Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sen acaba bir de nezle filan mı oluyorsun yoksa!??

Merhabalar :))) Istanbulda kol altindan gögus buyutme ameliyati yapan iyi bir doktor var mi acaba? Ankarada kol altindan yapan bir kac doktor biliyorum ama Ankaraya gitmem zor. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim...

Merhabalar!
Cevap alamadigim icin yeniden yaziyorum. Istanbulda kol altindan gögus buyutme ameliyati yapan iyi bir doktor var mi acaba? Ankarada kol altindan yapan bir kac doktor biliyorum ama Ankaraya gitmem zor. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim...

Yok normalde görebilmem lazım ama silinmiş sanki sizinkiler .

gulenaygul canım Nasıl oldun? İyiyim de hadi artık ??
iyiyim arkadaşım bugün önceki hallerime nazaran bugün çok daha iyiyim şükür gece burdaki bir polikliniğe gittim ağrı kesici ve kas gevştci iğne yaptılar artık onun etkisindenmi yoksa iyileşme sürecimmi hızlandı bilmem dünden bugüne çok şey değişti inşllh bu hızla devam ederim

İnşallah canım :)

36 günü geride bıraktımm :) ilk 3 hafta hiç düzelemicem sandım, 3. Haftadan sonra her şey yoluna girmeye başladı... son 6 gündür yan yatabiliyorum. Tek başıma yatıp kalkmakta zorlanmıyorum artık, ağrım sızım sadece refleksle ani hareket yaptığımda oluyo o da geçiyo hemencecik... Bi kaç güne iyice unuturum diye düşünüyorum :) İlk 1 hafta ettiğim küfürleri, pişmanlık cümlelerinin hepsini geri alıyorum kıhkıhkıh :)))

Kızlar yaa... Benim uzun zamandır aklımda olan popo protezi bu instagramdaki brazil popolar yüzünden tekrar aklıma düştü iyimi

Arzum benim popo öyle ama ben bu durumdan rahatsızım çok dikkat çekiyor herkez popoma bakıyor o yüzden fazla kısa dar birşeyler giyemiyorum galiba kimi bilemez kimi bulamaz gibi oldu

36. günmü ayyy negüzel bana çokkk uzak gibi ama geçicek bende ogünleri görücem inşllh sizler gibi ohhh ağrı sızı kalmadı herşey artık çok güzel diyebilcem Allahın izniyle. çok acıdı canım ama hiç kızmadım kendime aksine hep taktir ettim kutladım hayalini gerçekleştirmek gerçekten çok güzel şey hele hele ameliyattan benim kadar çok korkan bi insan için. darısı isteyen herkezin başona olsun inşllh

Arzum benim popo öyle ama ben bu durumdan rahatsızım çok dikkat çekiyor herkez popoma bakıyor o yüzden fazla kısa dar birşeyler giyemiyorum galiba kimi bilemez kimi bulamaz gibi oldu
Aslında popom var,hani yok degil ama o sonuçları görünce yok gibi hissettim :))
Haklısın,öylede bir durum var. Bakışlar çok üzerinde olunca rahatda edilemez.. Bilemiyorum öyle gelip geçici bir hevestir benimki belki

Ben işi için yorum yapmadım sadece tabir yanlıs gelmişti sadece suankinden çok daha dusuk bi cc ölcüsü için konusmustuk fazlası olmaz demişti ama oldu
canım senin ne demek istediğini anladım sana karşı tez sunma amacıyla da yazmadım zaten işinin ehli lafını sadece ameliyat olacak olanlara fikir vermek için yazdım evet biraz parayı ön planda tutan bir dr gibi hissettim ben bilemiyorum tabi ön yargılı da olmamak en iyisi ben kendi adıma pozitif elektrik alamadığım insanların işlerinden de verim alamıyorum genelde

Can'ım MEMELER ilk haftalar girdikleri kabın şeklini almazlar öyle bıngıl bıngıl Bi dekolte bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…