Önce doktoru sonra kocayı ikna etmem gerekiyorÇok zor olacak çoookkkkk
Arzumcum popo estetiği nasıl yani protez mi koyuyorlar,izleri nasıl
Önce doktoru sonra kocayı ikna etmem gerekiyorÇok zor olacak çoookkkkk
Valla tatlım bende ınstagramda gördüm sonuçları . Protez olanda var Yag enjeksiyonu olanda.Arzumcum popo estetiği nasıl yani protez mi koyuyorlar,izleri nasıl
yapmaa kimse bişey yaptırmasınnnn çok acıyo çokkkkValla tatlım bende ınstagramda gördüm sonuçları . Protez olanda var Yag enjeksiyonu olanda.
http://instagram.com/plasticsurgery
Baksana ne harika sonuçlar var
Canım yaaa çok tşk ederimm nasıl motive oldum anlatamam:)hiç korkma arkadaşım vaskıda var ağrıda ama dayanılmıycak gibi değil neticde iğnesi var serumu var atlatıp geçiricez bi şekilde. karart gözünü ol biran önce
Kaşımayacaksın aman Haa :)) okşa yavaş yavaşYa benim de bantların altı kaşınıyor dikişlerin olduğu yer.. Orası ne Zaman açılır ne Zaman kaşıyabilirim
Arzu'm sana birşey soracağım canım. Kulaklarımda bazen zonklama sesi oluyor ara ara da Bi çınlama geliyor daha önceden yoktu böyle birşey ameliyatla ilgisi olabilir mi?Kaşımayacaksın aman Haa :)) okşa yavaş yavaş
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Canım ben yaptırdım ölçülerim seninle aynı ameliyatımın bugün dördüncü günü sargılarım bugün çıktı ve inan bu haliyle bile harika duruyorlar çok doğal duruyor yuvarlak kullandı doktorum ve ameliyattan çıktığımdan beri bi tane bile ağrı kesici içmedim doktorum müthiş çalıştı bençomerhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakt ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Canım izmire gelirsen eğer benim doktorumu şiddetle tavsiye ederim ben dört gün önce oldum ameliyatı ve hiç bir şekilde ağrım sızım yok dün büyük sargılarım çıktı ve inan bu haliyle bile harika duruyorlar çok doğal duruyor doktorum harika çalışmış izin zerresi bile kalmıcak.ben yalovada oturuyorum ama iyi bi estetik cerrah nerde bulursam orda yaptırmayı düşünüyorum istanbul bursa izmit izmir farketmez
Hepimizin doktorlari iyi masallahCanım izmire gelirsen eğer benim doktorumu şiddetle tavsiye ederim ben dört gün önce oldum ameliyatı ve hiç bir şekilde ağrım sızım yok dün büyük sargılarım çıktı ve inan bu haliyle bile harika duruyorlar çok doğal duruyor doktorum harika çalışmış izin zerresi bile kalmıcak.
Canım ben yaptırdım ölçülerim seninle aynı ameliyatımın bugün dördüncü günü sargılarım bugün çıktı ve inan bu haliyle bile harika duruyorlar çok doğal duruyor yuvarlak kullandı doktorum ve ameliyattan çıktığımdan beri bi tane bile ağrı kesici içmedim doktorum müthiş çalıştı benço
canım senin eski mesajlarına denk geldim cok agrı acı cekmişsin pişman olmussun ilk gunler .şimdi de hala pişmanmısın cok zor diomusun veya degiyor mu sana göre. bnm dokum yok yaptırsam kasaltı olur bnm deHepimizin doktorlari iyi masallahdoktordan sa kendinden bilgi versen daha iyi.
Kac cc hangi yöntem kesi yeri diren varmi vs vs.
Tatlım kesi yeri en fazla iki cm göğüs ucunun hemn altı diren kullanmadı doktorum 240CC takıldı..ben iki ameliyat birden oldum total karın germe de yaptırdım karnımda diren vardı oda dün çıktı inanılmaz memnunum halimden.Hepimizin doktorlari iyi masallahdoktordan sa kendinden bilgi versen daha iyi.
Kac cc hangi yöntem kesi yeri diren varmi vs vs.
Bide kas altı yapıldı bana ona rağmen çok rahat hissediyorumShekiba o mesajı nerden buldun sen yao dereden çok sular geçti de haberin yok maharetli doktorunun adı nedir acaba??
Edit : Arzu'm mesajını resmen hortlatmış kaç yılına ait acaba :))arzum77
Bide kas altı yapıldı bana ona rağmen çok rahat hissediyorum
Uğur Candan Alpay 22senelik tecrübesi var bu işteBenim de kas altı oldu hayırlı olsun da doktorun kim?
U
Uğur Candan Alpay 22senelik tecrübesi var bu işte
Canım bende ilk defa duymuştum ve çok tereddütlüydüm çok şükür adam iyi çıktı :)Adını ilk defa duydum desem :) her doktor iyi bence önemli olan hastayı anlayabilmek iyi olmana sevindim