Merhaba,
Ben de 4 gün önce ameliyat oldum. Ben büyük ve yapay dursun istemediğimi söylemiştim doktoruma. O da bana vücut yapım gereği zaten küçük takılabileceğini ancak bayanların genelde ameliyat sonrasında büyük taktırmadıkları için pişmanlık duyduklarını söylemişti. Ben de, o bayanlardan olmadığımı, bu küçük göğüslerden büyük göğüslere geçmek istemediğimi, ağırlık taşımak istemediğimi söylemiştim. Ameliyat esnasında 250 cc'lik denediğini ancak uymadığı için 210 cc'lik taktığını söyledi. Henüz şişlerim inmedi. Ama gördüğüm kadarıyla hala küçük sayılırlar.. Ama yapacak bir şey yok.. Vücut yapıma bunlar uyuyormuş.. Şiş halleriyle gayet iyi duruyorlar. Tabi hissizlik var hala.. Şiş oldukları için de yapay görüntü de var biraz.. Bana da kas altı, yuvarlak Allegran marka implant takıldı.. Ameliyat sonrası gerçekten ağrılı oluyor ve yavaş yavaş azalıyor ağrılar.. İki gündür kaslarımı kullanmam halinde çok yanma hissi oluyor..Umarım onlar da geçecek..
Yaptrımak isteyen arkadaşlar olursa, sorularına tecrübem dahilinde yanıt vermeye çalışabilirim.
Merikeklik, ameliyattan sonraki gün 5-10 dakikalık araba yolculuğu bile bana işkence gibi geldi.. Sarsıldıkça ağrılar arttı..
Tavsiye etmiyorum..
Sevgiler..