- 23 Aralık 2014
- 493
- 363
- 40
Pespese olucaz:)Eveeeet salı gününe gün verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pespese olucaz:)Eveeeet salı gününe gün verdi
Hadi gözün aydın olsun. Artık sevgili yolu bekler gibi ameliyat günü bekleme zamanıEveeeet salı gününe gün verdi
CANIM evet sırada sen vardın ne zaman seninki inşallah ikimizde ağrısız atlatırızPespese olucaz:)
ayy evet nasıl heyecanlandım nasıl geçecek vakitHadi gözün aydın olsun. Artık sevgili yolu bekler gibi ameliyat günü bekleme zamanı
Aynı gün oluyoruz hadi hayırlısıEveeeet salı gününe gün verdi
Cts :)CANIM evet sırada sen vardın ne zaman seninki inşallah ikimizde ağrısız atlatırız
ayy evet nasıl heyecanlandım nasıl geçecek vakit
Bugün daha iyiyim canım ama hala kollarımı kullanamıyorum. Dünki o çılgın ağrılar dindi biraz çok şükür, demek ki gerçekten her gün bi önceki günden dah iyi oluyormuş:)CharmAddict canım ağrıların ne durumda
Sevindim senin adına işte zor kısmı bitti gittiBugün daha iyiyim canım ama hala kollarımı kullanamıyorum. Dünki o çılgın ağrılar dindi biraz çok şükür, demek ki gerçekten her gün bi önceki günden dah iyi oluyormuş:)
Ee doktorun gel yapalım derse ok diyecek misin? Bence diyeceksin
Sen benden önce kavuşacaksınCts :)
Sen de öğretmedin değil mi ? Pazartesi ye inşallah toparlanırız.Aynı gün oluyoruz hadi hayırlısı
Korkudan ölmezsem kavusucam insallah:)))Sen benden önce kavuşacaksın
Korkudan ölmezsem kavusucam insallah:)))
Meditasyon yapim bari:))((korkma korkama görümcem ameliayttan sonra bana hep ACI YOK ROCKY derdii aynen öyle acı yok acı yok
he bu arada kasüstü kendi meme hacmi azolan yani memeleri küçük olan kadınlardda çok dogru bir tercih.sebep memenizi büyütmek istemenizse bunu tercih edin dememin sebebide bu.cunku zaten hali hazızrda meme dokusu kendinde olmayan kadına kasaltına yuvarlak protez koyarsanız ustte kendi meme dokusu olmadıgı için diğer yöntem ve damla proteze nazaran daha az doğal oluyor. kas üsstü daamla protezde meme dokunuz olmasa bile silikon cildi esnetiyor zaten yapısı da damla formnda oldugundan hiç memeniz olmasa bile gayet doğal ve sanki sizi kendi memenizmiş gibi oluyor
buarada bunu bukadar övdüm yanllış anlaşılmaın ben de mesela kasaltı yuvarlak protez var.çünkü benim ihtiyacmı bu karşılıyor.yani burda ihtiyaçlar ve beklenti çok önemli bunu önemsseyen doktorlarla çalışın.
Diliyorum şimdi iyisinizdir ..Ya ben cok kucuk bi estetik kliniginde oldm hatta ameliyathaneyi gorunce sok gecirdim cok kucuk bi oda gibi geldi. Ama hatirladigim 2 hemsire bi anestezici bi kndi doktorum 2 de bilmedigim kisi vardi. Biri igneyi ypti o anestezicim degildi yani konustugum kisi degildi. Demekki acil durum icin olabilir. Gayet de ameliyathaneye yuruyerek girip hatta sedyeye yattm. Daha da yukari cik dediler sedyede. Odaya geldigimde arkadasimin dedigine gore konusuyolarmis benimle ama ben hatirlamiyorum. Sonra iste aciyo diye agladim ama ingilizce konustuguma gore bilincim yerindeydi cunku bilincli olmadigim anda otomatikman turkceye donuyorum.
Evet canım öyle görünüyor Çıkmaz çıkmaz merak etme, iyi beslen, bol bol vitamin al, kendini sıcak tut. Güzel haberlerini bekliyoruzSevindim senin adına işte zor kısmı bitti gitti
Evet dedim bile salı günü ayy inşallah bir şey çıkmaz da sağ Salim atlatırım
Evet bende öyle umuyorum yine de çok dikkatli olmak lazım rapor almazsam da okul dağılana kadar cıkmam okuldanSen de öğretmedin değil mi ? Pazartesi ye inşallah toparlanırız.
Gözün aydın canım hayırlısıyla kavuşursun inşllh☺Korku, heyecan, mutluluk karmakarışık duygular içindeyim