Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya saten oraya gidince ilginç bi şekilde düzeliyor insan. Sonra yine başlıyor :) nedendir bilmem. Çok yormamaya çalış canım kendini Perii7777 Perii7777 ın da kanaması olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Direnlerin çıkarıldığı yerden mi geliyor kan? Çok geçmiş olsun. İnşallah geçer canım.

Canım ben sana geçmiş olsun diye de yazmıştım sanırım?? Göğüslerin öncesinde de fark vardı gerçekten , şimdi önlem almadı geçmezse doğal asimetri diyecek o zaman. Aslında zor değildi birine 375 birine 400 takmak. Ama tabii doktorlardan iyi bilemeyiz canım geçecek diyorsa vardır bi bildiği daha çok yenisin düzelir inşallah zamanla .
ya gerçekten bu doktorlara sinir olmaya başladım neden farkı göre göre ısrarla ikisine de aynı protezi takıyorlar anlamaıyorum.ne kaybettiriyor bu onlara.:KK11:

ya gerçekten bu doktorlara sinir olmaya başladım neden farkı göre göre ısrarla ikisine de aynı protezi takıyorlar anlamaıyorum.ne kaybettiriyor bu onlara.:KK11:

Ama farklı ccler takınca Hem çap Hem de yükseklik olarak boyutu değişmiş oluyor hani onu ayarlamak da zor . O yüzden takmıyorlar sanırım .

Baya olmus sorali ama ancak gordum cnm. Antibiyotik bende sıkıntı yarattı. Midem ve bagirsagim bozuldu. Sonuna kadar kullandim ama cidden zorlandim yan etkileri yuzunden. Hatta birsktiktsn bir sure sonrasina kadar da devam etti. Bana da 275 mentor takildi bu arada :)

Bende de miğde Ağrı'sı yapıyor bugun bitiyo zaten bklm pazartesi kontrol var 7 gün oldu bugun iyiyim dikiş yerleri Ağrı'yor yeni olduğu için bide sütyene alışmak zor oluyor yatarken fln sıkıcı oluyor

Kızlar bu ameliyattan sonra kar gevşetici kremler niye verilmiyor veya surulebilinirmi
Kızlar bu ameliyattan sonra kar gevşetici kremler niye verilmiyor veya surulebilinirmi
Benim bugün 16. günüm , hastanedeki ikinci gecemde nefes alamadığım için doktor sadece sırt ve omuzlarıma sürmek koşuluyla kas gevşetici krem verdi ama asla südyeni açmaya izin vermedi, sadece 5 dakika nefes almak adına kopçayı açtık. Çıkmadan öncede kas gevşetici hap verdi.Dayan , gün geçtikçe hiç geçmeyecek sandığın ağrılar azalarak geçiyor.

Bende de miğde Ağrı'sı yapıyor bugun bitiyo zaten bklm pazartesi kontrol var 7 gün oldu bugun iyiyim dikiş yerleri Ağrı'yor yeni olduğu için bide sütyene alışmak zor oluyor yatarken fln sıkıcı oluyor
Antibiyotik beni de mahvetti hatta yazdim adini bi kenara bi daha baska doktor verirse alternatif bir sey isteyecegim, mide bulantisi yapti bende bagirsak duzenim bozuldu uc dort kez tuvalete cikiyordum belki daha fazla hic yemek yiyemiyordum bulantidan geniz akintisi yapti, antibiyotig bitirince cok mutlu olmustum ilk defa agiz tadiyla yemek yemistim bagirsaklarin duzelmesi zaman aldi ama

sonucunu merak ettim ikisi arasında baya fark var inşallah farklı büyüklükte protez takarak eşitlemiştir doktorun.
Hayır iste aynı eşit takmış 25 cc fark vardı 375 cc her ikisine ole takmış bende suan bundan şikayet ediyorum doktor da 50 cc farklarda farklı protez taktiğini zamanla bu farkın azalacagini soledi

Benim bugün 16. günüm , hastanedeki ikinci gecemde nefes alamadığım için doktor sadece sırt ve omuzlarıma sürmek koşuluyla kas gevşetici krem verdi ama asla südyeni açmaya izin vermedi, sadece 5 dakika nefes almak adına kopçayı açtık. Çıkmadan öncede kas gevşetici hap verdi.Dayan , gün geçtikçe hiç geçmeyecek sandığın ağrılar azalarak geçiyor.
Ben agri kesici içiyorum o baya iyi geliyor.mesela saati geldiğinde icmezsem yavaslar kollar katılmaya başlıyor

Malesef iste bende o gruptayim kaç gundur sinirlerim bozuk bir yandan agri çekiyorum bir yandan sol tarafım daha büyük yaşlı baskı teyzem bile dedi sol büyük sanki 4 kişi soleyince insan morelmen cokuyor.

Ayy inşallah aradaki farkta azalır suan bildiğin uyuşuk benim değil sanki
O his cok normal hatta bi sure daha olacak daha cok yeni ameliyatin, ben bakmadim bile acidan agridan ilk hafta dusu zor aldim, hic hissetmiyordum bi garip geliyordu, su an yumusadi sayilir ama baya alistim benimsedim :)

Yarin 2 de randevum var bakim ne konusucaz ne yapicak yarın tam 1 hafta olmuş oluyor.zor bir süreç gerçekten ameliyat o ile basite alınacak birşey değil benim gözümde.ilaki azalıyor gün gün.ama suan ilk güne göre ilerleme var ...hayirli geceler.

O his cok normal hatta bi sure daha olacak daha cok yeni ameliyatin, ben bakmadim bile acidan agridan ilk hafta dusu zor aldim, hic hissetmiyordum bi garip geliyordu, su an yumusadi sayilir ama baya alistim benimsedim :)
Ben halen benimsemedim ustume ağırlık takmışlar gibi.senin kaç gün oldu ve yatarken kaç yasikla yatiyorsun

Hayır iste aynı eşit takmış 25 cc fark vardı 375 cc her ikisine ole takmış bende suan bundan şikayet ediyorum doktor da 50 cc farklarda farklı protez taktiğini zamanla bu farkın azalacagini soledi
her şey için en az 6 ay beklmek şart canım maalesef.ben olalı 4 gün sonra 3 ayolcak hala tam olarak düzelmiş değil.

Yarin 2 de randevum var bakim ne konusucaz ne yapicak yarın tam 1 hafta olmuş oluyor.zor bir süreç gerçekten ameliyat o ile basite alınacak birşey değil benim gözümde.ilaki azalıyor gün gün.ama suan ilk güne göre ilerleme var ...hayirli geceler.

Malesef iste bende o gruptayim kaç gundur sinirlerim bozuk bir yandan agri çekiyorum bir yandan sol tarafım daha büyük yaşlı baskı teyzem bile dedi sol büyük sanki 4 kişi soleyince insan morelmen cokuyor.
sonraki fotolarını neden yüklemiyorsun?merak ettim.benm de eşitsizlik var.çocuk emzirme falan var mıydı sizde?

selam canım, ben de geçen gün bütün cesaretimi toplayıp muayene için Dr.Gökhan Haytoğlu na gittim, benim de boyum 1.67 ve kilom 53. meme yapım çok küçük, doğal bir görünüm için bana 280 cc kas altı damla önerdi. başka bir doktora kas üstü yuvarlak yaptıran arkadaşım da var ama bana biraz yapay görünüyor. kas altını düşün derim ben.

Merhaba;

Ameliyatinizi oldunuz mu olduysaniz memnun kaldiniz mi, Dr Haytoglu nasil bi dr

Kızlar hazırlanıp CikicAm kontrol icin evden şimdi birşey farkkettim kollarimi kaldırır indirirken tuhaf bir şey geliyor normal mi bu içten geliyor sizlerde bole birşey oldumu

X