Kızlar yeni albüm ekledim. 2ay oldu. Aslında dün akşam fotoğraf çekip çok uzulmustum.6ay boyunca fotoğraf cekmeme ve aynaya bakmama kararı almıştım. Ama bugün arzumla yazistiktan sonra fotoğraf yüklemeye karar verdim.cogu arkadaşlar benim çok sıkıntılı bir ameliyat gecirdigimi biliyor. Sol meme de hâlâ sıkıntı var. Moralim çok bozuluyor kızlar yıllarca bunun için mi bekledim diye avazim çıktığı kadar bağırarak ağlamak istiyorum.
sol göğsümde bugün agrim var.bazen ağrı ve şişlik artıyor bazen de normale dönüyor. Sadece ağrı ve şişlik olsaydı sukrederdim.memedeki bariz asimetri, üst bölgedeki içine cokuk bir görüntü benim psikolijimi alt üst etti. Bu ameliyatı olabilmek için okadar çok araştırma yaptım ve parayi biriktirmek için nelerden ödün verdiğimi Allah bilir. Bu mu olacaktı sonuç diyorum.
doktorumun dediği tek şey 6ay beklemek.ya 6ayin sonunda meme başı büyüklüğü gececek mi ya da derim kalinlasip da
protez belli olmicsk mi, ya bu sunuk görüntü nasıl toparlanacak.hangisini dusuneyim hangisine yanayım.