- 18 Ocak 2017
- 516
- 225
- 44
Bol şnsEveeeet salı gününe gün verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol şnsEveeeet salı gününe gün verdi
Çok çok iyiyim :) 22. Gunum bitti cok sukurDiliyorum şimdi iyisinizdir ..
Doktor bana 2. Hafta dediki yavas yavas masaj yap ama dikislere denk gelmesin. Galiba biraz dikisin iyilesmesi lazim kizlarİyi akşmlr arkdşlr ben bugün doktra gittm 5. Günümdeym ama doktr bana masajdan falan bahsetmedi dikişlrdn sonra mı yapılıyor?
Yurt dışı derken hangi ülkeden gideceksin sen. Bende Almanya'dan ameliyat için İstanbulu tercih etmiştim.iyi aksamlar kizlar ameliyat olanlara cok gecmis olsun, bir an once agrilariniz gecer insallah,
benim gibi arastirma asamasinda olanlar Dr a karar verebildinizmi ? Ben yurt disindan gelicem ameliyat olmaya Subat ta yada Mart ta olmak istiyorum . Fatih uygur a ameliyat olmayi dusunuyorum nasipse
Bir sonra ki randevum 2 hafta sonra ameliyat olalı 3 hafta olmuş olcak belki o zaman söylerDoktor bana 2. Hafta dediki yavas yavas masaj yap ama dikislere denk gelmesin. Galiba biraz dikisin iyilesmesi lazim kizlar
Belcikadan canim, ben sanirim Fatih uygur a ameliyat olacagim, burda birkac arkadasla konustum Fatih bey e ameliyat olmuslar cok memnunlarYurt dışı derken hangi ülkeden gideceksin sen. Bende Almanya'dan ameliyat için İstanbulu tercih etmiştim.
Hayırlısı olsun canım. Ayarladımı her şeyi ?Belcikadan canim, ben sanirim Fatih uygur a ameliyat olacagim, burda birkac arkadasla konustum Fatih bey e ameliyat olmuslar cok memnunlar
Ben 6 dr gezdm kafam cok karıstıiyi aksamlar kizlar ameliyat olanlara cok gecmis olsun, bir an once agrilariniz gecer insallah,
benim gibi arastirma asamasinda olanlar Dr a karar verebildinizmi ? Ben yurt disindan gelicem ameliyat olmaya Subat ta yada Mart ta olmak istiyorum . Fatih uygur a ameliyat olmayi dusunuyorum nasipse
Fatih beyi duydum fakat tanımıyorum yorum yapamam. Arkadaş tavsiyesi ile olacak bir şey değil bence de... elbette burda hastane doktor paylaşımı yapıyoruz fakat kişinin doktordan aldıgı elektrik bile önemli.. bence gelip bazı doktorlarla görüşüp öyle karar vermen senin için daha doğru olur.Belcikadan canim, ben sanirim Fatih uygur a ameliyat olacagim, burda birkac arkadasla konustum Fatih bey e ameliyat olmuslar cok memnunlar
Hahahaha ben de 10 dra gittim cnm merak etme, senden daha deliyim:))) salih emre uregeni taniyorum. Iyi is cikardigini biliyorum. Hatta bi ara dusunmustum olsam mi diye. Burun sonuclari cok iyi, memeyi cok bilmiyorum ama neticede basarili bi dr benim fikrimceSerdar Bora Bayraktaroglu
Ali Rıza Eroroglu
Alpaslan Topcu
Salih Emre Üreğen
Bu 3 dr hakkında fikri olan varmı ?
Konuşsam mı ? Randevu almak istiyorum bu hocalarada
Walla bu son fikir alma :))
Sonra 9 dr den ilk 3 acıklayacağım aklımdaki :))
Burun 12 binmiş başka bir sitede okumuştum. MEmeye daha çok isteyebilir.Hahahaha ben de 10 dra gittim cnm merak etme, senden daha deliyim:))) salih emre uregeni taniyorum. Iyi is cikardigini biliyorum. Hatta bi ara dusunmustum olsam mi diye. Burun sonuclari cok iyi, memeyi cok bilmiyorum ama neticede basarili bi dr benim fikrimce
Kas altı mı?Günaydın kızlar 3 gün önce ameliyat oldum fakat hiç mutlu değilim şuan 300 cc takıldı fakat eski göğüslerimden bir farkı yok gibi.Boşuna mı çektim bu kadar ağrıyı diye ağlıyorumÇok kötüyüm,lütfen yardımcı olun sizlerde de mi durum böyleydi,yada zamanla bir değişme olur mu?
Kas altı mı?
Kas altında kasların kendini bırakıp biraz şekillenmesi zaman alabiliyor diye biliyorum.Evet 300 cc kas altı oldum.
Serdar Bora Bayraktaroglu
Ali Rıza Eroroglu
Alpaslan Topcu
Salih Emre Üreğen
Bu 3 dr hakkında fikri olan varmı ?
Konuşsam mı ? Randevu almak istiyorum bu hocalarada
Walla bu son fikir alma :))
Sonra 9 dr den ilk 3 acıklayacağım aklımdaki :))