Benim hem sağ hem sol. 9 gün doldu bugün 2 haftadan sonra kanamaz inşallahDirenin olduğu kısımdan kanıyor değil mi? Kardeşimin öyleydi. Sol göğsüydü onun surunlu olan. Doktor bize böyle bir açıklama yapmıştı. Olabiliyormuş bazı bünyelerde..
Bugün kontrolüm yapıldı pansuman da yapıldı doktor bey baktı sıkınca kan gelmiyor sorun yok dedi ama kan geliyor hala bilmiyorum.
Barbie son durumun nedir ?
Kız sen nerelerdesin100 gün dolunca Hem yumuşaklığı fark eder hem de görüntü olarak doğallaşır. Sık dişini kaldı 95 gün
Yok canım hissetmiyorum ama yumuşak deyince tabi yumuş yumuş da değil üstler çok çok yumuşak altlar daha sert belki dual plan olduğu içinÇok sevindim iyi olmana cnm. Darısı bana:) peki hissediyormusun dokununca silikonları ??
Enteresan cnm sen birazda yediklerine dikkat et kan sulandırıcı şeyler tüketmemeye çalışBugün kontrolüm yapıldı pansuman da yapıldı doktor bey baktı sıkınca kan gelmiyor sorun yok dedi ama kan geliyor hala bilmiyorum.
Bugün kontrolüm yapıldı pansuman da yapıldı doktor bey baktı sıkınca kan gelmiyor sorun yok dedi ama kan geliyor hala bilmiyorum.
Kız sen nerelerdesinameliyat oldum ben.375 cc yalnız 25 cc farklı di benim.doktor ikisinide eşit koymuş ve suan sol daha sis açıyor. görüntü olarak kiyafettende belli solun büyük olduğu.Bugun doktora yazdım ameliyattan önce ayarsizkigi halletcekti.ama 50 cc lerde büyük olanlara yapıyormuş.daha çok yenisin aradaki eşitsizlik baya azalicak diyo
Ya saten oraya gidince ilginç bi şekilde düzeliyor insan. Sonra yine başlıyor :) nedendir bilmem. Çok yormamaya çalış canım kendini @sejnap ın da kanaması olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Direnlerin çıkarıldığı yerden mi geliyor kan? Çok geçmiş olsun. İnşallah geçer canım.
Canım ben sana geçmiş olsun diye de yazmıştım sanırım?? Göğüslerin öncesinde de fark vardı gerçekten , şimdi önlem almadı geçmezse doğal asimetri diyecek o zaman. Aslında zor değildi birine 375 birine 400 takmak. Ama tabii doktorlardan iyi bilemeyiz canım geçecek diyorsa vardır bi bildiği daha çok yenisin düzelir inşallah zamanla .
Enteresan cnm sen birazda yediklerine dikkat et kan sulandırıcı şeyler tüketmemeye çalış
Belki kanın akması iyi bir şeydir içerde kalınca enfeksiyon da yapabilir
Ne kadar zamadir kullaniyorsun dermatix si yi iyi geliyor mu gercekten kizarikligi artirmadi degil miDikiş izlerinden konuşulmuş kızlar benim 3 hafta oldu ama dikişlerim maşallahçok iyi bir iyileşme gösterdi.
Sezeryandan sonra contraktubex (galiba böyle yazılıyordu) bir etkisini görmedim diyebilirim ama dikişlerim fena idi. Onlar bile silikleşti gitti.
Meme büyütmeden sonra dermatix si krem kullanıyorum ve kantaron yağı bunları daha etkili buldum herkesin cildine göre farklı krem işe yarıyor olabilir. Denemek lazım...
Ben izleri takmıyorum ama
Simdiden gecmis olsun :) belki herkesin farkli yerdedir bilemedim :)Kardeşiminki dikişlerin başlangıcındaydı. Ben henüz olmadım 20 nisanda inşallah:)
Bana iyi geldi ama aklıma geldikçe arada kantaron yağı da sürdüm kızarıklığı artırmadı geçirdi hattaNe kadar zamadir kullaniyorsun dermatix si yi iyi geliyor mu gercekten kizarikligi artirmadi degil mi
Evet çok ilginç doktorun iyi enerjisinden midir bilinmez :) hastaneden çıkıp eve gidene kadar kanamaya başladı orada sorun yoktu
Kantoron yagini gogsune mi surdun dikise mi goguse belki ama dikise suremem ya ben kreme devam edeyim en iyisi :)Bana iyi geldi ama aklıma geldikçe arada kantaron yağı da sürdüm kızarıklığı artırmadı geçirdi hatta
Bir hafta sonra başladım zaten ilk iki ay kullanılıyormuş
Dikişlerin üzerine canımKantoron yagini gogsune mi surdun dikise mi goguse belki ama dikise suremem ya ben kreme devam edeyim en iyisi :)
Baya olmus sorali ama ancak gordum cnm. Antibiyotik bende sıkıntı yarattı. Midem ve bagirsagim bozuldu. Sonuna kadar kullandim ama cidden zorlandim yan etkileri yuzunden. Hatta birsktiktsn bir sure sonrasina kadar da devam etti. Bana da 275 mentor takildi bu arada :)Mrb kızlar bende 15 Şubatta oldum ameliyat bugun 5 günüm ilk güne göre daha iyiyim 275 cc mentor takıldı göğüs kafesi ölçüsüne göre bende çok büyük olsun istemedim açıkçası 2 oğlum var emzirmeden dolayı doku kaybı olmuştu çocuklarda büyüyünce ilk fırsatta yaptırdım 12 ve 7 yaşlarındalar size Bi sorum olacaktı iki tane antibiyotık kullanıyorum ama miğde Ağrı'sı oluyor bende size doktorunuz miğde koruyucu yazmışmıydı yada siz kullandınız mı sormak istedim
Haklısın canım inşallah.Ya inşallah geçer . Ama geçmezse de mutlaka görüş Fatih beyle canım.
Baktım canım çok güzel görünüyor güle güle kullan ne kadar oldu yaptıralı ?kızzlarr fotoğraflar yükledim. en başından şuanki halime kadar.. V -violetarzum77 @35TEHAYATBASLAR @mutluluk2015 @arzu_t @Bayanfrd @Betus123 @blue_suede @CharmAddict ict @Eliff16 @Estrellax @FATOSB0 @findukser @Happy cano hayal_alemi @Jade1982 @kattina @kontes1535 @limette @macellan @melisa72 M Memontil @miraculous M miskpap @Missezgi @muradiyee @nejla_44 @newhope @nihal_19 ve diğer ekleyemediğim arkadaşlarım
sonucunu merak ettim ikisi arasında baya fark var inşallah farklı büyüklükte protez takarak eşitlemiştir doktorun.Ben ameliyat sonrasını koyamadim tlf yuklemiyor
ikinci aydan itibaren yumuşayıp seninmiş gibi hissi gelcek merak etme:)Kızlar memeler ne kadar süre de yumusucak benim suan komple uyuşuk bana ait değil gibi suan 5 gün