Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya bu ara moralim bozuk ondan herhalde, yoksa sukrediyorum halime, bu ameliyat sukretmeyi ogretti resmen ya :) insalah saglik sorunu cikmasin da sekli dert degil :)
Çok güzel canım bence boş yere canını sıkma :) keyfini çıkar. Dikiş izleri de hafifler merak etme kremini sür. Bence daha da güzel olacak canım :KK36::KK15:

Sagol canim doktor da oyle diyor, ya benim takip ettigim kadariyla anne olmus olanlar hem fiziken hem psikolojik olarak daha saglam oluyorlar, kolay atlatiyorlar sanirim, kendi annem.yanimda olmasa yapamazdim, onun tavri sakinligi sagolsun. Burada da oyle bir izlenime kapildim bilmem dogru mu dusunuyorum, tecrube her yerde her zaman farkettiriyor
Aynen tatlım. Doğru tespit etmişin. Bak annen de yanında destekçin ne güzel.

Sagol canim doktor da oyle diyor, ya benim takip ettigim kadariyla anne olmus olanlar hem fiziken hem psikolojik olarak daha saglam oluyorlar, kolay atlatiyorlar sanirim, kendi annem.yanimda olmasa yapamazdim, onun tavri sakinligi sagolsun. Burada da oyle bir izlenime kapildim bilmem dogru mu dusunuyorum, tecrube her yerde her zaman farkettiriyor
Mutlaka fark oluyor cnm annelikle insana bir olgunluk sakinlik yerleşiyor

Ya bana sanki ödemi attığı için değil de yara kapanmadığı için kanıyormuş gibi geliyor bilmiyorum :/
Direnin olduğu kısımdan kanıyor değil mi? Kardeşimin öyleydi. Sol göğsüydü onun surunlu olan. Doktor bize böyle bir açıklama yapmıştı. Olabiliyormuş bazı bünyelerde..

Direnin olduğu kısımdan kanıyor değil mi? Kardeşimin öyleydi. Sol göğsüydü onun surunlu olan. Doktor bize böyle bir açıklama yapmıştı. Olabiliyormuş bazı bünyelerde..
Sizin dren yerleri kesiye yakin mi benim baya ayri ya hatta biri baya yukarida kolsuz bir sey giysem koltuk altimdan gorunur

Dikiş izlerinden konuşulmuş kızlar benim 3 hafta oldu ama dikişlerim maşallah :nazar: çok iyi bir iyileşme gösterdi.

Sezeryandan sonra contraktubex (galiba böyle yazılıyordu) bir etkisini görmedim diyebilirim ama dikişlerim fena idi. Onlar bile silikleşti gitti.

Meme büyütmeden sonra dermatix si krem kullanıyorum ve kantaron yağı bunları daha etkili buldum herkesin cildine göre farklı krem işe yarıyor olabilir. Denemek lazım...
Ben izleri takmıyorum ama :halay:

Bu arada benim memeler bayağı yumuşadı artık normal herhangi bir sütyen kullanıyorum doktor kullanabilirsin dedi
destekli önermedi ama bir ay..
çok rahat oluyormuş böyle :dondurma:
İstediğim kıyafeti giyebiliyorum sıradan bir sütyenle bile :KK50:

Bu arada benim memeler bayağı yumuşadı artık normal herhangi bir sütyen kullanıyorum doktor kullanabilirsin dedi
destekli önermedi ama bir ay..
çok rahat oluyormuş böyle :dondurma:
İstediğim kıyafeti giyebiliyorum sıradan bir sütyenle bile :KK50:
Çok sevindim iyi olmana cnm. Darısı bana:) peki hissediyormusun dokununca silikonları ??

X