Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Can'ım çok geçmiş olsun nasılsın? Memnun Musun Memiş'lerinden :)) diren takılı mı sana da hala hastanede misin eve geldin mi?

Can'ım çok geçmiş olsun nasılsın? Memnun Musun Memiş'lerinden :)) diren takılı mı sana da hala hastanede misin eve geldin mi?
çok sıkı bir bandajla sarmışlar heryerimi pazartesi kontrol var güzelim nasıl olduğunu öyle görcem artık diren yok ağrı az birde hep uykum var kızlar yaaa hele telefonun tuşlarına bakarken gözlerim kapanıveriyo hrmen uykuya dalıyom ilk kez anestezi aldığım içinmi acaba hep sersem gşbiyim

Çok geçmiş olsun umarım en en kısa sürede toparlarsın,kas altı olmuş çok normal ağrı hissetmen. Kendini iyi hisset de fotoğraf bekliyoruz senden :) nasıl boyutu istediğin gibi oldu mu
bandajın üstünden bakınca ikitane küçük tepe görünüyo nd yalan söyliyim valla o bile hoşuma gidiyo çok büyük düşünmüyordum zaten olduğu kadarıyla yetincem artık şu kollarımı bi rahat hareket ettirmeye başlıyım hemen atıcam foto canım söz

Bende bandaj yok biliyor Musun :)) ama diren var taşıyorum yanımda .. Aman Can'ım uyuyabilirsen uyu ne güzel hem daha çabuk zamanın geçer ben de ilk kez anestezi aldım sayılır 2 saat filan kalınıyor ameliyatta az da değil.. Kas altı mı oldu senin kollarını kaldırabiliyor musun?

evet kas altı yataktan doğrulmak tekrar yatmak çok zor çok acı veriyo kalkarken birsürü bıçak aynı anda sırtına saplanıyomuş hissi veriyo kollarımı açamıyorum hiç kullanamıyorum nekadar sürecek bilmem yaşayıp görücez artık

Benim de kas altı oldu ama sanırım kişiden kişiye değişiyor canım tez Zaman'da toparlanırsın şnşallah

nasıl yani sende hiç ağrı sızı yokmu peki. ağrı kesici ne verdi dr sana

Canım sanırım ilaç adı vermek yasak ama ben üç tane normal doğum yaptım antremanlıyım acı konusunda :))) bacaklarımdan yağ alıp göğsüme enjekte ettiler bacaklarım morardı yürürken acıyor ama normal doğrulup kalkabiliyorum,saçımı toplayabiliyorum vs..
Ha tabii doğrulurken Ağrı'm olmuyor mu tabii oluyor ama çok rahatsız edici bir ağrı değil.. Dün gece hafif yan yatmayı denedim dümdüz yatınca insanın sırtı ağrıyor .. Ama herkesin iyileşme hızı farklı .. Kas altı maalesef en ağrılı olan benim dokum hiç yoktu o yüzden kas zarı altı olamadım..

Bak yaa, üzüldüm şimdi senin şu an çok Mutlu olman gerekirdi

Bak yaa, üzüldüm şimdi senin şu an çok Mutlu olman gerekirdi
Ya işte ben de bunu diyorum kendime. Nankörlük gibi olmasın çok şükür eskiden göğsüm yoktu şu an var. Ama beklediğim gibi olmadı. Herşeyi de gösterip sormama rağmen. Dediğim gibi zamanla büyümeyecekse eğer bu istediğim büyüklük değil. Sizlerden çok şey öğrendim göğsüm Zamanla şekil alıp güzelleşecek,bunun farkındayım. Ama büyüklük konusu kafamı kurcalayan. Yani bildiğin dümdüzdü. Hatta şöyle Bi olay yaşadım giyinirken hemşire Dedi ki gömleği yeni ölçünüze göre mi aldınız sığmaz şimdi Dedi. Ben de dedim hiç düşünmedim s beden aldım içimde beyaz body var kapanmasa da sorun olmaz dedim. Ama kapandı düğme. Amacım sadece göğsümün olması değildi dolu dolu göğsüm olsun istiyordum ben. Yarın randevum var doktorla konuşacağım. Sonuç değişmeyecek ama ben rahat değilim hiç. Eşimi ikna etmek ameliyat parası hazırlamak vs vs benim için çok zordu ben zoru başardım sorunsuz olmasını isterdim. Çok şükür sağ sağlim atlattım ameliyatı Ağrı'm sızım da fazla yok kızlar diyorlar kı durup durup aynaya bakıyorum vs bende hiç öyle birşey olmadı çünkü aynı sütyenli hali gibi bir fark olmadı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…