Yok canim fransadayim turkcemde belli olmadimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim fransadayim turkcemde belli olmadimi
Ay deneyelim hemen :) ne kadar ki?Coookk faydasini gordum revitalash diye bir serum
Bir bakin nete isterseniz gercekten her aksam surdugum zaman kirpiklerim baya bir uzadi ve koyulasti ve kirpik dokulmem durdu biraz pahali ama deger
doktoruma göre hiç bir sorun yok ve gayet güzel.devlette olduğum için yapacağı işlemlerde ücret alınıyor.daha önceki ameliyatlarında özellikle burun düzelttirmeye gelenlerden hep ücret istedi.Allah yardımcın olsun canım. 6 ay sonunda inşallah biraz toparlar. Peki doktorun hatası varsa telafi edecek mi? Bekleyelim bakalım canım. Cocuk kaç yaşında bu arada?
kızım 13 yaşında.Allah yardımcın olsun canım. 6 ay sonunda inşallah biraz toparlar. Peki doktorun hatası varsa telafi edecek mi? Bekleyelim bakalım canım. Cocuk kaç yaşında bu arada?
teşekkür ederimCoookk faydasini gordum revitalash diye bir serum
Bir bakin nete isterseniz gercekten her aksam surdugum zaman kirpiklerim baya bir uzadi ve koyulasti ve kirpik dokulmem durdu biraz pahali ama deger
Ya ben senin kızını sanki bebek olarak düşünüyorum hep. İlahi büyükmüş genç kız yani. Benim büyük kızımda 2003 lü. Aynı yaşlardalar yani.kızım 13 yaşında.
100€ canim uc aylik bir tup sonra bir tup daha aliyosun onu da hergun surmuyosun 2/3 gunde bir o daha uzun suruyor tabiAy deneyelim hemen :) ne kadar ki?
Resimleri olan kisileri ekliyorum kizlar sorun yok
benidResimleri olan kisileri ekliyorum kizlar sorun yok
benide izlermsn cnmResimleri olan kisileri ekliyorum kizlar sorun yok
Ben başlayamadım sabah uğradım okula rapor falan için ama geri geldim. Bu sırada tesadüfen iş arkadaşlarım bir operasyon geçirdiğimi öğrendiler ısrarla sorular ve memeden kist alındı dedim ayrıntıları ile sormaya başladılar canım sıkıldı anlatmak istemedim. Ne merak, ne merak sonra da çıktım geldim
:)) Bu işler böyle cnm. Sağlık olsun.Ben başlayamadım sabah uğradım okula rapor falan için ama geri geldim. Bu sırada tesadüfen iş arkadaşlarım bir operasyon geçirdiğimi öğrendiler ısrarla sorular ve memeden kist alındı dedim ayrıntıları ile sormaya başladılar canım sıkıldı anlatmak istemedim. Ne merak, ne merak sonra da çıktım geldim
gercekten sinir bozucu bu merak, çalışınca sıkıntı,ben her seyi herkese anlatmak zorunda mıyım, ne olduysa oldu.Ben başlayamadım sabah uğradım okula rapor falan için ama geri geldim. Bu sırada tesadüfen iş arkadaşlarım bir operasyon geçirdiğimi öğrendiler ısrarla sorular ve memeden kist alındı dedim ayrıntıları ile sormaya başladılar canım sıkıldı anlatmak istemedim. Ne merak, ne merak sonra da çıktım geldim
Anlatmak istemezsen zorla anlattırmaya çalışmaları hele en sinir bozucu kısmıgercekten sinir bozucu bu merak, çalışınca sıkıntı,ben her seyi herkese anlatmak zorunda mıyım, ne olduysa oldu.
CANIM aman dikkat et daha senin ki de damla dönebilir sonra ama insan da dayanamıyor evlat oluncaSlm kızlar bugün tam 1 ayım doldu.. C.tesi oğlumu taşıdım 3 sokak kadar dün çok agrim oldu ama şükür bugün iyiyim.. Demek ki neymiş hemen ağır taşınmazmış denemiş oldum böylelikle..