Geçmiş olsun.Sevgili MEMEDAŞLARIM çıktım bende öğlen 2gibi uyandım. Suan patlıcak gibiler ve hareket edemiyorum hiç. 300cc kas altı oldu. Öncesi sonrasınyapıcam memeni görür görmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun.Sevgili MEMEDAŞLARIM çıktım bende öğlen 2gibi uyandım. Suan patlıcak gibiler ve hareket edemiyorum hiç. 300cc kas altı oldu. Öncesi sonrasınyapıcam memeni görür görmez
Beni de izlemediğin için yorum yapamdım :)kızlar fotoğraf yükledim 40. günüm.. @Bayanfrd @Betus123 @findukser @Estrellax @Happy cano @hayal_alemi @Jade1982 Larimar @limette @macellan @miraculous @muradiyee @miskpap @mutluluk2015 @Tiramisu35 @nihal_19 @Senacicekk arzum77 @melisa72
:) herkesi sayamadım sanırım.. saydıklarım sayamadıklarım bakın kızlar
Bende ağrı hissetmiyorum Ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim baskı hissi çok güçlü nasıl başa çıkacağım birde genelde midem bulanıyor çok bir şey yiyemiyorum naptım ben kendime diyorumKızlar günaydınben kalkamıyorum telefonu zor tutuyorum yatakta doğrulamıyorum. Normal mi bu kadar zor olması. Kıpırdayamıyorum
hoşgeldin.teşekkür ederim.inşallah gerek kalmaz.Çok geçmiş olsun canım. Vardır bunda da bir hayır. Bekle bakalım. 6 Ay geçince tekrar bir ameliyat olacak gibi görünüyor. Nediyor doktorun. Canını sıkma sağlığın yerinde olsun. Hiç olmazsa telafisi olan bir durum.
Sütyeni giydirdi bana şimdi. Biraz rahatladım kalktım ayağa senin de sargılarını çıkarınca rahatlarsın inşallahBu kadar baskı hissi normal mi arkadaşlar ne zaman geçecek
Hepimiz yasadik cnm inan. Bugun 5. Gunum baski yuzde 60 falan azaldi. Ilk 3 gunu atlatmaya bak, gececek:)Bende ağrı hissetmiyorum Ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim baskı hissi çok güçlü nasıl başa çıkacağım birde genelde midem bulanıyor çok bir şey yiyemiyorum naptım ben kendime diyorum
Evet sargı da çok rahatsız ediyor daha görmedim zatenSütyeni giydirdi bana şimdi. Biraz rahatladım kalktım ayağa senin de sargılarını çıkarınca rahatlarsın inşallah
Yaa bilmiyorum gerçekten Daha kolay geçeceğini düşünmüştümHepimiz yasadik cnm inan. Bugun 5. Gunum baski yuzde 60 falan azaldi. Ilk 3 gunu atlatmaya bak, gececek:)
Ben de tam tersi cokk daha zora hazirlamistim kendimi. Maalesef kolay bir surec degil ama 1 ay sonra falan, her sey yolunda giderse, sıkıntısız ve guzel memelerimiz olacak insallahYaa bilmiyorum gerçekten Daha kolay geçeceğini düşünmüştüm
Zaten herkesin charmaddicte hergün öncekinden iyi olucak demesine güveniyorum. Umarım dediğiniz gibi olurHerkesin farkli cnm sureci. Benim de yasadigim, agridan cok hareket edememekti. Gunden gune acilacaksin
Bende ilk kalktığımda baş dönmesiyle birlikte azıcık oldu şu an yok amaMide bulantısı oldu mu sizde de
Kesin oyle. Inan. Her gun daha kolay. Ama genele baktiginda tabiki zor. Biraz uzun vadede dusunmek lazim. Bu sureyi hayatindan cikaracaksin:)Zaten herkesin charmaddicte hergün öncekinden iyi olucak demesine güveniyorum. Umarım dediğiniz gibi olur
Oldu tabiki. 2. Gun aksama dogru falan bitiyor bulanti. Bol su ic.Mide bulantısı oldu mu sizde de
:)))hoşgeldin.teşekkür ederim.inşallah gerek kalmaz.
arzum ne zaman dönecek biliyor musun?
Günaydın cnm baskı hissi normal tabiki her geçen gün daha iyiye gideceksin merak etme.. mide bulantısı bende oldu 2 gün yemek yiyemedim sonra dr söyledim anestezinin etkisi dedi hap verdi 2 kere içtim normale döndüm..Mide bulantısı oldu mu sizde de
tey tey teeeyyyy insan kendini daha iyi hissediyor resmen özgüven tavan yapıyorYaşasın tam bağımsız ve desteksiz sütyenli göğüsler