- 23 Aralık 2014
- 493
- 363
- 40
Uzerine ökuz oturmus gibi oldu mu:))İyiym allaha şükür çok teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzerine ökuz oturmus gibi oldu mu:))İyiym allaha şükür çok teşekkür ederim :)
kontes1535 Evet ya cidden öyle , ikimizdede biri limette kalmış, diğeri ben büyüdüm Limon oldum demiş :)))baktım şimdi seninkilerde bana benziyor umarım kurtuluruz bir an önce:)
Öküz olsa iyi ayı oturduUzerine ökuz oturmus gibi oldu mu:))
Ay dur vazgecicem simdiÖküz olsa iyi ayı oturdu
Yok ya vazgeçme bir gün sonra iyileşiyosun benim daha 24 saat olmadı iyiyim şükür bide doktorum caner bey operasyon esnasında göğüslerimi ayrıca uyuşturmuş ve farklı bi yöntem kullanmış kesinlikle tavsiye ederim... kasaltı olanlarda bikaç gün ağrı oluyodu ben bugün iyiyim :)))))Ay dur vazgecicem simdi
Napmis kac cc takmis?Yok ya vazgeçme bir gün sonra iyileşiyosun benim daha 24 saat olmadı iyiyim şükür bide doktorum caner bey operasyon esnasında göğüslerimi ayrıca uyuşturmuş ve farklı bi yöntem kullanmış kesinlikle tavsiye ederim... kasaltı olanlarda bikaç gün ağrı oluyodu ben bugün iyiyim :)))))
350 biri diğeri 325 simetrik değildi değişik bi alet kullanıyorum yoksa çok ağrın olurdu dediNapmis kac cc takmis?
Yaaaa atlattin superrr:)))350 biri diğeri 325 simetrik değildi değişik bi alet kullanıyorum yoksa çok ağrın olurdu dedi
Evet darısı senin başına ❤Yaaaa atlattin superrr:)))
Insallah ya. bugun cikiyor musun? drenlerle mi cikis yapacaksin?Evet darısı senin başına ❤
Çıktım yoldayım direnleri çıkardılar :)))Insallah ya. bugun cikiyor musun? drenlerle mi cikis yapacaksin?
Ay bu ne hizzz masallah:))) daha goremedin dimi memisleriÇıktım yoldayım direnleri çıkardılar :)))
Gördüm direnler çıkarken ama çok şişler gayet iyi :))Ay bu ne hizzz masallah:))) daha goremedin dimi memisleri
Çıktım yoldayım direnleri çıkardılar :)))
Sağol canım benim :)) yok sporluk bi halim yok şimdilik :) darışı başınıza ❤Çok sevindim canım güle güle kullan artık cicşleri. darısı bizlerin başına. Dikkat et spor yapma ters hareketler yapma.
Sağol canım benim :)) yok sporluk bi halim yok şimdilik :) darışı başınıza ❤
Tamam canım iyi olduğuna sevindimGece ara ara uyudum ama çok ağrım oldu bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim mutlaka biri olsun yanında sakın tek gitme şimdiden geçmiş olsun ❤
Yarın sabah 8 de giriyorum ameliyataTamam canım iyi olduğuna sevindim
Bol şans dilerim sakın stres yapma söyle ameliyathaneye girmeden sakinleştirici versinler ben sedyeye yattım verdiler direk ameliyathaneye gittim ve uyumuşum hiç bişey hatırlamıyorumYarın sabah 8 de giriyorum ameliyata
Dondu gulum daha iyiyimCanım iyi olmana sevindim görüntüsü dE normale döndü mü?