- 1 Aralık 2016
- 221
- 142
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba arkadaslar
20 gun once ameliyat oldum.
ameliyattan once olculerim 75-84 tu. yani 9 cm dokum vardi ve usttede alttada dokum vardi.
muayene sirasinda bana dr um 290-330 cc arasi denemeler yapicagini soylemisti ve olcumun bu cc ler le c cup olucagini soylemisti. bende tabi ki inandim.
300 cc uygun olmus ameliyat esnasinda, ve bana ameliyattan sonraki ilk kontrolde buyuk c cup olucagimi soyledi, bende tabiki yine inandim.
ama ameliyattan sonra farketmistim aslinda biraz gozume kucuk geliyolardi, odemdir baski yapiyodur falan diye dusundum.
ozetle bugun olcum yaptigimda, 89 cm cikti
yani bu mantiga bile aykiri gibi geliyo bana su anda, nasil olurda 300 cc high profil protez ile goguslerim sadece 5 cm buyur anlayabilmis degilim
simdi verdigim parayami yaniyim cektigim agrilarami yaniyim bilemedim
tesekkur ederim sagolun, ankarada oldum ameliyati. konustugumda deri gevsicek protez yerlestikce buyucek dedi. ama inanmiyorum yani 5 cm mi buyucek gogsum birden bence oyalamaca malesefcanım geçmiş olosun. doktorunla konuş tekrar. Nerde hangi doktora yaptırdın?
Bende ctesi 9 da giricem 2 gun kaldi ama sanki regl olucam gibime geliyorrr . Yaaa nolur olmayayim :) ameliyat i ertelemek istemiyorummmm
300 cc ile Nasıl sadece 5 cm büyümüş çok gariptesekkur ederim sagolun, ankarada oldum ameliyati. konustugumda deri gevsicek protez yerlestikce buyucek dedi. ama inanmiyorum yani 5 cm mi buyucek gogsum birden bence oyalamaca malesef
evet gercekten bende anlam veremedim, arastiriyim dedim o yuzden buraya yazdim basina boyle bisey gelen varmi diye.300 cc ile Nasıl sadece 5 cm büyümüş çok garip
Gecmis olsun kesinlikle çok dikkat et. Benim yaptığım yanlisa kimse düşmesin. ameliyat olanlar yatıp dinlenin.en az 10gun.Çok sevindim canım güle güle kullan artık cicşleri. darısı bizlerin başına. Dikkat et spor yapma ters hareketler yapma.
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun ❤Gecmis olsun kesinlikle çok dikkat et. Benim yaptığım yanlisa kimse düşmesin. ameliyat olanlar yatıp dinlenin.en az 10gun.
tabiki biliyorum cc lerin bunyeye gore degistigini, her cc nin herkese uymayacaginida biliyorum ama benim boyum 1.62ve 50 kiloyum minyonum yani daha buyuk cc ler belki olmazdi onu kabul ediyorum. benim kafami karistiran ve icinden cikamadigim durum 300 cc hic memesiz bir bayanda bile 10 cm doku getirir, bana neden 5 cm doku geldi((Ccler bünyeye göre değişiyor bence doktorunuzla tekrar görüşün derim
Cok tesekkurler , yazicam tabii :)Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz.
Gecmis olsun kesinlikle çok dikkat et. Benim yaptığım yanlisa kimse düşmesin. ameliyat olanlar yatıp dinlenin.en az 10gun.
Daha yeni ameliyat oldun sanırım, o Zaman bi kaç haftaya daha büyüyebilir göğüslerin, burda genellikle sonradan büyüdüklerini okuyoruz. Yine de insan tabi ki baştan memnun olmak istiyor...tabiki biliyorum cc lerin bunyeye gore degistigini, her cc nin herkese uymayacaginida biliyorum ama benim boyum 1.62ve 50 kiloyum minyonum yani daha buyuk cc ler belki olmazdi onu kabul ediyorum. benim kafami karistiran ve icinden cikamadigim durum 300 cc hic memesiz bir bayanda bile 10 cm doku getirir, bana neden 5 cm doku geldi((
Doktorunuz kutuları verdi mi size 300 cc olduğuna emin misiniz ?tabiki biliyorum cc lerin bunyeye gore degistigini, her cc nin herkese uymayacaginida biliyorum ama benim boyum 1.62ve 50 kiloyum minyonum yani daha buyuk cc ler belki olmazdi onu kabul ediyorum. benim kafami karistiran ve icinden cikamadigim durum 300 cc hic memesiz bir bayanda bile 10 cm doku getirir, bana neden 5 cm doku geldi((
Burada regl olunca ertelenmiyo diye okumuştum ama siz doktorunuza sorun tekrar... şimdiden çok geçmiş olsun hayırlısıyla çabucak bitsin ❤Bende ctesi 9 da giricem 2 gun kaldi ama sanki regl olucam gibime geliyorrr . Yaaa nolur olmayayim :) ameliyat i ertelemek istemiyorummmm
NasilsinnnBurada regl olunca ertelenmiyo diye okumuştum ama siz doktorunuza sorun tekrar... şimdiden çok geçmiş olsun hayırlısıyla çabucak bitsin ❤
İdare eder ağrım var birazNasilsinnn
Bol şans dilerim sakın stres yapma söyle ameliyathaneye girmeden sakinleştirici versinler ben sedyeye yattım verdiler direk ameliyathaneye gittim ve uyumuşum hiç bişey hatırlamıyorum
inşallah. teşekkürler :)Bol şanslar :) güzel geçeceğine eminim :)
Regl döneminde daha çok ödem oluştuğu için tercih etmiyoruz demişti drBurada regl olunca ertelenmiyo diye okumuştum ama siz doktorunuza sorun tekrar... şimdiden çok geçmiş olsun hayırlısıyla çabucak bitsin ❤
Ilac aliyo musunİdare eder ağrım var biraz
Evet ağrı kesici ve antübiyotikIlac aliyo musun