Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar kontrele gittim dikislere baktı.yeni ufak birşey yapıştırdı.sol gogsun buyuklugune baktı daha sis dedi ödem var.3 ayiçinde aradaki eşitsizlik azalmazsa ufak bir operasyonla değişim yaparız dedi.narkozsuz uyusturup yeni bir silikonla değişim yaparız korkma dedi ameliyat gibi ağrılı olmaz dedi cuma yapsak pazartesi ise gidebilirsin dedi de inşallah bunlara gerek kalmaz hiç birşeyin basitliği yok sonuçta kesecek genede ilaki ağrısı olur doktorlara basit geliyor hersey

o nasıl yaa ne saçma narkozsuz değişim mi olurmuş. kas altı değilmiydi senin ki

o nasıl yaa ne saçma narkozsuz değişim mi olurmuş. kas altı değilmiydi senin ki
Evet kas altı narkoz olması ve ilk ameliyatta silikon için cephe açılıyor kaslar kesiliyor falan bole birşey olmayacagi için değişim daha kolay dedi tabi.Tabi inşallah buna gerek kalmaz

Narkozsuz Kas altı değişim mi yapılacak ? Doktorunun dediklerine çok şaşırıyorum bazen ya. Cep hazır bile olsa hiç mantıklı gelmedi bana.

Evet kas altı narkoz olması ve ilk ameliyatta silikon için cephe açılıyor kaslar kesiliyor falan bole birşey olmayacagi için değişim daha kolay dedi tabi.Tabi inşallah buna gerek kalmaz

Doktorların öyle huyları olduğu doğru. Ama mesela benim hiç cc farkı yoktu ona rağmen sağ memem şuan daha büyük çünkü ödemli. Benim bugün 11. Günüm sen daha yenisin ödemden dolayı öyle olabilir. Yakınlatına sence bu memem büyük mü diye sorarsan tabiki de büyüklük arıyıp evet derler. Sen kuruntu yapma yine de ödenler inince belli olmaz belkide o kadar iyi düşün iyi osun. Neticede zor bir ameliyat 30 cc için tekrar ameliyat olmak çok saçma olur.

İnsallah gerek kalmaz, bence cok takma benim de biri bariz buyuk ki asimetri yoktu onceden bi sorun cikmazsa asla ameliyat olmayi dusunmem, her seyden once vucudumuzun hic bir yeri o kadar simetrik degil, goguslerde illa ki oluyor, bence cok takilma su an gorunume daha cok erken zaten. Ayrica narkozsuz ben cesaret edemzdim, narkoz olsun stressiz olsun benim olsun :)

Benim canim zaten çok kıymetli ben igneyi falan gogsumu uyusturup o kesicek izlicem zaten narkozsuz bayılırım Inşallah gerek kalmaz ben asimetri olayına takilmam sadece kıyafetten belli olmasın o kdr

Benim canim zaten çok kıymetli ben igneyi falan gogsumu uyusturup o kesicek izlicem zaten narkozsuz bayılırım Inşallah gerek kalmaz ben asimetri olayına takilmam sadece kıyafetten belli olmasın o kdr

Ya canım o iş o kadar kolay değil inşallah gerek kalmaz ama eğer gerek kalırsa başka bi doktora danış bence .

Kızlar benim silikonlar uste gibi meme uçları aşağıda bu normalmi onu da bugün farkkettim.ilk gün bole değildi

Nasil yani, pek anlasilmiyor dedigin foto atsan, ama hep diyorum sekil icin bekle biraz cok takma daha cok erken :)
resim atamıyorum ki.yani o üstten sis gibi meme uçları aşağıya bakıyor gibi. erken ama ilk güne göre daha büyük gibi.ben büyük birşey istemedim.buda beni mutsuz ediyor.hepsinizinde kafasını sisirdim.en iyisi susayim

Kesin kararını verdim. Kızlar Dr da buldum. Bu hafta gideceğim. ama eşim kafami karıştırıyor maddi konuda benide kiramiyor ama biliyorum içine sinmiyor. Kizlar ben memurun 4500 dan fazla maasim var. Söyleyin Allah aşkına kendime yıllardır yaptırmak istediğim birşey çok mu bana ? Ev almak istiyoruz, babam biraz para vermisti. 10000 ini kendime ayırmak istiyorum. Zaten maasim kreş ev kredisi bitiyor. Kendime harcayamiyorum. Cok şey mi istiyorum? Nolur bi gaz verin ya.

Tabiki çok şey istemiyorsun . Sizi çok fazla zora sokmadığı sürece hiç bişey senin mutluluğundan önemli değil. Bn kredi çekerek yaptiranlardanim hiç de pişman değilim ayrıca çok mutluyum aynaya her baktığımda iyi ki yaptırdım diyorum. Kimsenin lafına bakma , gerçekten istiyorsan yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…