- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Yaa dimi...büyüklük meselesinin bir sınırı oldugu kesin cunku ben doktoruma buyukte buyuk olsun diye ısrar ettim kendisini de şahsen tanıyorum adamın hani hastası gibi değilim,ama o da bana senin maximumun neyse onu koyacam tamam dedi,demeki bu işin bir maximumu var.ama çok absurd olacak belkş ama biz o donem eşimle internetteki fotolara falan çok bakıyorduk ve özellikle yabancı siteelerde böyle aşşırrrıııı ama aşşırır byük memeli kaadınlar vardı ve biz madem bi sınırı var bunlar nası yaptırmışlar bu memeleri diyorduk.yani evet bence sağlık sıhhat açısından mutlak bir sınır vardır ama o kadınlarıda görünce sağlıklı kısmını gözardı edip kocaman kocamaann silikonlar da takılabiliyor demeden edemiyorum yani fotoların altında yazıodu cunku rakamlar.biz burda 300-350cc konusuypruz orda 700-800cc taktıran vardı.eee insan soruyor tabi madem kaburga hesabı cep hesabı var bu nedir diye
Birde benim anlamadığım hiç meme dokusu olmayan,hani erkekten kadına dönen cinsiyetlere kocaman protez takılması... o nasıl oluyor peki
Kafamda deli sorular