Antibiyotik yaw antü ne :))))))Evet ağrı kesici ve antübiyotik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antibiyotik yaw antü ne :))))))Evet ağrı kesici ve antübiyotik
Geceler hep zor gecer hastaliklarda, ameliyatlarda.. bu gece son zor gecen olur inşEvet ağrı kesici ve antübiyotik
HahahaAntibiyotik yaw antü ne :))))))
İnşallah canım benim ❤Geceler hep zor gecer hastaliklarda, ameliyatlarda.. bu gece son zor gecen olur inş
:))))))))))))Hahaha
Yani sonuc olarak dunyanin en zor seyi mi bu??:))))))))))))
Sezeryandan daha zor olduğu kesin...Yani sonuc olarak dunyanin en zor seyi mi bu??
Normal dogurdum ben ve kolaydi, ay cok korkuyorum.. uyuyamiyo musun agridanSezeryandan daha zor olduğu kesin...
Hadi yaSezeryandan daha zor olduğu kesin...
Bari birlikte falan girsek burdan birileriyle:)) destek oluruzHadi ya
Yarın sabah ameliyata giriyorum ben
Bir dahamı düşünsem
Dün uyuyamadım doğru düzgüm bugün umarım uyurum ama bugün dünden iyiyim ben ameliyattan çıkamamaktan korkuyodum sonrası umrumda değildi ama kasaltı biraz ağrılı oluyomuş açıkçası... yine olsa yine yaparım kesinlikle bu ağrışar geçecek sonuçta ben migren hastasıyım ne ağrılar çekiyorum :)Normal dogurdum ben ve kolaydi, ay cok korkuyorum.. uyuyamiyo musun agridan
Yok bence düşünme :))) istiyosan yaptır ben bişeye taktımı yapamazsam stres oluyorum bu ameliyata 2 hafta önce karar verdim ertesi hafta oldum bidaha mı gelcezzz dünyaya kızlar stres yok :))Hadi ya
Bir dahamı düşünsem
Dün uyuyamadım doğru düzgüm bugün umarım uyurum ama bugün dünden iyiyim ben ameliyattan çıkamamaktan korkuyodum sonrası umrumda değildi ama kasaltı biraz ağrılı oluyomuş açıkçası... yine olsa yine yaparım kesinlikle bu ağrışar geçecek sonuçta ben migren hastasıyım ne ağrılar çekiyorum :)
Hadi ya
Bir dahamı düşünsem
Aynen öyle gülünü seven dikenine katlanır yapcek bişiii yok :)Dusunsene, bitti:)) gecti gitti.. bu bile cok buyuk motivasyon.
Bir an once foto atsann...Aynen öyle gülünü seven dikenine katlanır yapcek bişiii yok :)
Foto şuan atamamki sütyeni çıkaramıyorum ayrıca bu sporcu sütyeni fln değil bizi yemişler bu bildiğin korse :))) acıtmıyo o olmasa bence rahatsız oluruz sabit tutuyo memişleri :)))Bir an once foto atsann...
Peki o sporcu bilmemnesi acıtıyo mu
Foto şuan atamamki sütyeni çıkaramıyorum ayrıca bu sporcu sütyeni fln değil bizi yemişler bu bildiğin korse :))) acıtmıyo o olmasa bence rahatsız oluruz sabit tutuyo memişleri :)))
Ben normalde evde sporcu sütyeniyle yatıyodum giy çıkar uğraşmamak için alışığım o yüzden sorun yokOnla da kaskatı uyuyamazsin tabii
Of niye 2 ay beklemedin birlikte olurduk:)))) kendime ameliyat arkadasi bulayim:)))))Ben normalde evde sporcu sütyeniyle yatıyodum giy çıkar uğraşmamak için alışığım o yüzden sorun yok