Benim iki ay oldu o nedenle dedim normal daha bi sure sonra alisirsin, ben bastan tek yastikla.yattim.kalkarken biri kaldirdiBen halen benimsemedim ustume ağırlık takmışlar gibi.senin kaç gün oldu ve yatarken kaç yasikla yatiyorsun
Çocuk emzirme yok bekarim.resim telefondan dolayı atmıyor samsung yükleme yapmıyor.eşitsizlik sebebi doğal halinde de vardı doktor aradaki asimetrik 30 cc diye eşit cc takmissonraki fotolarını neden yüklemiyorsun?merak ettim.benm de eşitsizlik var.çocuk emzirme falan var mıydı sizde?
Ben bayadir ortada yokumm( okul,sinavlar ve is birturlu nefes alamadim. Yeni ameliyat olanlara gecmis olsun. Suan kus gibiyim ve ozguven patlamasi yasiyorum :) umarim herkes cok mutludur. Buarada resim de yukledim. Ayin 3unde 2. Ayim dolacak.
o nasıl yaa ne saçma narkozsuz değişim mi olurmuş. kas altı değilmiydi senin kiKızlar kontrele gittim dikislere baktı.yeni ufak birşey yapıştırdı.sol gogsun buyuklugune baktı daha sis dedi ödem var.3 ayiçinde aradaki eşitsizlik azalmazsa ufak bir operasyonla değişim yaparız dedi.narkozsuz uyusturup yeni bir silikonla değişim yaparız korkma dedi ameliyat gibi ağrılı olmaz dedi cuma yapsak pazartesi ise gidebilirsin dedi de inşallah bunlara gerek kalmaz hiç birşeyin basitliği yok sonuçta kesecek genede ilaki ağrısı olur doktorlara basit geliyor hersey
Evet kas altı narkoz olması ve ilk ameliyatta silikon için cephe açılıyor kaslar kesiliyor falan bole birşey olmayacagi için değişim daha kolay dedi tabi.Tabi inşallah buna gerek kalmazo nasıl yaa ne saçma narkozsuz değişim mi olurmuş. kas altı değilmiydi senin ki
Kızlar kontrele gittim dikislere baktı.yeni ufak birşey yapıştırdı.sol gogsun buyuklugune baktı daha sis dedi ödem var.3 ayiçinde aradaki eşitsizlik azalmazsa ufak bir operasyonla değişim yaparız dedi.narkozsuz uyusturup yeni bir silikonla değişim yaparız korkma dedi ameliyat gibi ağrılı olmaz dedi cuma yapsak pazartesi ise gidebilirsin dedi de inşallah bunlara gerek kalmaz hiç birşeyin basitliği yok sonuçta kesecek genede ilaki ağrısı olur doktorlara basit geliyor hersey
Evet kas altı narkoz olması ve ilk ameliyatta silikon için cephe açılıyor kaslar kesiliyor falan bole birşey olmayacagi için değişim daha kolay dedi tabi.Tabi inşallah buna gerek kalmaz
İnsallah gerek kalmaz, bence cok takma benim de biri bariz buyuk ki asimetri yoktu onceden bi sorun cikmazsa asla ameliyat olmayi dusunmem, her seyden once vucudumuzun hic bir yeri o kadar simetrik degil, goguslerde illa ki oluyor, bence cok takilma su an gorunume daha cok erken zaten. Ayrica narkozsuz ben cesaret edemzdim, narkoz olsun stressiz olsun benim olsun :)Kızlar kontrele gittim dikislere baktı.yeni ufak birşey yapıştırdı.sol gogsun buyuklugune baktı daha sis dedi ödem var.3 ayiçinde aradaki eşitsizlik azalmazsa ufak bir operasyonla değişim yaparız dedi.narkozsuz uyusturup yeni bir silikonla değişim yaparız korkma dedi ameliyat gibi ağrılı olmaz dedi cuma yapsak pazartesi ise gidebilirsin dedi de inşallah bunlara gerek kalmaz hiç birşeyin basitliği yok sonuçta kesecek genede ilaki ağrısı olur doktorlara basit geliyor hersey
Bilmiyorum inşallah hiç gerek kalmaz tek duam oNarkozsuz Kas altı değişim mi yapılacak ? Doktorunun dediklerine çok şaşırıyorum bazen ya. Cep hazır bile olsa hiç mantıklı gelmedi bana.
Benim canim zaten çok kıymetli ben igneyi falan gogsumu uyusturup o kesicek izlicem zaten narkozsuz bayılırım Inşallah gerek kalmaz ben asimetri olayına takilmam sadece kıyafetten belli olmasın o kdrİnsallah gerek kalmaz, bence cok takma benim de biri bariz buyuk ki asimetri yoktu onceden bi sorun cikmazsa asla ameliyat olmayi dusunmem, her seyden once vucudumuzun hic bir yeri o kadar simetrik degil, goguslerde illa ki oluyor, bence cok takilma su an gorunume daha cok erken zaten. Ayrica narkozsuz ben cesaret edemzdim, narkoz olsun stressiz olsun benim olsun :)
Benim canim zaten çok kıymetli ben igneyi falan gogsumu uyusturup o kesicek izlicem zaten narkozsuz bayılırım Inşallah gerek kalmaz ben asimetri olayına takilmam sadece kıyafetten belli olmasın o kdr
Insallah hic birine ihtiyac olmaz simdi kazakla bakoyorum da kocaman geliyor gözüme sanki büyük olmuş her ikiside bir normal hale gelse vala bana memeli olmak yaramadı sanırımYa canım o iş o kadar kolay değil inşallah gerek kalmaz ama eğer gerek kalırsa başka bi doktora danış bence .
Nasil yani, pek anlasilmiyor dedigin foto atsan, ama hep diyorum sekil icin bekle biraz cok takma daha cok erken :)Kızlar benim silikonlar uste gibi meme uçları aşağıda bu normalmi onu da bugün farkkettim.ilk gün bole değildi
resim atamıyorum ki.yani o üstten sis gibi meme uçları aşağıya bakıyor gibi. erken ama ilk güne göre daha büyük gibi.ben büyük birşey istemedim.buda beni mutsuz ediyor.hepsinizinde kafasını sisirdim.en iyisi susayimNasil yani, pek anlasilmiyor dedigin foto atsan, ama hep diyorum sekil icin bekle biraz cok takma daha cok erken :)
Tabiki çok şey istemiyorsun . Sizi çok fazla zora sokmadığı sürece hiç bişey senin mutluluğundan önemli değil. Bn kredi çekerek yaptiranlardanim hiç de pişman değilim ayrıca çok mutluyum aynaya her baktığımda iyi ki yaptırdım diyorum. Kimsenin lafına bakma , gerçekten istiyorsan yaptırKesin kararını verdim. Kızlar Dr da buldum. Bu hafta gideceğim. ama eşim kafami karıştırıyor maddi konuda benide kiramiyor ama biliyorum içine sinmiyor. Kizlar ben memurun 4500 dan fazla maasim var. Söyleyin Allah aşkına kendime yıllardır yaptırmak istediğim birşey çok mu bana ? Ev almak istiyoruz, babam biraz para vermisti. 10000 ini kendime ayırmak istiyorum. Zaten maasim kreş ev kredisi bitiyor. Kendime harcayamiyorum. Cok şey mi istiyorum? Nolur bi gaz verin ya.