Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajını yeni gördüm canım. büyük ihtimalle ameliyatın bitmiştir sanırım. umarım çok çok mutlu olursun yeni cicilerinle
haberlerini bekliyorum
Evet canım,ben Hasan beye ameliyat oldum.Meme büyütmeden hariç iki kez dudak dolgusu ve karın bölgemden ufak bir lipo da yaptırdım kendisine.Sonuçlardan memnun kaldım şükür
Ben meme ucu kesisini çok istiyordum.Meme ucu kahverengi halkasıda bu kesi için uygundu,doktorumda bu konuda işinin ehli bir cerrahtı..Allahıma şükür çok iyi bir iyileşme süreci geçirdim,iz kalmadı.Hasan beyle görüşürsen eger seninde meme ucu halkan bu kesi için uygun olursa bu yöntemi isteyebilirsin.Meme altı kesisindede izler zamanla bazı kişilerde çok iyi iyileşip silikleşebiliyor.Bu biraz ten rengi,yapısı gibi durumlara baglı.Başka bir yerinde ameliyat izin varsa oraya bakıp degerlendirebilirsin ne kadar iz kalıp kalmayacagı konusunu İzi daha silikleştirecek kremler tavsiye eder doktorun.Mümkün oldugunca silikleşir yani..
Başka soruların olursa yine yardımcı olmaya çaılışırım tabi,elimden geldigince
Canim 5 te bitti ameliyatim biraz agrim var ama olsun o kadar sonuc mutluluk yuzumun gulumsemesi :))))
güle güle kullan canım cicilerini mutlu olman ne kadar güzel bişey inşallah hep mutlu kalırsın
ağrıların zamanla azalacak hiç meraklanma. nasıl oldu ameliyatın? kas altı mı kas üstü mü? kaç cc konuldu?
bugün ameliyat olalı 9. günüm ağrılar kalmadı ama kaşıntı şiddetli derecede var doktorum masaj pansuman yada herhangi bişe önermedi ve bu sütyenden ne zaman kurtulcam ben ne kadar kullanılıyo ortalama olarak acabaki? :S bide bu göğüsler küçük sanki birazz :S
bugün ameliyat olalı 9. günüm ağrılar kalmadı ama kaşıntı şiddetli derecede var doktorum masaj pansuman yada herhangi bişe önermedi ve bu sütyenden ne zaman kurtulcam ben ne kadar kullanılıyo ortalama olarak acabaki? :S bide bu göğüsler küçük sanki birazz :S
Canim kas zari altina konulmus ve 275 cc konuldu.cok merak ediyorum nasil oldu diye sargilarim ne zaman acilacakki? hani turk filimlerinde sargilarinin acilmasini bekleyen ve sasiran kadinlar gibiyim:)))
Canim internet sitelerinde 1 ay sporcu sutyenini devamli kullanin yaziyor bazi dr larda 3 aya kadar balensiz sutyen kullanim diyor
Bnm dr um 3. Hafta kontrolumde iyilesme surecini tamamlamis istedigin balenli sutyeni kullanabilirsin dedi bende 1 haftadir gun icinde bikac saat takiyorum bakenli sutyen sonra yine icim rahat etmiyo tekrar sporcuyu giyiyorum
Buarada banada kas zari alti 300 cc damla takildi banada kucuk gibi geliyo
canım ben evli değilim oyuzden meme ucu benı korkutuyor..sonucta risklerı var..memealtı kesisi bana en mantıklı gelıyor..izler ıcın gereklı ne kremler varsa kullaırım artık..umarım ilerde eşim olucak insan izlerden anlamaz:) benım aklımı karıstıran kasaltımı kaszarı üstümü yapılmalı.ve bunları birbirlerıne göre avantajları dezavantajları nedır?üstünluklerı hangisi ? benım meme dokum azda olsa var.alt 70 üst 80..kasaltı agrılı oluomus..pekı kas altı olunca yumusama daha mı zor olur..kasüstündede bellı oluomus sarkma kolay oluomus ama iyişleşme ıyıymıs...bu bılgılerı forumlardan ogrendım yanlıssa duzelt lütfen :) bide markaya karar veremedim..cevabın ıcın cok tesekkur ederım :)
Kizlar telden foto eklemek istiyorum fakat beceremedim yardimci olurmusunu
Arzum yeris
Sagol cnm dosya ekle kismindayim ama telden secmiyorum
kas zarı altı oldu benimki daha 3 gündür rahat kendi başıma oturup kalkabiliyorum çok korkmuştum hep öyle kalcam diye ama şükür geçiyo yavaş yavaş bugün 10. günüm bitti kollarımın güçsüzlüğü dışında bi sorun yok :)Bugun 2.gunum acaba bu yatis kalkislarim ne zaman daha iyi Olur cok zorlaniyorum bide ne kadar agirlik tasiyabilirim mesela cantami tasiyabilirmiyim temcere kaldirabilirmiyim doktora sormamisim aklima takildi bilgilendirirseniz sevinirim
Sonunda arzumun yardimiyla foto eklemeyi basardim canim arkadasim ellerine saglik