- 23 Aralık 2014
- 493
- 363
- 40
Cok gecmis olsun. Baski hissi disinda cok da agrin olmayacak inaallah merak etme, sık disini 3 gun. Bugun odada dolas ara ara acilirsinKızlar çıktım ben ameliyattan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun. Baski hissi disinda cok da agrin olmayacak inaallah merak etme, sık disini 3 gun. Bugun odada dolas ara ara acilirsinKızlar çıktım ben ameliyattan
gördüm canım çok geçmiş olsun.Kizlarrr 4. Gunum, kontrolum vardi. Her sey yolunda cok sukur. Sislikler var, 1 aya meme seklini tam almaya baslayacak. Oncesi sonrasi yaptim, izlediklerim gorebilir
Cok gecmis olsun. Agrilara odaklanma. Patlama hissi yarin azalacak. Aramiza hosgeldin:)Sevgili MEMEDAŞLARIM çıktım bende öğlen 2gibi uyandım. Suan patlıcak gibiler ve hareket edemiyorum hiç. 300cc kas altı oldu. Öncesi sonrasınyapıcam memeni görür görmez
Çok geçmiş olsun canım hayırlı uğurlu olsun :)Sevgili MEMEDAŞLARIM çıktım bende öğlen 2gibi uyandım. Suan patlıcak gibiler ve hareket edemiyorum hiç. 300cc kas altı oldu. Öncesi sonrasınyapıcam memeni görür görmez
Teşkkr ederm cnm Ohhhh az önce bütün yastık gibi olan sütyenlerm tarih oldu doktrn verdği iki korse dışında hiç kalmadı galiba bu ara gördüğümü alacğmmmilk 3 ay telli yasak 3 ay sonra normal kaplı sütyen (yani incecik süngerli) kapsız sütyen telli sütyen serbest dedi benim doktorum.. ama yarı destek veya full destekli sütyenler artık tarih oldu cnm yasak.. silikonun şeklini bozuyormuş kayma riskini çoğaltıyormuş o yüzden kesinlikle yasak dedi bana..
Çokkk geçmiş olsun canım hoş geldin aramıza hayırlı olsunnnn ikizlerinKızlar çıktım ben ameliyattan
Çok geçmiş olsun canımmmmmm hayırlı olsunnSevgili MEMEDAŞLARIM çıktım bende öğlen 2gibi uyandım. Suan patlıcak gibiler ve hareket edemiyorum hiç. 300cc kas altı oldu. Öncesi sonrasınyapıcam memeni görür görmez
wuhuuuuuuuuu,Teşekkür ederim hepinize şu an müthiş baskı hissi var onun dışında dayanılmaz değil ve 390 high profil dual plan oldu henüz yemek yiyemiyorum çok acıktım
maşallah başarılı olmuş kaç cc taktı 298239823 kere sormus olablırım hafıza sıfır bende :)Kizlarrr 4. Gunum, kontrolum vardi. Her sey yolunda cok sukur. Sislikler var, 1 aya meme seklini tam almaya baslayacak. Oncesi sonrasi yaptim, izlediklerim gorebilir
Ahahah evet o kadar sordun gercekten. 275 ccmaşallah başarılı olmuş kaç cc taktı 298239823 kere sormus olablırım hafıza sıfır bende :)
anamm 9 da gırdın 2 de mı uyandınSevgili MEMEDAŞLARIM çıktım bende öğlen 2gibi uyandım. Suan patlıcak gibiler ve hareket edemiyorum hiç. 300cc kas altı oldu. Öncesi sonrasınyapıcam memeni görür görmez
gecmıs olsun bu arada canımSevgili MEMEDAŞLARIM çıktım bende öğlen 2gibi uyandım. Suan patlıcak gibiler ve hareket edemiyorum hiç. 300cc kas altı oldu. Öncesi sonrasınyapıcam memeni görür görmez
325 360 tkamasın bana ya pufff senınkı guzel :) gelısmelerle dahada guzel olacak masallah cnmmH
Ahahah evet o kadar sordun gercekten. 275 cc
kızmıyorsn dımıH
Ahahah evet o kadar sordun gercekten. 275 cc
Ay tabiki hayir, egleniyoruz:)kızmıyorsn dımı
Canım takip etme şansın var mı bemideHatta doktor bir büyüğümü de denemiş ama sığmamış
Selamm izlersen bakayim ben dekızlar fotoğraf yükledim 40. günüm.. B Bayanfrd Betus123 findukser Estrellax H Happy cano hayal_alemi Jade1982 @kattina L limette M macellan miraculous muradiyee M miskpap mutluluk2015 Tiramisu35 nihal_19 S Senacicekk arzum77 melisa72
:) herkesi sayamadım sanırım.. saydıklarım sayamadıklarım bakın kızlar