Valla arkadaşım beni ameliyata sokana kadar yardım edeceksin sanki:) Teşekkür ederim.
onlardan da randevu talep ettim , fiyat ve ön bilgi almak için ücret almazlar umarım:)
Merhaba ben 26 yaşındayım. Meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 325cc protez takıldı kolaltından. Benim bugün 15. günüm Ankara da yaşıyorum ameliyatı burada oldum.. Merak eden arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Çok ağrılarım oldu çok zor geçirdim öle yorumlardaki gibi kolay bi ameliyat değil.. Evet yapan doktor kişinin bünyesi de önemli ama gerçekten zor bi ameliyat olmadan önce çok iyi düşünün şahsen ben birinin böle acı çekerken görseydim ASLA yaptırmazdım....
Arkadaşım geçmiş olsun. Güle güle bak cicişlere:) Hangi doktora ne ücretle ameliyat oldun ve memnun musun? Ben de ankaradayım ve araştırıyorum.Yardımcı olur musun bana?Merhaba ben 26 yaşındayım. Meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 325cc protez takıldı kolaltından. Benim bugün 15. günüm Ankara da yaşıyorum ameliyatı burada oldum.. Merak eden arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Çok ağrılarım oldu çok zor geçirdim öle yorumlardaki gibi kolay bi ameliyat değil.. Evet yapan doktor kişinin bünyesi de önemli ama gerçekten zor bi ameliyat olmadan önce çok iyi düşünün şahsen ben birinin böle acı çekerken görseydim ASLA yaptırmazdım....
Merhaba,Cuma gunu saat 6 da ameliyata giriyorum cok mutluyum bir okadarda tedirgin sizinlede payalasmak istedim
Dr um prof dr ethem guneren kas zari alti yontemiyle damla protez kullanicak cc konusunu netlestirmedik henuz ameliyattan once olcumlerini yapar karar veririz dedi sizce kac cc talep etmem lazim
Ben 52 kg 165 boyundayim ne cok buyuk ne cok kucuk olsun istiyorum 300cc kas zari alti damla protez nasil olur sizce
merhaba arkadaşım şimdiden göz aydınlığı vereyim ben. Ben de araştırma aşamam biter bitmez ameliyat olcam. Heyacanını paylaşıyorum.Ablam 7 sene önce olmuştu damla prot ile ama biraz sarktı ve çok ayrık duruyor. Sanırım doktorun kendi beğenisine yani estetiğine de kalmış bi şey.300 cc oldu ve senden 10 cm uzun gayet normal duruyor. senin vucut tipine göre ayarlar doktorun eminm ol.Umarım istediğinden de güzel sonuçlar alırsın arkadaşım:)Cuma gunu saat 6 da ameliyata giriyorum cok mutluyum bir okadarda tedirgin sizinlede payalasmak istedim
Dr um prof dr ethem guneren kas zari alti yontemiyle damla protez kullanicak cc konusunu netlestirmedik henuz ameliyattan once olcumlerini yapar karar veririz dedi sizce kac cc talep etmem lazim
Ben 52 kg 165 boyundayim ne cok buyuk ne cok kucuk olsun istiyorum 300cc kas zari alti damla protez nasil olur sizce
geçmiş olsun, inşallah şimdi iyi durumdasınızdadır ve yeni halinizden memnunsunuzdur. sanırım kas altından ameliyat olduğunuz için çok sancılı bir süreç yaşadınız. çünkü bende geçen hafta ameliyat oldum. sadece ilk gün biraz ağrım oldu. 2. gün herşeyimi kendim yapabilecek durumdaydım. ve ameliyattan 4 gün sonra çok normal bir şekilde işime başladım. bugün 7. günüm ve çok rahatım. hani yazdıklarınızı okuyanlar yanlış yönlensin istemiyorum. ağrı protezin konulduğu yere göre yada kişiden kişiye değişebilir. insanın yıllardır hayalini kurduğu şeylere sahip olması için bazen biraz fedakarlıkta bulunması bazen biraz acı çekmesi gerekebilir. asıl önemli olan bence bundan sonrası. artık kendime özgüveni olan bir bayanım. artık rahat rahat alışverişe çıkabilirim, giydiklerimi kendime yakıştırabilirim ve daha da mutlu olabilirim. bence sizde böyle düşünün ve mutlu olmaya bakın. inşallah herşey dilediğiniz gibidir.
merhaba arkadaşım şimdiden göz aydınlığı vereyim ben. Ben de araştırma aşamam biter bitmez ameliyat olcam. Heyacanını paylaşıyorum.Ablam 7 sene önce olmuştu damla prot ile ama biraz sarktı ve çok ayrık duruyor. Sanırım doktorun kendi beğenisine yani estetiğine de kalmış bi şey.300 cc oldu ve senden 10 cm uzun gayet normal duruyor. senin vucut tipine göre ayarlar doktorun eminm ol.Umarım istediğinden de güzel sonuçlar alırsın arkadaşım:)
Arkadaşım geçmiş olsun. Güle güle bak cicişlere:) Hangi doktora ne ücretle ameliyat oldun ve memnun musun? Ben de ankaradayım ve araştırıyorum.Yardımcı olur musun bana?
kas altı ile ameliyat oldu iseniz 2.gün hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza dönmeniz bana çok inandırıcı gelmedi açıkçası..özellikle kas altı amelıyatı olup da burada forumda yazı yazan arkadaşlara kuşku ile bakmaya başladım çünkü yaşadığım ağrılar öyle çok basit ağrılar değildi..yaptıracak arkadaşlar gerçekten çok iyi düşünün yaşayacağınız sıkıntıları göze alarak karar verin...
Dogum yaptim cnm ama drum hic bir sarkiklik olmadigini silikona cok uygun meme dokum oldugunu ve ozellikle damla protezi onerdigini soyledi kas alti olsaydi kesinlikle yuvarlak dusunuyordum kasin baski yapip damla gibi dogal durcagindan ama kas zarinda yuvarlak nasil durur kafam karisti
ya bugün göğüs uçlarım çok fena kaşınıyor arkadaşlar, sizce bu normal mi? :18:
dikişten oluyor desem göğüs altı kesisi ile ameliyat oldum ben. 1 hafta geçti ameliyatımın üstünden. çok tatlı kaşınıyor kendimi zor tutuyorum vallahi kaşımamak için, sizlerde de olmuş muydu?:44:
Normal canım,gerginlikten dolayı kaşınıyorlarUfak ufak kaşıyabilirsin ama sert hareketlerden kaçın
merhaba arkadaşım şimdiden göz aydınlığı vereyim ben. Ben de araştırma aşamam biter bitmez ameliyat olcam. Heyacanını paylaşıyorum.Ablam 7 sene önce olmuştu damla prot ile ama biraz sarktı ve çok ayrık duruyor. Sanırım doktorun kendi beğenisine yani estetiğine de kalmış bi şey.300 cc oldu ve senden 10 cm uzun gayet normal duruyor. senin vucut tipine göre ayarlar doktorun eminm ol.Umarım istediğinden de güzel sonuçlar alırsın arkadaşım:)
Canım,bende doğum yaptım ve meme dokum vardı..Yapılan ölçümlerde sarkıklık olmadıgını söylediler her gittigim doktorlar..Bir doktor hariç görüştüğüm bütün doktorlar yuvarlak protezi önerdi.Çünkü damla protez olan meme dokumla birleştiginde altta lömbür lömbür bir meme olacagını,dekoltemide asla kadıramayacagını söylemiştiler..
Banada kas zarı altı yöntemi uygulandı,yuvarlak protez..Bence sanada yuvarlak protez güzel durur.
teşekkürler canım rahatlattın beni sağolasın
kaşıyorum zaten ya dayanamıyorum ki çok tatlı kaşınıyor
Arzum sen bende ekliydin fotolarinda vardi unutmusum hemen bakiyorum
Tamam canım öyle yapayım :)) yardımın için teşekkür ederim :)Kaşı canım,ama ufak ufak dedigim gibi.Yoksa kan toplar kaşıdıgın yerler aman haa..
Gerginliği azaltmak için bebe yağı ile ov biraz.Bu gerginliği azaltıp rahatlatacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?