Sen acaba bir de nezle filan mı oluyorsun yoksa!??oturup kalkmak bile çok büyük marifet abam oyyy bide balgamlı bi öksürük çıktı iyice zorluyo göğsümü çok kötü kıramplar giriyo naapak katlancaz geçmiyen ağrı yok neticede üç gün beşgün derken bi bakmışız bir ay dolmuş bile inşllh tez zamanda görürüm o günleri kuşum başka hiç bi isteğim yok şimdilik
yoo değilim ağrıdan başka bişeyim yok ama bilmiyorumkiSen acaba bir de nezle filan mı oluyorsun yoksa!??
Izle yaptım sizi kabul edin yada siz izleyin ben kabul edeyim öyle görünür galibaSizin fotolarınıza bakacaktım ben de ama var gözüküyor ama yoklar, neden?
Izle yaptım sizi kabul edin yada siz izleyin ben kabul edeyim öyle görünür galiba
iyiyim arkadaşım bugün önceki hallerime nazaran bugün çok daha iyiyim şükür gece burdaki bir polikliniğe gittim ağrı kesici ve kas gevştci iğne yaptılar artık onun etkisindenmi yoksa iyileşme sürecimmi hızlandı bilmem dünden bugüne çok şey değişti inşllh bu hızla devam ederimYok normalde görebilmem lazım ama silinmiş sanki sizinkiler .
gulenaygul canım Nasıl oldun? İyiyim de hadi artık ??
İnşallah canım :)iyiyim arkadaşım bugün önceki hallerime nazaran bugün çok daha iyiyim şükür gece burdaki bir polikliniğe gittim ağrı kesici ve kas gevştci iğne yaptılar artık onun etkisindenmi yoksa iyileşme sürecimmi hızlandı bilmem dünden bugüne çok şey değişti inşllh bu hızla devam ederim
Hayır cnm doktor ikinci haftadan yan yatmaya başlayabilirsin dedi:)) ben yşbede buraya sorim dedimBence erken daha çok yenisin ben 2 ayimda yan yattim nerdeyse 2 ay sirtustu yatmiştim. Birsey olmaz sanirim ama en sagliklisi doktoruna sor canim o kadar emek veriyoruz birseylere katlaniyoruz sorun olmasin
Kızlar yaa... Benim uzun zamandır aklımda olan popo protezi bu instagramdaki brazil popolar yüzünden tekrar aklıma düştü iyimi
36. günmü ayyy negüzel bana çokkk uzak gibi ama geçicek bende ogünleri görücem inşllh sizler gibi ohhh ağrı sızı kalmadı herşey artık çok güzel diyebilcem Allahın izniyle. çok acıdı canım ama hiç kızmadım kendime aksine hep taktir ettim kutladım hayalini gerçekleştirmek gerçekten çok güzel şey hele hele ameliyattan benim kadar çok korkan bi insan için. darısı isteyen herkezin başona olsun inşllh36 günü geride bıraktımm :) ilk 3 hafta hiç düzelemicem sandım, 3. Haftadan sonra her şey yoluna girmeye başladı... son 6 gündür yan yatabiliyorum. Tek başıma yatıp kalkmakta zorlanmıyorum artık, ağrım sızım sadece refleksle ani hareket yaptığımda oluyo o da geçiyo hemencecik... Bi kaç güne iyice unuturum diye düşünüyorum :) İlk 1 hafta ettiğim küfürleri, pişmanlık cümlelerinin hepsini geri alıyorum kıhkıhkıh :)))
Aslında popom var,hani yok degil ama o sonuçları görünce yok gibi hissettim :))Arzum benim popo öyle ama ben bu durumdan rahatsızımçok dikkat çekiyor herkez popoma bakıyor o yüzden fazla kısa dar birşeyler giyemiyorum galiba kimi bilemez kimi bulamaz gibi oldu
Aslında popom var,hani yok degil ama o sonuçları görünce yok gibi hissettim :))
Haklısın,öylede bir durum var. Bakışlar çok üzerinde olunca rahatda edilemez.. Bilemiyorum öyle gelip geçici bir hevestir benimki belki
canım senin ne demek istediğini anladım sana karşı tez sunma amacıyla da yazmadım zaten işinin ehli lafını sadece ameliyat olacak olanlara fikir vermek için yazdım evet biraz parayı ön planda tutan bir dr gibi hissettim ben bilemiyorum tabi ön yargılı da olmamak en iyisi ben kendi adıma pozitif elektrik alamadığım insanların işlerinden de verim alamıyorum geneldeBen işi için yorum yapmadım sadece tabir yanlıs gelmiştisadece suankinden çok daha dusuk bi cc ölcüsü için konusmustuk fazlası olmaz demişti ama oldu
Can'ım MEMELER ilk haftalar girdikleri kabın şeklini almazlarKızlar merhaba,
Benim yavrularım 15 günlük oldu.Dün kontrole gittim bantlarımı Çıkarttı,dikişlerim güzel sorun yok Allh`a şükür.sıkı sıkı tembihledi 1 ay dolunca telsiz sutyene gececeksin sakın telli takma dedi.
Ben başladım telsiz sutyenler bakmaya, hem orta yaş toparlayicilar var hiç düzgün birşey bulamadım
Birde sert oldukları için memeler sutyen denedigimde altlar sabit duruyor kabuk gibi duruyor ne biliyim anlatabildim mi
İstediğim görüntüyü alamadım
Ay ne güzel birleşsinKızlarr slikonlu gögüslerim yan yatınca birleşiyor bu slikonlarq zarar verir mi yardımmm eder misinizzz