Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ben yaptırdım ölçülerim seninle aynı ameliyatımın bugün dördüncü günü sargılarım bugün çıktı ve inan bu haliyle bile harika duruyorlar çok doğal duruyor yuvarlak kullandı doktorum ve ameliyattan çıktığımdan beri bi tane bile ağrı kesici içmedim doktorum müthiş çalıştı benço

Canım izmire gelirsen eğer benim doktorumu şiddetle tavsiye ederim ben dört gün önce oldum ameliyatı ve hiç bir şekilde ağrım sızım yok dün büyük sargılarım çıktı ve inan bu haliyle bile harika duruyorlar çok doğal duruyor doktorum harika çalışmış izin zerresi bile kalmıcak.
Daha öncede açıklama yaptım,konuyu moderatörlere bildirdim ama düzeltilmedi..
Bu mesajlar benim yazdığım mesajlar gibi görünüyor ama bana ait degil. Nasıl bir yanlışlık oldu benim yazdığım mesaj gibi görünüyor bilmiyorum..
Ben ameliyatımı 2011 de oldum,kas zarı altı yuvarlak takıldı ve çok memnunum :)) Çok teşekkür ederim,sizede geçmiş olsun :)
Shekiba o mesajı nerden buldun sen ya :KK53: o dereden çok sular geçti de haberin yok :süslü: maharetli doktorunun adı nedir acaba??

Edit : Arzu'm mesajını resmen hortlatmış kaç yılına ait acaba :)) arzum77 arzum77
O mesajlar bana ait degil tatlım. Sitede Nasıl oldu bana ait gösterildi,Nasıl düzeltilmesi anlamadım ama konuyu site yoneticilerine bildirmiştim. :))
Konuyu hortlatanlar oluyor evet :)) Tstihe baksalar aslında zaten bu şahıs ameliyat olmuştur çoktan der ama :)) Neyse :KK66:

slm kızlar dün hep uyudum istifra ettim bugün daha ihiyim şükür ama bu baskı hissi hiç azalmıyo gibi. eşim kaldırp eşim yatıruyo tek başına kasaltı olup bu iki günü aşanlara hayranım gerçekten büyük zorluksırtım göğsüm ve koltuk altlarım çok ağrıyor inşllh bir haftaya toplanırım

Canim tekrar çook geçmis olsun merak etme seni cok iyi anliyorum evet zorluklar oluyor geçecek merak etme biraz sabir lutfen sonrasi cok guzel olacak

Canim tekrar çook geçmis olsun merak etme seni cok iyi anliyorum evet zorluklar oluyor geçecek merak etme biraz sabir lutfen sonrasi cok guzel olacak
Tatlım benim bugün dördüncü günü.bende kas altı oldum ve iki ameliyat birden yaptırdım total karın germe ile birlikte meme büyütme oldum.ilk üç gün benimde kusmalarım oldu.
Ama inan dördüncü günden sonra ciddi derecede ağrıların azalacak. Gerçi ben ameliyattan altı saat sonra kendi başıma yattım kalktım giyindim. Ama sen yine de zorlama kendini bırak eşin destek olsun ne güzel :)

inşllh canım yaaa tek isteğim şuan için bu geeçekten çok canım yanıyo ağrı kesicinin etkisi hemen geçiyo dayanamıycak gibi hissediyorum

Ok ilk firsatta cekip koycam
Canım benim foto gormussundur dokum var benimde baya ama ne kadar var diye sormadim dr a lalipop kesi dedi dr ama ben göğüs ucu diklestirme yapılabilirse iz olmadan istiyorum aslında bana bakıp yorum yapabilirmisin bide senin çok güzel olmuş olmadan önce foton var mı acaba gorebilirmiyim

inşllh canım yaaa tek isteğim şuan için bu geeçekten çok canım yanıyo ağrı kesicinin etkisi hemen geçiyo dayanamıycak gibi hissediyorum

Sakin uzulme gececek merak etme azcik sabretmen gerekiyor cok iyi anliuorum seni bir kac gune kadar agrilarin çok hafifleyecek sonra nasil mutlu olacagini dusun kendini sakin yorma yatarken kalkarken surekli destek al canim

Sakin uzulme gececek merak etme azcik sabretmen gerekiyor cok iyi anliuorum seni bir kac gune kadar agrilarin çok hafifleyecek sonra nasil mutlu olacagini dusun kendini sakin yorma yatarken kalkarken surekli destek al canim
sağol kuzum yaa inan çok iyi geliyo yazdıkların sanki bu acılar hiç geçmicek daha da artacakmış gibi sanıyorum şu bikaçgündaha geçsin bi çırpıda tek dileğim bu zaten birinin yardımı olmadan yatıp kalkmam imkansız gece eşim gündüzde ablalarım yalnız bırakmıyolar sağolsunlar hala inanamıyorum nasıl kararttım gözümü nasıl oldum bugünlere geldim. inşllh bu ağrılı günler geçincede iyiki olmuşum be dwrim

sağol kuzum yaa inan çok iyi geliyo yazdıkların sanki bu acılar hiç geçmicek daha da artacakmış gibi sanıyorum şu bikaçgündaha geçsin bi çırpıda tek dileğim bu zaten birinin yardımı olmadan yatıp kalkmam imkansız gece eşim gündüzde ablalarım yalnız bırakmıyolar sağolsunlar hala inanamıyorum nasıl kararttım gözümü nasıl oldum bugünlere geldim. inşllh bu ağrılı günler geçincede iyiki olmuşum be dwrim
Canım hiç moralini bozma dördüncü günden sonra kesinlikle çok belirgin bi azalma olacak ağrılarında harika göğüslerini düşün iyiki yapmışım diceksin :KK66:

canım senin eski mesajlarına denk geldim cok agrı acı cekmişsin pişman olmussun ilk gunler .şimdi de hala pişmanmısın cok zor diomusun veya degiyor mu sana göre. bnm dokum yok yaptırsam kasaltı olur bnm de
Ben daha ameliyata girmeden agri aci cektim resmen akcak göz yasim kalmadi önceki gun vazgecmistim ameliyattan :KK70: cidden cok agrili gecti surecim. Ilk 3 gun bela okudum resmen kendime nasil boyle bisey yaptim diye. Simdi o hallerime guluyorum :KK70: tek pismanligi kiz keske daha onceden yaptirsaydim diye pismanim smdide:) yine olsam yine kosarak giderim emin ol.ki bambaska bi duygu

Abammmmm kiyamam bn sana kendi acilarim aklima geldi valla . 10 gun sonra kus gibi olcaksin yaa . oturma hep 10 dakikada bi evde yuru hep . sakin yatma hep otur. Gecicek ya beni örnek alsana azcikkk:)

Abammmmm kiyamam bn sana kendi acilarim aklima geldi valla . 10 gun sonra kus gibi olcaksin yaa . oturma hep 10 dakikada bi evde yuru hep . sakin yatma hep otur. Gecicek ya beni örnek alsana azcikkk:)
oturup kalkmak bile çok büyük marifet abam oyyy bide balgamlı bi öksürük çıktı iyice zorluyo göğsümü çok kötü kıramplar giriyo naapak katlancaz geçmiyen ağrı yok neticede üç gün beşgün derken bi bakmışız bir ay dolmuş bile inşllh tez zamanda görürüm o günleri kuşum başka hiç bi isteğim yok şimdilik

oturup kalkmak bile çok büyük marifet abam oyyy bide balgamlı bi öksürük çıktı iyice zorluyo göğsümü çok kötü kıramplar giriyo naapak katlancaz geçmiyen ağrı yok neticede üç gün beşgün derken bi bakmışız bir ay dolmuş bile inşllh tez zamanda görürüm o günleri kuşum başka hiç bi isteğim yok şimdilik

Ya harbiden o öksürük bende de var öksürürken ciğerlerim de çıkıyor sanıyorum ben zatürre olmuştum bu kadar acılı öksürük olmamıştı narkozdan mı kaynaklanıyor acaba ben hasta filan değildim çünkü?

Ya harbiden o öksürük bende de var öksürürken ciğerlerim de çıkıyor sanıyorum ben zatürre olmuştum bu kadar acılı öksürük olmamıştı narkozdan mı kaynaklanıyor acaba ben hasta filan değildim çünkü?
evet canım narkoz yapıyornuş balgamlı ökaürüğü de kaç gün sürerki acaba hırıl hırıl hırlıyo ciğerlerim öksürdükçede göğsüme batarlar giriyo çok can yakıyo lanet öksürük yaa

Valla tatlım bende ınstagramda gördüm sonuçları . Protez olanda var Yag enjeksiyonu olanda.
http://instagram.com/plasticsurgery
Baksana ne harika sonuçlar var :KK51::confused:
Canım bende snapchatte yabancı bi iki doktoru takip ediyorum onda görüyorum ameliyat anında yayınlıyolar izlerken içim gidio valla ama özellkle yurtdısında inanılmaz yaygın ama protez olarak görmedim hic hep yag enjeksiyonu gibi bi aletle yapıyorlardı hep

Ben hapsuruyodum bide hep burnumu tutuyodum imkanimi var hapsurym protez firliycak gibi oluyodum:KK70: dualarim sizinle valla 1 hafta sonra gulucez hep birlikte

Kızlar ben buraya da yazayım bugün doktor randevum vardı doktora düşündüklerimi anlattım göğüs cebim küçükmüş benim daha büyük protez buruşarak giriyormuş ve görüntüde de fark ediliyormuş o şekilde. Direnlerim çıktı doktorumla da konuştuktan sonra içim rahat etti sizinle paylaşmak istedim :)

X