum biraz ama bilincliydim sadece bogazim agriyordu anestezi tupunden dolayi ve benim bu ameliyattaki tek korkum vardi o da anesteziydi onun bu kadar kolay atlatilmasi cok rahatlatti 10dk icinde ozel odama tasincim ailem ordaydi kalkabilecek gibi hissettigimden tuvaletimi odadaki banyoya yapabildim annemin de biraz yardimiyla sadece geceye dogru bir bulantim ve kusmam oldu o cok feciydi aci neyse dayaniyorsun da bulanti cok baska. Bulantinin sebebini hala bilmiyorum cunku o kadar cok ilac verdilerki damardan agri kesici, mide koruyucu, sivi dengleyici, odem sokturucu, antibiyotik hangisinden kaynaklandi bilmiyorum ama hemsirelerin yogun ilgisiyle hemen bir bulanti giderici serum yedim ve hicbir seyim kalmadi. Ilk yemegimi annem yedirdi ama ondan sonrakileri kolumu kaldirip da yiyebilecek asamaya geldim direk. Kas alti protezim bu arada ve saniyorum 265 cc lik. Gelgelelim goguslerime ve endiselerime suan ayriklat baya 2-3parmak kadar eskiden de az bi gogus dokum vardi ama yine ayrikti ben bu amelyatla birlesirler diye de dusunmustum gerci daha yorum icin cok erken 2gun bile olmadi neredeyse ama birlesecek gibi gorunmuyorlar bana acikcasi boyutune gelince suan iyi ama odemler gecince kucuk olacak gibi duruyorlar. bu arada yuvarlakti benim protezim ve doktorumu cok arastirdik izmirdeki en iyi doktor olarak geciyor ki eskiden de anneme birkac kez baska islemler yapmisligi vardi botoks vb. o yuzen isine hic burnumu sokmadim ve hala daha yapilabilecegin en iyisinin bu olacagina inaniyorum daha iyisi olsaydi cemil bey yapardi cunku. Bu arada protezim yuvarlak ben de damla demistim ilk basta ama bana guzelce acikladi yillar icinde damlada donmeler oluyormus ve gogusler asimetrik olunca bir daha ameliyat gerekiyormus ve sarkmaya musait gogus yapilarinda damla daha uygun olurmus dedigim gibi doktoruma duydugum guven yuzunden hala daha tam hayalimdeki gibi olmasa da rahat ve kuskusuz hissediyorum tutara gelince de toplamda hastane dahil 6bin tl ye geldi protezin de en iyisi oldugu soylendi bana. Sonuc olarak sikintili degildi surecim sadece ayrikligi zamanla yumusadikca azalir umarim ve odemler gecince fazla bi kuculme olmaz 
teşekkür ederim canım:)benim iki haftam kaldı ve bildiğin korkmaya başladım ağrılı geçecek süreyi düşündükçe:18: en az on gün o kadar şiddetli ağrılara nasıl dayanıcam bilmiyorum. yıllarca bekledim ve istedim ama şimdi vazgeçebilirim sanırımniye böyle oldu anlamadım. daha önce yaptıran arkadaşlar sizden destek bekliyorum.lütfen beni tekrar cesaretlendirin:18:
ahhh dostlar. daha 18 yaşındayım ama silikon yaptırmayı düşünüyorum yani küççücükağrı falan çekiliyormuş başta ya ben omzum ağırsa sinir oluyorum, adet sancısı çekemiyorum heralde ameliyat olsam ağrı kesiciye abanırdım. ya her mesajı okumak isterdim ama çoooook uzun. o yüzden sormak istiyorum, hamile kalanlar süt geliyor dimi annem bu sebepten reddetmişti "sütün gelmez çocuğun olursa" sdgafahgdfh neyse. bir de yani istinasız her şeyi yapabiliyor musunuz? ee tabi 1 sene falan geçince. her şeyi ama estetik yaptırmadan önce yapabildiğiniz her şeyi???? şimdiden teşekkürler...
Arkadaslar bende salı ameliyat inş çok korkmaya basladımdamla kas üstü ve lokal ne yapcam bilmem ağrıları
Kafama takildi lokalle oluyor mu ya. Canim bence kafanda soru kalmamasi acisindan 1-2 doktorla daha gorussen iyi olur
Arkadaslar bende salı ameliyat inş çok korkmaya basladımdamla kas üstü ve lokal ne yapcam bilmem ağrıları
kas ustune yapman cok buyuk bı hata hıc tavsıye etmıyorum... nasıl buna karar verdın? benım doktorum kas ustu ıle ıı seyler soylemedı merak ettım?
Bende ameliyat oldum :) çok araştırdım doktor ve teknikler hakkına çok iyi bilgi edindim.
Bugün 4. Günüm ve çok iyiyim... İzmir de Prof. Dr. Ufuk bilkay a ameliyat oldum... dual plan tekniği ile ameliyat oldum. Zaten ilk görüşmede aklımda ne varsa hepsini bir bir anlattı. Bana diyecek laf kalmadı. Istediğim silikondan tekniğine kadar aynı fikirdeydik...
Büyüklüğüne gelince de, ameliyat sırasında silikonun yerleştirileceği alanda ne kadar boşluk açılabilirse silikonun cc si o kadar artar. Ve sizin ölçülerimizde çok önemli.. Yani herşey size bağlı.
Tabii siz mutlaka ne istediğiniz doktorunuza anlatın. Ben vücuduma uygun ama birazcık büyük istediğimi söyledim. Olmuşken tam olsun diye belirtmiştim. :) o size en uygun ve istediğinizi zaten yapmaya çalışacaktır...
ve şanslıyımki herşey tam istediğim gibi ve ağrısız oldu çok şükür.
Ameliyat günü tek sıkıntım devamlı sırt üstü yatmak olmuştu. Ondan başka bir şikayetim yoktu :)
1. Günü ve sonrası hiç ağrım olmadı. Sadece yatıp kalkarken çok hafif bir ağrı oluyor o zaman da birisi sırtınızdan desteklerse o da sorun olmaz. Ameliyattan sonra 3. gün sargılarım alındı doktorum sporcu südyenimi taktı
yan yatmaya da başladım. :)
Şimdi bile çok güzel görünüyor :)
Tecrübelerinizi burada yazarak paylaşmanız iyi olurdu.Ben bundan tam 4 sene evvel göğüs büyütme ameliyatı oldum. Hayatım kabusa döndü.. Adeta narkozdan uyandığımda büyük bir şok ile uyandım... Arkadaşlar benim tecrübemden faydalanmak istiyen olursa yardımcı olmak isterim. çünkü benim canım yandı . Başka birilerinin de canı yanmasın. Eğer illaki olmak istiyorsanız ki ben kesinlikle ve kesinlikle meme büyütme ameliyatını silikon ile önermem sizi çok çok iyi anlayabilecek , iyi bir iletişim kurabileceğiniz, ne istediğinizi iyi anlayan bir doktor bulun derim. Ilk gördüğünüz doktora benim gibi hemen güvenmeyin.
cesaret verdiniz saolun :) ne kadar oldu yaptıralı bide kızlar ilerde evlenırken bunu karşı tarafa söylemeli miyiz?bu benım kafamı karıştırıyor yorumlarınız nelerdir.
bu soruya hiç cevap veren olmamış ya da ben görmedim ve ben de merak ediyorum cevapları. bu konuyla ilgili tecrübeleri olanlar yazarsa iyi olur. herhalde hiç bir erkek bunu öğrenince evlenmekden vazgeçmeye kalkmaz öyle değil mi? zaten bir kızla sırf memeleri güzel diye evlenmek istiyorsa bir erkek orda bir yanlış olsa gerek!
ben olsaydım ne yapardım? özel bir ilgi ve merak hissetmedikçe, sorulmadıkça açıklama yapmazdım diye düşünüyorum. çünkü böyle bir konuyu açıklamak bir tarafa konuya girmek bile başlıbaşına bir mesele olabilir :) öyle ya durduk yerde açamazsın bu konuyu. hani olur ya konu konuyu açar, yeri gelir o arada bahsediverirsin. ama başka türlü zor.
valla canım yıllardır araştırdım ki aslında hemen olmam gerekiyordu ama çoğu doktora gittim ve öğrendiğiklerimle kas üstü kas altı ikiside yanlış tercih diyemeyiz bu hata olur insan anatomisine göre buna karar veriliyor neticede bende kas altı yuvarlakta ısrar ettim sonra zaman içerisinde ikna oldum bana uygun olanını damla anatomik protezin özellikle kas üstü olması gerektiğini tüm doktorlar bilir ve açıklama yaptılar yuvarlak olsaydı kas üstü çok yapay görünüm olabilirdi damla da inş böyle bir görünüm söz konusu olmayacak. benim şuan görüntüden ziyade çok çekeceğim acıları düşünüyorum o yüzden tedirginim uyuyamıyorumdua edin çok kızlar sen yapptırdın mı ??* nasıl duruyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?