Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben başladım canım ama pertim çıktı, aksi gibi 8 saat full dersim vardı çok ağır geldi. Benim iki hafta oldu ama hala vücudum okul temposuna hazır değilmiş:/ 5 gündür ağrımayan memelerim yine ağrımaya başladı
Ayakta olunca zor oluyor ya ben yirmi gun sonra basladim ise ilk uc gun zordu, altlari agriyordu sirtmi yaslayip dinlenmem gerekiyordu ayakta klinca uzun sure, bi kac gune daha iyi hissedersin, kolay gelsin

kizlar ya kime sorsam kiminle konussam aklindakinin bir buyugunu yaptir sonra pisman olursun diyor.
Dun bitane musterim geldi o da ameliyat olali 4 ay oldu memisleri cok guzel olmus, 335 cc takilmis keske 350 isteseydim gozum alisti kucuk geliyorlar gozume diyor. Bana da aklindakinin bir ustunu taktir dedi.
Benim Dr bana 280 dedi ben 280 cok az diyorum :/ haftaya tekrar gitcem ozaman detaylica konuscam buyuk istedigimi soylucem
Buyuk istiyorsan, aman ben buyum sevmem dogal olsun demiyorsan, kesinlikle olabilecegin en buyugunu iste 280 en oluru demediyse, onu diyen doktor 300 u de kabul eder gibi geliyor bana

Arzu_C Arzu_C canım sen Fatih beyi düşünüyordun. Fatih bey mi böyle söyledi sana? Çünkü 300 cc den aşağı takmayı hiç tercih etmiyor . Hatta benim de büyüklükle ilgili kaygılarım vardı o zaman konuşmuştuk kendisi söylemişti 300 ccden aşağı takmıyorum ameliyat olduğunuza değmeli sonuçta demişti . Ha bana 325 cc takıldı yine istediğim boyut olmadı ama yazmıştım ya sana vücudunun elverdiği bir boyut var , e başka bir doktor 400 küsür söylemişti sana peki bu 200 küsürlüyü söyleyen kim?

Tiramisu35 Tiramisu35 ben Turkiyede ameliyat olmaktan vazgectim. Belcikada ameliyat olacagim. ben burda 3 Dr la gorustum 280 diyen 2. gorustugum dr du . carsamba gunu tekrar randevum var ve mart ayinin 7 sine ameliyat tarihi alacagim

M Memontil kuzu niye damla yaptirdin? soruyorum cunku coook dogal ve guzel olmuslar :nazar: ve bende damla dan yanayim ama bakalim dr um ne dicek.

bitsedegitsekya bitsedegitsekya canim goguslerin harika olmuslar degisim budur yani :nazar:

S sukufe90 gulum ben 350 hatta 370 bile isterim yani bakalim Dr um ne dicek
Arzu_C Arzu_C canımcım ben Damlanın doğallığını seviyorum tabi iyi ellerde yapılırsa damla güzel fakat doktor beceremezse sarkık ve üstler bomboş olabilir. Benim memede sarkıklık yoktu sende sarklıklık varsa yuvarlak tercih etmelisin bence birde damla da bir tık daha büyük cc ve yüksek profil tercih etmen iyi olur.

M Memontil gulum sagol cevabin icin. bende de sarkiklik yok ama ustler bos. goguslerim genis. bak istersen resimlerime. bende carsamba gunu Dr uma gorusmeye gittigimde damla sormayi dusunuyodum

Tiramisu35 Tiramisu35 ben Turkiyede ameliyat olmaktan vazgectim. Belcikada ameliyat olacagim. ben burda 3 Dr la gorustum 280 diyen 2. gorustugum dr du . carsamba gunu tekrar randevum var ve mart ayinin 7 sine ameliyat tarihi alacagim

Hayırlı olsun kararın canım. Peki 400 küsür diyen doktorla neden görüşmüyorsun ?

Kizlar bu memisleri birlestirmek icin napicaz bilen var mi masaj yaparken nasil masaj yapcaz benim dr bisey demedi bana

Fotografn varmı oncesı sonrası ıcın ?
Gıttıgın foto hangısıyıd bana mesaj atarmsn
B+ Hıgh profıl dıyor bana Dr ben suan A cupım
Ama bazen b yetermı dıorm
Oncesi fotografim yok sonrasıda daha koymadım yüklemeyi becerebilirsem insallah yüklicem ama bikinili fotograftan anlarsınız 75 c baya kucuk bi goguse sahiptim suan kac kup oldum bilmiyorum daha sütyen almadim abes buyuk bisey istemedim vucuduma orantili buyuklugu tam kivamında kup pazarlaği yapmadim resimle gittim boyutum bu bundan buyuk olmasin dedim ayni boyutu verdi

Fotografn varmı oncesı sonrası ıcın ?
Gıttıgın foto hangısıyıd bana mesaj atarmsn
B+ Hıgh profıl dıyor bana Dr ben suan A cupım
Ama bazen b yetermı dıorm
Öncesini yükledim bakabilirsin az cok belli sarkık oluşu bile bikini bile toplamamış şuan 375 cc round high profil kas alti korseli halinide koyucam oda az cok fijir sahibi eder seni sutyen giyebildigim ilk gün dantelli telsiz balensiz sutyenimlede yuklicem

M Memontil kuzu niye damla yaptirdin? soruyorum cunku coook dogal ve guzel olmuslar :nazar: ve bende damla dan yanayim ama bakalim dr um ne dicek.

bitsedegitsekya bitsedegitsekya canim goguslerin harika olmuslar degisim budur yani :nazar:

S sukufe90 gulum ben 350 hatta 370 bile isterim yani bakalim Dr um ne dicek
Simdiki halini bilmiyorum ama aklindaki soyle illa ki, sirf buyukluk icin ikinci ameliyat cekilmez icine sinmezse, Allah kimseye yasatmasin ikinci ameliyat tecrubesini

X