• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam,

ben de olacağım için, ameliyatım bir hafta ertelendi. Hormonlar nedeniyle göğüslerde şişme olduğundan, doktor normal halini görerek implant deniyor..

Umarım sonuç istediğin gibi olur..

offff her şeyi annemin memeleketten gelişini falan hep ayarlamıştım okuldan izin almayı falan doktorun kim canım

offff her şeyi annemin memeleketten gelişini falan hep ayarlamıştım okuldan izin almayı falan doktorun kim canım

Canım çok sıkıntı yapma kendine.Doktor sorun olmaz diyebilir... Her doktorun ameliyat planı farklı olabiliyor .. Strese sokma.şütfen doktorunla iletişime geç maille cevap bekleme telefon açıp sor lütfen :34:

canım çok sıkıntı yapma kendine.doktor sorun olmaz diyebilir... Her doktorun ameliyat planı farklı olabiliyor .. Strese sokma.şütfen doktorunla iletişime geç maille cevap bekleme telefon açıp sor lütfen :34:

canım hasan beyi arayacağım zaten yarın bugün pazar diye mesaj atayım dedim stres oluyo illa ki insan elde değil adeti öne alabileceğim bir ilaç yok mudur acaba göğüslerimdeki şişlik ve gerginlikten kurtulayım ...

canım hasan beyi arayacağım zaten yarın bugün pazar diye mesaj atayım dedim stres oluyo illa ki insan elde değil adeti öne alabileceğim bir ilaç yok mudur acaba göğüslerimdeki şişlik ve gerginlikten kurtulayım ...

Hayır sakın... Hormonlarını bozacak ilaçlar kullanma sakın.Bak ben ameliyat öncesiok stres yaptıgım için adet dönemim düzensizleşmişti.Onun için stres yapma,doktoruna sor ne derse ona göre planlı hareket et diyorum canım..Ameliyat sonrasıda adet düzensizliği yaşayan arkadaşlar olmuştu bunlar normal şeyler panik yapma :29:

Merhaba, ben de forumda yeniyim ve ameliyat öncesi araştırmalarım sürüyor:) Herkesin yazdıklarını gördükçe kesin olmalıyım diyorum, korkumu umarım atarım üstümden ben de..

canım merhaba hoşgeldin:)))bence memelerinden rahatsız ve mutsuzsan hiç düşünme ol.
buradan ameliyattan sonra çok ağrı çektiğini 5-10 dk yolculukta bile dayanamadığını yazan arkadaşlar var,saygı duyarım.
belki kişiye göre ağrı hissi değişiyordur yada doktorun elide etkili olabilir bilemem.
ama ben şahsen ameliyatın gecesi ağrı duydum oda aman aman değil,sonra sadece biraz gerginlik oluyor ama korkulacak bişey deil bana göre.
ben üçüncü günde işbaşı yaptım vallahi.ağrı birkaç gün bile sürseydi onada değer arkadaşım hiç durma yaptır derim,sonuç harika oluyor.
psikolojim yerine geldi 3 ay önce oldum ben istanbulda.
ama doktor seçimine dikkat et.iyi bilen biri olmalı,sonra sonuç kıorkulacak bir durum bile olabiliyor benim çevremde var öyle.
öpüldün:)

slm kızlar ben yaklasık 11 kilo verdim kilo aldıgım dönemde göğüslermden gayet memnundm ama verince de küçüldüler ara sıra kendime dert ettm bu durumu bi ara unuttm smdi malum yaz geldi bikiniler felan canım sıkıldı yine estetik de ne bilim bıçak altına yatma fikri bana pek de cazip gelmiyo ama büyütmenin sanırm baska yolu yok doğal yollarla büyütmek gecici gibi geliyo estetik olan kızlar siz bu estetiğe nasl karar verdiniz ne oldu da tamm estetik yaptıcam dediniz sanırım bu süreçte en kötü sey kararsızlık :26:

canım bende benzer bişey yaşadım,ve ne ilaçlar kremler denedim..bidolu para döktüm ama hepsi fasa fiso..3 ay önce meme protezi yaptırdım eski meme boyutumun hemen hemen aynı büyüklüğü..aşırı durmuyo,küçüldüğü dönemde ful destekli çamaşır taktığımdan kimse silikon yaptırdığımı anlamadı bile.bilen arkadaşlarıma gösterdim hepsi hayran oluyor şuan.gerekli birikimin veya maddi hazırlığın varsa hiç uğraşma onlabunla direk ameliyat derim.3.gün işe başladım ağrı sızı olmadı.sadece 1 hafta boyunca gerginlik ve biraz ağırlık oldu oda geçti tabi.kararlı ol.ben eski bikinileri raftan indirdim darısı başına:))))

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben de 4 gün önce ameliyat oldum. Ben büyük ve yapay dursun istemediğimi söylemiştim doktoruma. O da bana vücut yapım gereği zaten küçük takılabileceğini ancak bayanların genelde ameliyat sonrasında büyük taktırmadıkları için pişmanlık duyduklarını söylemişti. Ben de, o bayanlardan olmadığımı, bu küçük göğüslerden büyük göğüslere geçmek istemediğimi, ağırlık taşımak istemediğimi söylemiştim. Ameliyat esnasında 250 cc'lik denediğini ancak uymadığı için 210 cc'lik taktığını söyledi. Henüz şişlerim inmedi. Ama gördüğüm kadarıyla hala küçük sayılırlar.. Ama yapacak bir şey yok.. Vücut yapıma bunlar uyuyormuş.. Şiş halleriyle gayet iyi duruyorlar. Tabi hissizlik var hala.. Şiş oldukları için de yapay görüntü de var biraz.. Bana da kas altı, yuvarlak Allegran marka implant takıldı.. Ameliyat sonrası gerçekten ağrılı oluyor ve yavaş yavaş azalıyor ağrılar.. İki gündür kaslarımı kullanmam halinde çok yanma hissi oluyor..Umarım onlar da geçecek..

Yaptrımak isteyen arkadaşlar olursa, sorularına tecrübem dahilinde yanıt vermeye çalışabilirim.

Merikeklik, ameliyattan sonraki gün 5-10 dakikalık araba yolculuğu bile bana işkence gibi geldi.. Sarsıldıkça ağrılar arttı.. :( Tavsiye etmiyorum..

Sevgiler..

cevabın için teşekkür ederim.Evimde olmaya karar verdim.en azından rahatça gider gelirim.yarın hastaneye tahlilleri yaptırma için gideceğim.12 sinde ameliyat.

sayın hanımlar bende bu silikon protez işiyle düşüncelere dalan bir bayanım göğüslerim minnacık diil ama ben dik yuvarlak ve büyük olmasını istiyorum.

Şimdi ablalarım yaşıtlarım silikon veya dolgu protez yaptıranlar varsa resimleride varsa bana tık yapabilirmi? yani doğal en doğal görüneni bulup doktoruyla irtibata geçmek istiyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin bol memişler :3: :16:

kızlar yarın görüşmem var bakalım nasıl olucak bu işler benide eklermisiniz arkaDAŞ OLARAK YAPTIRANLAR Bİ FİKİR OLSUN korkmazya başladım ben ya :(( bide ben 1 yıl önce doğum yaptım 3 aydır emzirmiyorum göğsüm hiç yoktu hala yok :( güya evlenince büyürdü büyüöedi cocuk olunca büyürdü büyümedi 2. cocuğu beklemicem artık yaptırcam :)

kızlar yarın görüşmem var bakalım nasıl olucak bu işler benide eklermisiniz arkaDAŞ OLARAK YAPTIRANLAR Bİ FİKİR OLSUN korkmazya başladım ben ya :(( bide ben 1 yıl önce doğum yaptım 3 aydır emzirmiyorum göğsüm hiç yoktu hala yok :( güya evlenince büyürdü büyüöedi cocuk olunca büyürdü büyümedi 2. cocuğu beklemicem artık yaptırcam :)

Ekledim seni,bilgin olsun :34:

Merhaba herkese.. Ben de uzuuun bi zamandir takip ediyordum sonunda üye olmaya karar verdim. Benim de gögüs dokum cok az :( sürekli enn destekli sütyenleri aramaktan cok sikildim daha fazla büyümeyeceklerini anladigim gunden beri (16 yasimdan beri) bu konu bende takinti haline geldi. Simdi 21 yasindayim uni. bitirmeme 1 yil var yani kendi parami kazanmam düzenimi kurmam lazim ameliyat olabilmem icin yani en az 2 yil daha var :( Gecen sene denize parmagimi sokmadim sirf bu yuzden aslinda cok da korkuyorum daha simdiden off kafam cok karisik yumutsuz ve mutsuzum. Ya anlamadigim bu protezler hic rahatsiz etmiyor mu unuttuk bile diyenler var? Ve de bir sorum daha var sizce evlendikten sonra mi yaptirmaliyim once mi ? Ahh yillarin birikimi dokemedim icimi bi mesajda ;((

Bir de benim kas alti olacak %99 ihtimalle cunku cok kucukler. Ben mi cok pimpirikliyim bilmiyorum ama aklima takiliyor kas dokusu zarar gorur mu ki? Ayrica biri anyaya bakiyor biri konyaya yani ayriklar :) gogus kasimi hissetmek icin kasıyorum gogsumu e diyorum protez.kas altina konulacaksa bunlar iyice ayrik olmasin benim gibi olup ameliyat olanlarin deneyimlerine ihtiyacim var ? Yani memisleri ayrik olanlara :) Hepinizi öpüyorum uye oldugum icin cok mutluyum artik sizinle konusabilecegim inanin bu baslik altinda okumadigim tek bir yorum yok ayrica bu sure icinde tanimasam da arzum77 ye a cook tesekkur ediyorum aslinda bircok soruya cevap verilmis bunlar da benim kafama takilanlar

ben de bu cumartesı boğaziçi tıpta randevu aldım ızmırde oturuyorum ama istanbulda olacam.. ya cok streslıyım:18::18: bırazcık utanıyorum da :(:17::17::17: sonuçta olmayan seylerı doktora gostermek de utandırıyor benı :((( puffff umarım herkes amelıyatından mutlu olur.. ben cok zayıfım acaba bana yapmazlar mı dıye de gecıyor ıcımden :43::43:

ben de bu cumartesı boğaziçi tıpta randevu aldım ızmırde oturuyorum ama istanbulda olacam.. ya cok streslıyım:18::18: bırazcık utanıyorum da :(:17::17::17: sonuçta olmayan seylerı doktora gostermek de utandırıyor benı :((( puffff umarım herkes amelıyatından mutlu olur.. ben cok zayıfım acaba bana yapmazlar mı dıye de gecıyor ıcımden :43::43:

Ooo onlar neler neler gormustur hic utanma bence isi sonucta onlarin

kızlar benimde gögüslerim küçük devlet hastanesinde yada üniversite hastanesinde yapılırmı yapılırsada ücretleri ne kadar bide iyileşme süreci ne kadar

Yaşadığım şehirde ve Ankara tıp fakültesi Gürcan beyin ameliyat ücreti 4500 tl.Devlet hastanesinde 1000 lira ameliyat 3500 mentor yuvarlak sikonlara fiyat verdiler.

Back