Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar 3 gün önce ameliyat oldum fakat hiç mutlu değilim şuan 300 cc takıldı fakat eski göğüslerimden bir farkı yok gibi.Boşuna mı çektim bu kadar ağrıyı diye ağlıyorumÇok kötüyüm,lütfen yardımcı olun sizlerde de mi durum böyleydi,yada zamanla bir değişme olur mu?
Umarım öyledir yoksa 2. bir ameliyat kesin gibiKas altında kasların kendini bırakıp biraz şekillenmesi zaman alabiliyor diye biliyorum.
Canım boy 1.70 kilo 60 Aslında çok daha güzel bir sonuç alabilirdim fakat kendimi doktora bıraktım "neyi uygun görürseniz onu yapın dedim"Galiba o da orta bir tercih yapıp risk almak istemedi.O kadar pişmanım ki keşke kendim ölçü verseydimBu arada boy kilonuz kaç? 300 cc küçük belli olmayacak bir rakam değil
İnşallah canım inşallahArkadaşın dediği gibi kas altı olunca kaslar sonradan salıyor kendini daha sonradan bir miktar büyüme olacak ve protez yerleştikçe daha güzel bir görünüm alacak içini ferah tut.
Canım boy 1.70 kilo 60 Aslında çok daha güzel bir sonuç alabilirdim fakat kendimi doktora bıraktım "neyi uygun görürseniz onu yapın dedim"Galiba o da orta bir tercih yapıp risk almak istemedi.O kadar pişmanım ki keşke kendim ölçü verseydim[/QUOT
Basta ne kadar dokunuz vardi bilmiyorum ama eski gogsunuzden farki olmamasi mumkun degil :) rahat olun eminim guzel sonuclar alacaksiniz, elime aldigimda bile kocamandi 250 cc :)
@limette canım gerçekten çok sıkıntı çektim.bunun en büyük sebeplerinden biri tek başıma olmamdı.tekrar tekrar söylüyorum ameliyat olacak kişiye en az 1 hafta bakacak birileri olmalı.yemeklerini yapıp, yatıp kalkarken yardım edecek,temizlik,alışveriş yapacak birileri.ben çok pimpirikli ve yaptığım her şey mükemmel olsun diyen birisiyim.çok araştırmama rağmen yine de istediğim gibi olmadı maalesef.ameliyat olduğuma kesinlikle pişman olmadım yalnız maddi olarak imkanım daha iyi olsaydı da kafamda belirlediğim doktora olabilseydim.pişmanlığım bu yönde.inşallah 6 ay sonunda bu düşüncelerim de son bulur.Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına V -violet . Burda en çok sıkıntıyı çekenlerden birisi sensin. Tabiki kolay bir sürüç olmuyor . Ama insan bunu neden istediğini unutmamalı. Şonuçta eski halimiz bizi mutsuz ediyordu ve bu kalıcı bir mutsuzluktu. Ameliyat sonları olan ağrılar kısa veya uzun vadelide olsa geçicidir. Kalıcı olan özgüven ve tarifi olmayan bir MUTLULUK bana göre. Ben kas altı oldum patlayacağım gerginlikten diye bayaki zorlandım . Üç
Hafta boyu her gece 3-4 defa kalkıp yürüdüm, gerginlik hissi azalıyordu öyle. Asla pişman oldum demedim , sadece allahım en kısa zamanda geçsin bu his diye dua ettim. İyi yaptırmışım silikonlarımı :))))
doktor kim ?Canım boy 1.70 kilo 60 Aslında çok daha güzel bir sonuç alabilirdim fakat kendimi doktora bıraktım "neyi uygun görürseniz onu yapın dedim"Galiba o da orta bir tercih yapıp risk almak istemedi.O kadar pişmanım ki keşke kendim ölçü verseydim
Oyle bi sey olabilecegini dusunmuyorum hem size kartlarini verir, bence sakin olun yeni ameliyat olmussunuz ben de basta kucuk diye dusunuyordum simdi cok memnunumBurdan böyle yorumları okudukça acaba doktor küçük taktı da beni rahatlatmak için 300 mü taktım diyor diye de şüpheye düşüyorum.Gerçekten çok küçük,eşim bile "bir değişme olmamış ki niye bu acıyı çektirdin kendine" diyor
kaça ameliyat oldun birde kimlerle gorustun daha once dr olarak bu dr de karar kılma sebebın neydiL limette canım gerçekten çok sıkıntı çektim.bunun en büyük sebeplerinden biri tek başıma olmamdı.tekrar tekrar söylüyorum ameliyat olacak kişiye en az 1 hafta bakacak birileri olmalı.yemeklerini yapıp, yatıp kalkarken yardım edecek,temizlik,alışveriş yapacak birileri.ben çok pimpirikli ve yaptığım her şey mükemmel olsun diyen birisiyim.çok araştırmama rağmen yine de istediğim gibi olmadı maalesef.ameliyat olduğuma kesinlikle pişman olmadım yalnız maddi olarak imkanım daha iyi olsaydı da kafamda belirlediğim doktora olabilseydim.pişmanlığım bu yönde.inşallah 6 ay sonunda bu düşüncelerim de son bulur.
Hayır bana kart felan verilmedi.Ameliyat olduğum ilk gece doktoruma mesaj attım,çok küçük ve ayrık duruyorlar diye.O da hayır küçük değil 300 cc taktım pansumandan öyle duruyordur dedi.Eve geldim temizlendim,ameliyat sütyenimi taktım ama sonuç aynı.Hatta ilk gün şişten dolayı daha büyüktü gün geçtikçe küçülüyorOyle bi sey olabilecegini dusunmuyorum hem size kartlarini verir, bence sakin olun yeni ameliyat olmussunuz ben de basta kucuk diye dusunuyordum simdi cok memnunum
Benim de omuzlarım geniş,büyük olsun istiyorum demiştim ameliyat öncesi ama yakışmaz dedi.Öyle dediği için de kendisine bıraktım ölçüyüdoktor kim ?
birde kaburga ve omuz genişligi nasıl
171 boy 62 kg olarak dr bana 360cc dedı
ama omzum geniş
şimdi bu kişinin fizigine göre degisir tabii ama bak ben 7 dr gezdım 5 tanesi 275 cc gibi dedi 2 si 350 360 dediBenim de omuzlarım geniş,büyük olsun istiyorum demiştim ameliyat öncesi ama yakışmaz dedi.Öyle dediği için de kendisine bıraktım ölçüyü
özel degilse dr kimdiBenim de omuzlarım geniş,büyük olsun istiyorum demiştim ameliyat öncesi ama yakışmaz dedi.Öyle dediği için de kendisine bıraktım ölçüyü
kas altı olan arkadaşların çoğunda gördüğümüz ve duyduğumuz ilk önce nerdeyse hiç olmamış gibi duruyor.fakat zamanla şekil alıyor bence acele etmemelisin daha çok yeni.Hayır bana kart felan verilmedi.Ameliyat olduğum ilk gece doktoruma mesaj attım,çok küçük ve ayrık duruyorlar diye.O da hayır küçük değil 300 cc taktım pansumandan öyle duruyordur dedi.Eve geldim temizlendim,ameliyat sütyenimi taktım ama sonuç aynı.Hatta ilk gün şişten dolayı daha büyüktü gün geçtikçe küçülüyor
Kızlar ben devlette oldum,tabi ki araştırmalarım özelden yanaydı her zaman.Ta ki devlete yeni gelen ve bu işlerde işin piri olabilecek düzeyde iyi olduğunu duyduğum doktorla tanışana kadar.Toplam maliyetim 3250 lira oldu.Mentor marka yuvarlak kas altı silikon uygulandı.Amaliyat öncesi-sonrası herşey çok güzeldi,inanın eşim bile bana inanmadı.O kadar dört dörtlük bir ilgi alaka vardı ki sen bu paraya olduğuna emin misin diye sorup durdu Benim tek sorunum küçük mü? diye ama bu durumu da yarın doktoruma gidip netleştireceğim.Yazarım sonucu da buraya.Bu arada doktor ismini yazmıyorum çok isteyen olursa özelden verebilirim.özel degilse dr kimdi
hangi drlere gittin birde ne kadara oldun iletebilir misin
arastırmadayımda
Umarım öyledir inanın rahatlıyorum böyle örnekleri okudukça.Teşekkür ederimkas altı olan arkadaşların çoğunda gördüğümüz ve duyduğumuz ilk önce nerdeyse hiç olmamış gibi duruyor.fakat zamanla şekil alıyor bence acele etmemelisin daha çok yeni.
Ben de öyle olduğunu Umut ediyorum yoksa niye yapmasın ki istediğim ölçüyü.Aslında minyon biri de değilmişin daha büyüğü olabilirdi ama tabi ki biz var olan meme dokunu bilmiyoruz.
Benim 6.5 cm dokum var şimdilik doktorumun dediği 345 cc. Boyum 1.65 kg 59