Ben 2 ay beklesem kesin çatlardım merak etme yazışırız hep :))) sen nerde olmayı düşünüyodun ?Of niye 2 ay beklemedin birlikte olurduk:)))) kendime ameliyat arkadasi bulayim:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 ay beklesem kesin çatlardım merak etme yazışırız hep :))) sen nerde olmayı düşünüyodun ?Of niye 2 ay beklemedin birlikte olurduk:)))) kendime ameliyat arkadasi bulayim:)))))
Hasan findik yapacak, newest diye bi estetik hastanesinde.Ben 2 ay beklesem kesin çatlardım merak etme yazışırız hep :))) sen nerde olmayı düşünüyodun ?
Ben de Hasan Fındık'a ameliyat olmayı düşünüyorum kızlar,öğretmenim sömestır tatilinde olmayı istiyorum ama doktorla henüz görüşmedim. 1 senedir burayı takip ediyorum cesaret ve bilgi toplamak içinOf niye 2 ay beklemedin birlikte olurduk:)))) kendime ameliyat arkadasi bulayim:)))))
Fiyat olarak ne kadarda anlaştınız?Hasan findik yapacak, newest diye bi estetik hastanesinde.
Selamm.diklestirme de olacak, cok pahali ya, 20ye yakin dedi. tekrar konusucam fiyati. ama hasan beyi cok sevdimmFiyat olarak ne kadarda anlaştınız?
Söylemiştin dimi ya o kadar çok kişiyle görüştüm ki unutuyorum nerde bu hastane ?Hasan findik yapacak, newest diye bi estetik hastanesinde.
AltunizadeSöylemiştin dimi ya o kadar çok kişiyle görüştüm ki unutuyorum nerde bu hastane ?
Gebe kalmayi hic bilmiyorum. ben emzirme sonrasi 6 ayin dolmasini bekliyorumFiyat olarak ne kadarda anlaştınız?
Bir de, yeni evliyim çocuk da düşünüyorum aslında arada kaldım Ameliyattan kaç ay süre sonra gebe kalınabiliyor bi fikriniz var mı
Ooooo çok söylemiş benim bi arkadaşın arkadaşı geçen sene 6 bin TL ye oldu ve kendisi çok memnun, Hasan beyi inanılmaz övüyor. Ben de o yüzden Hasan beyi düşündüm direktSelamm.diklestirme de olacak, cok pahali ya, 20ye yakin dedi. tekrar konusucam fiyati. ama hasan beyi cok sevdimm
Bende altınuzadede oldum :))Altunizade
Ay bilen bi arkadaş yok mu acaba, netten de çok araştırdım ama bu konuda pek bilgi yokGebe kalmayi hic bilmiyorum. ben emzirme sonrasi 6 ayin dolmasini bekliyorum
Altunuzade yazı yazma özrümde gelişti hayırlı olsun :)))))))))Bende altınuzadede oldum :))
Ooooo çok söylemiş benim bi arkadaşın arkadaşı geçen sene 6 bin TL ye oldu ve kendisi çok memnun, Hasan beyi inanılmaz övüyor. Ben de o yüzden Hasan beyi düşündüm direkt
Hahaha altınAltunuzade yazı yazma özrümde gelişti hayırlı olsun :)))))))))
:))) neyse ben uyumaya çalışayım yarın yine konuşuruz kızlar iyi geceler ❤Hahaha altın
Iyi gecelerrr, agrisiz sızısız inss:))) neyse ben uyumaya çalışayım yarın yine konuşuruz kızlar iyi geceler ❤
Şimdiden geçmiş olsun guzel sonuçlar alıcaksın ibşTamam yazıcam hepsini müsait bi zamanımda ❤
Son 8 saatYok bence düşünme :))) istiyosan yaptır ben bişeye taktımı yapamazsam stres oluyorum bu ameliyata 2 hafta önce karar verdim ertesi hafta oldum bidaha mı gelcezzz dünyaya kızlar stres yok :))
Kasaltı korku ve heyecan dolu bekliyorumYarın da seni sıkıstırcam haha)) kasalti dimi? yandin, kurtulusun yok benden