Tanıdık vasitasıyla gitmiştim. Beni direk engin beye yönlendirdiler. Her türlü
estetik konusunda en tecrübeli doktor kendisiymiş. Çok ilgili benim bilinçli araştırmış olarak gidişimin farkındaydı bi çok kez evet bravo doğru şeklinde teyit ederek detaylarını amlattı 385 yuvarlak kas altı dedi similasyondan gösterdi. Yuvarlağı ben tercih ettim dekolte için. Bana özel verilen fiyat dışında müşteri fiytı 8000lira. Bemce bu fiyat böyle biyer içi uygun. ben 5.500e olacağım doktor ve hastane kârından düşürecekler doktorun bilgisi dahilinde tabi artı çalışan indirimi ve çek indirimi ile birlikte 5500e kadar pazarlık ettik.kemdi çalışanlarına bu ameliyatı 6400e yapıyırlarmış lakin çek ve tanıdık olunca düştüler.
Eşimle konuşacağım şimdi yarında ameliyat tarihi için arayacağım inşallah işimiz maddi açıdan rastgiderse.
Bayan doktor isteyen için hemen hemen aynı tecrübede bayan doktorda mevcut ama ben eşimi erkek doktor konusunda ikna etmeye çalışıcam
Kısacası ben yeri çok beğendim temiz biyer. Bana güven verdi.gece konaklıyorsunuz artı muayeneler için ücret almıyorlar kontrollere düzenli gitmek gerekiyor.
Boğazinde 6000lira ekşm sonuna kadar ama orası eskiden kulak burun boğazcıymış bir arkadaşım orada oturuyormış anlattı. Muayene olmadan her türlü raporu alıyorduk güvenilir mi sence dedi. Daha sonradan estetiğe yönelmişler.
Şimdilik görüşmelerden aklımda kalan bunlar aklıma başka bir ayrıntı gelirse yazarım