• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mesajını yeni gördüm canım. büyük ihtimalle ameliyatın bitmiştir sanırım. umarım çok çok mutlu olursun yeni cicilerinle :1:

haberlerini bekliyorum

Evet canım,ben Hasan beye ameliyat oldum.Meme büyütmeden hariç iki kez dudak dolgusu ve karın bölgemden ufak bir lipo da yaptırdım kendisine.Sonuçlardan memnun kaldım şükür :34:
Ben meme ucu kesisini çok istiyordum.Meme ucu kahverengi halkasıda bu kesi için uygundu,doktorumda bu konuda işinin ehli bir cerrahtı..Allahıma şükür çok iyi bir iyileşme süreci geçirdim,iz kalmadı.Hasan beyle görüşürsen eger seninde meme ucu halkan bu kesi için uygun olursa bu yöntemi isteyebilirsin.Meme altı kesisindede izler zamanla bazı kişilerde çok iyi iyileşip silikleşebiliyor.Bu biraz ten rengi,yapısı gibi durumlara baglı.Başka bir yerinde ameliyat izin varsa oraya bakıp degerlendirebilirsin ne kadar iz kalıp kalmayacagı konusunu :34: İzi daha silikleştirecek kremler tavsiye eder doktorun.Mümkün oldugunca silikleşir yani..
Başka soruların olursa yine yardımcı olmaya çaılışırım tabi,elimden geldigince :34:

canım ben evli değilim oyuzden meme ucu benı korkutuyor..sonucta risklerı var..memealtı kesisi bana en mantıklı gelıyor..izler ıcın gereklı ne kremler varsa kullaırım artık..umarım ilerde eşim olucak insan izlerden anlamaz:) benım aklımı karıstıran kasaltımı kaszarı üstümü yapılmalı.ve bunları birbirlerıne göre avantajları dezavantajları nedır?üstünluklerı hangisi ? benım meme dokum azda olsa var.alt 70 üst 80..kasaltı agrılı oluomus..pekı kas altı olunca yumusama daha mı zor olur..kasüstündede bellı oluomus sarkma kolay oluomus ama iyişleşme ıyıymıs...bu bılgılerı forumlardan ogrendım yanlıssa duzelt lütfen :) bide markaya karar veremedim..cevabın ıcın cok tesekkur ederım :)

Canim 5 te bitti ameliyatim biraz agrim var ama olsun o kadar sonuc mutluluk yuzumun gulumsemesi :))))

güle güle kullan canım cicilerini :1: mutlu olman ne kadar güzel bişey inşallah hep mutlu kalırsın :34:

ağrıların zamanla azalacak hiç meraklanma. nasıl oldu ameliyatın? kas altı mı kas üstü mü? kaç cc konuldu?

bugün ameliyat olalı 9. günüm ağrılar kalmadı ama kaşıntı şiddetli derecede var doktorum masaj pansuman yada herhangi bişe önermedi ve bu sütyenden ne zaman kurtulcam ben ne kadar kullanılıyo ortalama olarak acabaki? :S bide bu göğüsler küçük sanki birazz :S

güle güle kullan canım cicilerini :1: mutlu olman ne kadar güzel bişey inşallah hep mutlu kalırsın :34:

ağrıların zamanla azalacak hiç meraklanma. nasıl oldu ameliyatın? kas altı mı kas üstü mü? kaç cc konuldu?

Canim kas zari altina konulmus ve 275 cc konuldu.cok merak ediyorum nasil oldu diye sargilarim ne zaman acilacakki? hani turk filimlerinde sargilarinin acilmasini bekleyen ve sasiran kadinlar gibiyim:)))

bugün ameliyat olalı 9. günüm ağrılar kalmadı ama kaşıntı şiddetli derecede var doktorum masaj pansuman yada herhangi bişe önermedi ve bu sütyenden ne zaman kurtulcam ben ne kadar kullanılıyo ortalama olarak acabaki? :S bide bu göğüsler küçük sanki birazz :S

Canim internet sitelerinde 1 ay sporcu sutyenini devamli kullanin yaziyor bazi dr larda 3 aya kadar balensiz sutyen kullanim diyor
Bnm dr um 3. Hafta kontrolumde iyilesme surecini tamamlamis istedigin balenli sutyeni kullanabilirsin dedi bende 1 haftadir gun icinde bikac saat takiyorum bakenli sutyen sonra yine icim rahat etmiyo tekrar sporcuyu giyiyorum
Buarada banada kas zari alti 300 cc damla takildi banada kucuk gibi geliyo😚

benimde 2. haftamda göğüs uçlarım feci şekilde kaşınıyordu canım. arzum bebe yağıyla ovmadan hafifçe masaj yap demişti ve gerçekten işe yaradı kaşıntılarımı azalttı. istersen sende deneyebilirsin. ben masaja 3. hafta bitiminde başladım. yani daha bir hafta oldu masaja başlayalı ve yavaş yavaş şekillendiklerini yumuşadıklarını farkediyorum :1:

Canim kas zari altina konulmus ve 275 cc konuldu.cok merak ediyorum nasil oldu diye sargilarim ne zaman acilacakki? hani turk filimlerinde sargilarinin acilmasini bekleyen ve sasiran kadinlar gibiyim:)))

evet çok heyecanlı bir bekleyiş olsa gerek :1: umarım herşey gönlünce olur canım. ağrıların azaldı mı biraz?

Canim internet sitelerinde 1 ay sporcu sutyenini devamli kullanin yaziyor bazi dr larda 3 aya kadar balensiz sutyen kullanim diyor
Bnm dr um 3. Hafta kontrolumde iyilesme surecini tamamlamis istedigin balenli sutyeni kullanabilirsin dedi bende 1 haftadir gun icinde bikac saat takiyorum bakenli sutyen sonra yine icim rahat etmiyo tekrar sporcuyu giyiyorum
Buarada banada kas zari alti 300 cc damla takildi banada kucuk gibi geliyo

ayy ne güzel balenli sütyenlere başlamışsın canım maşallahh. :nazar: ben hala sporcuya devam :43: ne zaman balenlilere başlıycam yaa sıkıldım bende sürekli sporcu giymekten :44: ve bana da küçük geliyolar benimkiler :50: henüz bebeğim yok. inşallah 2 tane çocuk doğurduktan sonra yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum şimdiden. :44:

canım ben evli değilim oyuzden meme ucu benı korkutuyor..sonucta risklerı var..memealtı kesisi bana en mantıklı gelıyor..izler ıcın gereklı ne kremler varsa kullaırım artık..umarım ilerde eşim olucak insan izlerden anlamaz:) benım aklımı karıstıran kasaltımı kaszarı üstümü yapılmalı.ve bunları birbirlerıne göre avantajları dezavantajları nedır?üstünluklerı hangisi ? benım meme dokum azda olsa var.alt 70 üst 80..kasaltı agrılı oluomus..pekı kas altı olunca yumusama daha mı zor olur..kasüstündede bellı oluomus sarkma kolay oluomus ama iyişleşme ıyıymıs...bu bılgılerı forumlardan ogrendım yanlıssa duzelt lütfen :) bide markaya karar veremedim..cevabın ıcın cok tesekkur ederım :)

Meme ucu kesisi evli olmayan bayanlarada yapılıyor.Önemli olan meme ucu kahverengi halkanın yeterli boyutta ve renkte olması gerekiyor..Riskleri var demişsin,nedir riskleri?? Süt kanallarım kesilir ilerde bebek emziremem diyorsan öyle birşey yok.Meme ucu kesilip çıkarılmıyor.Kahverengi halkanın alttan yarım daire şeklinde kesi yapılıyor.Bu kesiden alta doğru deri altından meme dokusuna zarar verilmeden ilerleniyor.Sonra protez için açılacak cebe gidiliyor.Yani meme ortadan kesilip protezin koyulacagı cebe ulaşılmıyorki.Öyle olsa meme ortadan bölünür zaten Allah korusun.Bütün damarlar,sinirler meme ucuna bağlı..Meme tüm işlevini kaybeder ..Meme küçültme ameliyatında bile meme dokusu alındıgı halde ve meme ucu taşındıgı halde hissizlik gibi bir durumla karşılaşılmıyor.Risk dedigin hissizlikse eger o riskte yok..Önemli olan bu işte uzman,işinin ehli,bu kesiyi yapabilecek,sana hiçbir sorun yaşamayacgın konusında garanti verecek bir doktora ameliyat olmandır.Ben hiçbir sorun yaşamadım.Doktorum tekrar hamile kalsan emzirebilirsin diyor ve garantisinide veriyor,çünkü süt kanallarıma dokunulmadı.Hissizlikte yaşamayacagım konusunda bana garanti verdi.Böyle bir ameliyattan sonra gögüs hissiz olursa neye yarar der hep doktorum.Ve hissizlikte yaşamadım.Meme altı kesisiyle ameliyat olan birçok kişi var forumda.Bunların içinde malesef hissizlik yaşayanlar var! Yani ne oluyormuş doktorun ameliyatta hastanın vücuduna biraz daha dikkatli çalışması,özen göstermesi gerekiyormuş... Ama sen yok ben meme altı kesisi istiyorum dersen olur yani:)
Kas altı,kas üstü,kas zarı altı,dual plan...Bu yöntemlerin hepsinin artıları eksileri var.Hastanın yapısına,gögüs dokusuna,vücut ölçülerine v.s v.s...göre en uygun en doğal sonucu alacak yöntem ve protez tipi büyüklügü tercih edilir.sadece bir yöntem içlerinde en iyisi olsaydı bütün doktorlarda bu yöntemi her hastaya yapardı zaten.İYİ OLAN YÖNTEM YOKTUR,KİŞİYE UYGUN OLAN YÖNTEM VARDIR..Marka olayına gelince her doktorun anlaşma yaptıgı bir firma vardır.Kimi doktor bir firmayla çalışır,kimi doktor birkaç firma ile çalışır.Genellikle kullanılan protelzer zaten belli.Mentor,Arıon,Natrelle..Her 3 markadanda iyi yorumlar var.Hepsi en son yeniliklerle üretilmiş garantili markalar.Bende Mentor var,memnunum.Başkasında arıon var memnun..Benimki iyi diğerleri tüü kaka diyemem.Bunu diyebilmem için bir gögüsme bir markadan diğer gögüsmede başka markadan protez koydurtup denemem gerek.Bu arada aynı bpyut ve şekil olmasıda gerek.Bu bile olsa her kadının iki gögsü aynı degil.Ameliyattans onra bile bir gögüs daha az agrılı olacak,daha çabuk iyileşecek,daha yumuşak olacak.Yani böyle bir yol,düşünce ile araştırma yaparsanda iyi bir yol izlemezsin kafan karmakarışık olur..
Bizler yaşadıgımız tecrübeleri yazıyoruz.Başkası ile kendimizi kıyaslamak yanlış olur.Sen kendin için birlaç doktor belirle,git görüş fikir al.Sonrada sana mantıklı,uygun gelen,içine sinen doktoru tercih et..Doktorun senin için en iyisini yapacaktır endişen omasın..Sen kendini iyi ifade et yeterki doktoruna,ne isteigini anlat..
Umarım yardımcı olabilmişimdir :)) (yine çok uzun yazdım) :31:

App store da eslesme yok malesef internet sayfasindanda dosya eklede kaliyorum ilerlemiyor iphone dan ekleyen varsa bi anlatsin bi zahmet

Bugun 2.gunum acaba bu yatis kalkislarim ne zaman daha iyi Olur cok zorlaniyorum bide ne kadar agirlik tasiyabilirim mesela cantami tasiyabilirmiyim temcere kaldirabilirmiyim doktora sormamisim aklima takildi bilgilendirirseniz sevinirim

Bugun 2.gunum acaba bu yatis kalkislarim ne zaman daha iyi Olur cok zorlaniyorum bide ne kadar agirlik tasiyabilirim mesela cantami tasiyabilirmiyim temcere kaldirabilirmiyim doktora sormamisim aklima takildi bilgilendirirseniz sevinirim
kas zarı altı oldu benimki daha 3 gündür rahat kendi başıma oturup kalkabiliyorum çok korkmuştum hep öyle kalcam diye ama şükür geçiyo yavaş yavaş bugün 10. günüm bitti kollarımın güçsüzlüğü dışında bi sorun yok :)

Back